2010 Nisan Anneleri

Bişey olmaz inşallah ama ihmal etme.Hemen git canım.

inş canım evet maydanozu bende duymuştum.ya geçen gece alerjiden ölüyodum nerdeyse burnum tıkandı nefes falan yok boğulacaktım çörek otunun iyi geldiğini duymuştum alerjye bi kaşık öğütüp aldım sonra ertesi gün lekelenme oldu.ayrıca çok sancım oldu gece boyunca uyuyamadım.sanırım ondan oldu.
bu arada pidelerin üstündekileri öğütemediğimiz için sorun yok önemli olan bunu öğütüp hemencecik yemekmiş ozaman etkili oluyormuş
valla çok stres yaptım gibi ama inş bişecik olmaz bide şimdi doktor da kızacak yaniii

ya kızlar ben sebzeyi hiç yemem normalde ama hamilelikte yenmesi gerekiyomuş hergün ben hergün yiyemiyorum ama siz napıyosunuz hergün yiyomusunuz
normalde 1 gün içinde neler yiyosunuz

YA BU KADAR PANıK YAPMAYIN NE OLURR ÇÖREKOTU , MAYDONOZ FALAN AŞIRI TÜKETıLDıĞıNDE BıLE RıSKı ARTIRIYOMUŞ DıREK SEBEP OLMUYORMUŞ. AZICIK SAKıN OLALIM HANIMLAR BıZıM BEBEKLER PARONOYAK OLACAK. kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDERCıM HıÇ ÜZÜLME BıR KAŞIK ÇÖREKOTUNUN BıRŞEYE SEBEP OLACAĞINI HıÇ SANMIYORUM BEN.opuyorumnanaktan

ya kızlar ben sebzeyi hiç yemem normalde ama hamilelikte yenmesi gerekiyomuş hergün ben hergün yiyemiyorum ama siz napıyosunuz hergün yiyomusunuz
normalde 1 gün içinde neler yiyosunuz

bende sevmem onun için arada yiyorum.

Kizlar müjde:teytey: doktorum mide bulantisi icin zencefil önerdi ve internetde okuduguma göre mide bulantisi ve hazim problemi icin birebir bence denemeliyizhihoyyyt

canım ben de aynen senin durumundayım Allah yardımcımız olsun...

bisey sorcam arkadaslar...göbegi cikan varmi...ben ayni 6. aylik hamile gibi gözükiyorum...yada tüpcüler bu sorum size....sizde nasil?

evet canım yaa faruk bey di...karıştırdım ben(

sen memnunsun demek...ben işyerimdeki arkadaşlarımdan duydum ilk doktor ararken arkadaşım gidiyor faruk beye ona gidecektim sonra arkadaşlar öyle dedi bende bu doktoru buldum o sırada gitmedim...

bak işte birebir yaşayandan duymak lazım demek güzel bi hastaneymiş....

bisey sorcam arkadaslar...göbegi cikan varmi...ben ayni 6. aylik hamile gibi gözükiyorum...yada tüpcüler bu sorum size....sizde nasil?

Aynen canım çok şişkinlik var.Zaten bende opudan sonra oldu.Sonrada pek geçmedi.malesef kaderimiz sanırım.Birde progestan desteği olunca kabızlık var tabii

zeyracımmmmmm canım benim çok sağol gülüm annem de var sağolsun o hazırlıyor ama yiyen kim... Allah yardımcımız olsun bunlar daha bişey değil daha beter durumda olanlar var Allah onların da yardımcısı olsun...

meraba canım hoşgeldin sorma millet hemen anlıyo valla dışarı çıksam birde sanırım o göbişler folik asittende oluyormuş gazdan falan sabah kalktığımda normal oluyo ama bişeyler yediğim zaman şikinlik oluyo canım bana birde şimdiden erkek senin bebek diye tutturdular göbek hemen çıktıya :roflol:

Benim göbek dliğinin hemen altında şişlik var içime çekemiyorum izin vermiyo o kadar belli olmuyo çok yakından tanıyanlar yalnız bi farklılık old. hissediyolar heralde..
Ben normal yolla hamile kaldım ama yazim dedim :)

Zencefil, mide bulantısı, şişkinlik ve kolik gibi sindirim problemlerine karşı başarıyla kullanılabilir. Yolculuk kusmalarına karşı etkilidir. Antiseptik etkisi sayesinde, mide ve bağırsak enfeksiyonlarına ve hatta gıda zehirlenmelerine karşı kullanılabilir.

Zencefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde, anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır. Sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir.

Ayrıca kabızlığa karşı kullanılabilir

Mide ve bağırsaklardaki gazı söktürür.

Kusmayı önler.

Bunlar bizim belli basli sikayetlerimiz degilmi hanimlar ?hicbir yan etkisi olmayan bu mucizeyi kullanmaya degmezmi

Aynen canım çok şişkinlik var.Zaten bende opudan sonra oldu.Sonrada pek geçmedi.malesef kaderimiz sanırım.Birde progestan desteği olunca kabızlık var tabii

progestonu biraktim artik...kabizlik zaten bas belasi....bi gün aglicaktim sanki...kizimda kabiz bende ikimiz agliyoruz :gitme: esim sasiriyor...masallah bu ne göbek diyor bana...millete söylemim dedim...3 ay bi hayirlisiyla gecsinde ondan sonra söylerim dedim....ama beni gören :1shok: aha böyle bakiyor....saklamaya calisiyorum....söylemek istemiyorum...hele bi saglikli oldugunu duyim persembe günü ondan sonra bütün dünya duysun....bugün rüyamda oglum oldugunu gördüm...sünnet elbisesi giydiriyordum....ne tuhaftdi...neyse hayirlisi bi persembe olsun heycanlaniom.....

buyrunnnnnnnnnHuuuuuuuu midem bulaniyor kabizligim var diyenler baksin ben simdi zencefilli cayimi yudumluyorum yarisinda bile midemdeki rahatlamayi hissettim:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…