meraba canım hoşgeldin sorma millet hemen anlıyo valla dışarı çıksam birde sanırım o göbişler folik asittende oluyormuş gazdan falan sabah kalktığımda normal oluyo ama bişeyler yediğim zaman şikinlik oluyo canım bana birde şimdiden erkek senin bebek diye tutturdular göbek hemen çıktıya :roflol:
buyrunnnnnnnnnHuuuuuuuu midem bulaniyor kabizligim var diyenler baksin ben simdi zencefilli cayimi yudumluyorum yarisinda bile midemdeki rahatlamayi hissettim:teytey:
he valla canim ya....ha böyle öne dogru cikiyor...ben sabaha kalktigimdada var...aynaya baktigim zaman sok oliyorum...artik karnimi metreyle ölciyorum...incekmi yoksa devam siscekmi...esim diyor...seni 9 aylik nerelere götüre bilcem bilmiyom...
buyrunnnnnnnnnHuuuuuuuu midem bulaniyor kabizligim var diyenler baksin ben simdi zencefilli cayimi yudumluyorum yarisinda bile midemdeki rahatlamayi hissettim:teytey:[/QUOT
afiyet olsun canım peki naıl hazırladın çayını?
Bitkisel ürünleri doktora sormadan kullanmayın diyordu bi hamilelik kitabında , ama zencefili doktor tavsiye ettiyse kullanmanda bi sakınca yoktur canım , ne mutlu sana..
birde zümminciğim benimde crino jelim 4 tane kaldı onu bitirince bende daha kullanmayacağım sadece folik asit kullanıcağım canım ankaradaki doktorumu aradık 10. haftadan sonra kesmemi söyledi canım geçende topak topak geri geldi jel çok korktum beyaz beyaz ama gelebiliyormuş sanırım birikenler
birde zümminciğim benimde crino jelim 4 tane kaldı onu bitirince bende daha kullanmayacağım sadece folik asit kullanıcağım canım ankaradaki doktorumu aradık 10. haftadan sonra kesmemi söyledi canım geçende topak topak geri geldi jel çok korktum beyaz beyaz ama gelebiliyormuş sanırım birikenler
teşekkürler zeyra. doğru ve yerinde bir paylaşım. mesela siyah çay içmiyoruz, içiyorsak çook açık içiyoruz değil mi kızlar. demir stoklarımızı tükettiğini ve düşük riski oluşturduğunu bilmeyen arkadaşlarımız var ise söylemek isterim.
kızlar ya hadi yazın görmedinizmi msj.ı neler yiyosunuz gün içinde
ben kahvaltıda yumurta yiyorum hergün sonrahaftada 4 gün balık hergün süt yoğurt ceviz ve çook meyve ama sebze yemiyorum fazla sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?