Merhaba canım.Hoşgeldin.Yüksek moral gerek bize.Boşver gerisini:dance::teytey:
tamam canım teşekkürler demek 2 li test o zaman yapılıyo onu bilmiyodum
kızlar yaa hamillik döneminde çörek otu bal karışımı yenebiliyor mu acaba ?
a.s.hoşgeldin ruzenin.Bırakın göğüsleri göbüşleri foraaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:
meraba kızlar güzel bir kahvaltı yaptım arada yazdıklarınızı okudum yine geldim benimde dün akşam başım döndü yürürken eşimle arkadaşlardan iftardan dönerken mide bulantısıda oldu ama çıkarmadım şükürler olsun
Hoşgeldin canım.Bak bulantım yok diyordun.Geçmişler olsun.a.s.
Acele etme istersen.14 haftaya kadar süre var.Az daha geçsin.Ama bebişi göreyim diyorsan boynumuz kıldan ince annesi:)evet canım yaa sorma ama bende aşırı derecede tiksinti var bazen en sevdiğim yemeğin yüzünü bile görmek istemiyorum az önce doktorumu aradım çarşamba gideceğim sanırım kontrollere 11 hafta olmuş oluyo sanırım testleri falan yapar ikiliyi falan yoksa erkenmi der canım:uhm:
Acele etme istersen.14 haftaya kadar süre var.Az daha geçsin.Ama bebişi göreyim diyorsan boynumuz kıldan ince annesi:)
ayy canım benim yaa gel canım ben sana hazırlarım canın ne isterse ekmek bilem yaparım bitanem yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun annesi kıyamam sana opuyorumnanaktanarkadaşlar merhaba. benim canım hala birşey istemiyor içim bulana bulana birşeyler yiyorum bu arada sadace ekmeğe içim bulanmıyor? ama çıkarmıyorum şükür o yüzden çok fazla halsiz kalmıyorum... sizler ne yiyorsunuz sorması ayıp:kedi:
zeyracım ne güzel dedin öyle güzel bir kahvaltı yaptım diye içim yandı benim(
benim çok oluyor güzel bir kahvaltıya bakıp bakıp birşey yiyemeden kalkmalarım.
Acele etme istersen.14 haftaya kadar süre var.Az daha geçsin.Ama bebişi göreyim diyorsan boynumuz kıldan ince annesi:)
kızlar az önce çörek otuyla ilgili bir soru sormuştum ya netten inceledim de hamilelikte çörek otu kullanılmamalıymış düşük tehlikesi yaratıyormuş.ben geçen gün bir kaşık almıştım az önce o yüzden mi pembe leke gördüm çamaşırımda çok tedirgin oldum yaa bugün doktora gidicem endişeleniyorum
Ben çok halsizim arkadaşlar yaa , ooof offff canım çorba istiyor ama yapıcak halim yok
Ağzım zaten 1 haftadır kerpiç gibi bi tad almıyorum , hıçkırık mıçkırık , bi ekmek yiyebiliyorum bulanmadan midem.. Uyu babam uyu ya nereye kadar uyuycam böle ben dahaa normal insan gibi hamile olmak istiyoruum
Bende çarşamba gübü kalp atışı dinlemeye gidiyorum kısmetse kızlar Allah'ım en hayırlısını versin inşallah.
kızlar az önce çörek otuyla ilgili bir soru sormuştum ya netten inceledim de hamilelikte çörek otu kullanılmamalıymış düşük tehlikesi yaratıyormuş.ben geçen gün bir kaşık almıştım az önce o yüzden mi pembe leke gördüm çamaşırımda çok tedirgin oldum yaa bugün doktora gidicem endişeleniyorum
kızlar bu gece rüyamda bir derenin içinde yürüyorum o kadar çok altın bilezik topladımki her adım atıyorum bir bilezik buluyorum her adım atıyorum bir bilezik acaba yorumu ne:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?