Allah işini biliyor kızlar ya ne zaman bulantılar falan hafifliyor o zaman bebek yediklerimizden beslenmeye başlıyor. Ama tabi 9 ay bulantı çekenlerde varmış Allah korusun.
Tarhancığım ama artık bebişine ayıp olmuyormu? Küçük kesecik büyüdü bebecik oluştu. başka bişi yaz bence
önemli değil canım benim umarım işe yarar bitanem ama ben siyah çay içiyordum ama açık içmem o zamn korktum şimdi yaaa:uhm:
Allah işini biliyor kızlar ya ne zaman bulantılar falan hafifliyor o zaman bebek yediklerimizden beslenmeye başlıyor. Ama tabi 9 ay bulantı çekenlerde varmış Allah korusun.
Tarhancığım ama artık bebişine ayıp olmuyormu? Küçük kesecik büyüdü bebecik oluştu. başka bişi yaz bence
biz mi abartıyoruz ne, anneannem tüm hamileliği boyunca sigara ve türk kahvesi aş ermiş. hamilelikten önce de hiç sigara içmemiş halbuki. valla koç gibi dayım var. bizde herşeyden huylanıyoruz.
bitkisel caylar konusunda bütün hanimlar bilgili am ayesil cayda paptya cayida siyah cay ve malumunuz üzre hamilelikte kullanilmasi zararli olan caylar disinda yukarida söyledigim iki cay icilebilir benim doktor Almanya da prof unvanini almis cok meshur bir kadin dogum doktoru bana kesinlikle basin catlasada ilac almayacaksin diyor ne olursa olsun almaiyorum dogustan reflüm midemde ülserim ve kronuk astimim var
Bütün ilaclarimi attim kullanmayacaksin dedi ama zencefil konusunda cok rahat kullan dedi caylarida ic papatya yesil cay ama günde 1 den fazla degil
kahve kola asla cünkü plesanta bunlara karsi herhangi bir savunma gelistiremiyormus bizim yediklerimiz plesentamiszdan vitamin ve mineralolarak geciyor ve bebege zararli olacak seyleri plesanta kabul etmiyormus ama savunmasiz kaldigi tek sey kola kahve ve sigara eminim bunlARI HEPINIZ BILIYORSUNUZDUR BEN SADECE ZENCEFILE ILGILI PAYLASIMDA BULUNMAK SADECE BU KONUDA MUZDARIP OLAN ARKADASLARA YARDIMIM DOKUNSUN SITEDIM :hemen muhalefet olmaya gerek yok herkes okuyor birseyler herkes biliyor ama benim icin zencefil bu konuda yeni bir bilgi idi yemeklerime kullanirdim Cin restoranlarina gittigimde kullandiklarini duyunca bende bazi yemeklerimde test etmis memnun kalmistim ama böyle de bir faydasi oldugunu duyunca sevinerek hemen sicak suya atip bir bardak ictim ve memnun kaldim sabahtan bu saate kadar cektigim midem bulantisi hafifledi.benden söylemesi sadece iyi niyetle söyledim
biz mi abartıyoruz ne, anneannem tüm hamileliği boyunca sigara ve türk kahvesi aş ermiş. hamilelikten önce de hiç sigara içmemiş halbuki. valla koç gibi dayım var. bizde herşeyden huylanıyoruz.
Elifçim yanlış anlamadın umarım kimse muhalefet olmadı sana , paylaşımın için teşekkür ettik afiyet olsun dedik. Konula ilgili bişeyler yazdığım için muhalefetmişim gibi algılanmak istemem zaten bu konuda yanlış anlaşılıyorum çoğu zaman.. Zencefilin hamilelikte kullanılabileceğini ben bilmiyordum , benim bildiğim de doktora danışmadan bitkisel çayların kullanılmaması gerektiğiydi bunu hatırlatmak istedim diğer arkadaşlara , sen zaten doktora sorduğunu belirtmişsin seninle ilgili değil yani durum. Biliyoruz ki bilgi kirliliği çok fazla özellikle de hamilelik konusunda. Senin doktorundan edindiklerin benim doktorumdan edindiklerimden bile farklı olabiliyorsa tabiki çok bilgi sahibi olmayan sen ben diğer arkadaşlar fikir ayrılığına düşebiliriz mutlaka.
annelerimiz folik asit mi almış, doktora mı gitmiş deme lüksümüz yok. annemin gençliğinde istanbulda çileğin çilek gibi koktuğu, domatesin içi boş sudan ibaret olmadığı, havanın temiz olduğu gerçeğini yadsıyamayız teknolojinin ve tıbbın folik asitin nöral ve spinal gelişimdeki rolünü henüz açıklayacak kadar gelişmediğini de[/QUOTE
haklısın söylediklerinde ama artık oturup ağlamak istiyorum yaaa...ben mi çok mızmızım ki...devam ilaçlara diyorsun yani
annelerimiz folik asit mi almış, doktora mı gitmiş deme lüksümüz yok. annemin gençliğinde istanbulda çileğin çilek gibi koktuğu, domatesin içi boş sudan ibaret olmadığı, havanın temiz olduğu gerçeğini yadsıyamayız teknolojinin ve tıbbın folik asitin nöral ve spinal gelişimdeki rolünü henüz açıklayacak kadar gelişmediğini de
Bu arada Folik asidi yaklasik 5 yildir zaten kendim icin kullaniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?