kızlar az önce çörek otuyla ilgili bir soru sormuştum ya netten inceledim de hamilelikte çörek otu kullanılmamalıymış düşük tehlikesi yaratıyormuş.ben geçen gün bir kaşık almıştım az önce o yüzden mi pembe leke gördüm çamaşırımda çok tedirgin oldum yaa bugün doktora gidicem endişeleniyorum
canım dur hemen panik yapma kan görmedikten sonra sorun yok ben maydonozu duymuştum canım yenilmeyecek rahmi gevşetiyo diye ama çörek otunu duymadım bende yedim çörek otu burda pidelerin üstüne koyuyolar her gün yiyorum canım doktoruna gitcekmişsin canım ona sor yinede sen ama stres yapma annesi yoktur bişeycikler
ya kızlar ben sebzeyi hiç yemem normalde ama hamilelikte yenmesi gerekiyomuş hergün ben hergün yiyemiyorum ama siz napıyosunuz hergün yiyomusunuz
normalde 1 gün içinde neler yiyosunuz
Ben çok halsizim arkadaşlar yaa , ooof offff canım çorba istiyor ama yapıcak halim yok
Ağzım zaten 1 haftadır kerpiç gibi bi tad almıyorum , hıçkırık mıçkırık , bi ekmek yiyebiliyorum bulanmadan midem.. Uyu babam uyu ya nereye kadar uyuycam böle ben dahaa normal insan gibi hamile olmak istiyoruum
Bende çarşamba gübü kalp atışı dinlemeye gidiyorum kısmetse kızlar Allah'ım en hayırlısını versin inşallah.
evet canım yaa faruk bey di...karıştırdım benavcılar hospitalde doğum yaptım çok iyi bir hastane ben çok memnun kaldım oradan.dr faruk bey var çok yoğun , çok hastası var.rendavu alımı zor olabilir.bu hastanenin nesini kötülüyorlar anlamış değil.gayet temiz ve ilgili bir hastane.ozaman annemin yanında doğum yapmıştım.ama bunu allah izin verirse burada doğuracam.
bisey sorcam arkadaslar...göbegi cikan varmi...ben ayni 6. aylik hamile gibi gözükiyorum...yada tüpcüler bu sorum size....sizde nasil?
bisey sorcam arkadaslar...göbegi cikan varmi...ben ayni 6. aylik hamile gibi gözükiyorum...yada tüpcüler bu sorum size....sizde nasil?
zeyracımmmmmm canım benim çok sağol gülüm annem de var sağolsun o hazırlıyor ama yiyen kim... Allah yardımcımız olsun bunlar daha bişey değil daha beter durumda olanlar var Allah onların da yardımcısı olsun...
Aynen canım çok şişkinlik var.Zaten bende opudan sonra oldu.Sonrada pek geçmedi.malesef kaderimiz sanırım.Birde progestan desteği olunca kabızlık var tabii
ya gülüm ethıcaya gıdıyodum nur hanıma ama ıııh degıstırmem lazım...beylıkduzu cıvarında arıyorum sımdı bılgısı olan varmı arkadaslar acaba.. düzgün bi doktor bulmam lazım benım(([/QUOT
beylikdüzü gürpınarda kolan hastanesi oraya gidebilirsin ama dr. servet hanım hariç.hastane çok güzel muayene ücretide 12 tl ben memnun kaldım.bi dene istersen
bencede servet hanıma gitmeyin hayatımı kararttı o kadın benim....
ilk defa bebeğe karar verdiğimizde ona gittim bana hemen hormon vermeye kalktı...tedavisiz çocuğun olmaz dedi...çöktüm resmen..sonra ailem en azından 6 ay normal deneyin bakalım dediler allahtan onları dinlemişim....şuanki doktoruma olanları anlatınca işini çok iyi bilmeyen bi arkadaşımızmış galiba dedi...herşeyin gayet normal dedi....nefret ediyorum o kadındankötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?