2010 Nisan Anneleri

haklısın söylediklerinde ama artık oturup ağlamak istiyorum yaaa...ben mi çok mızmızım ki...devam ilaçlara diyorsun yani[/QUOT

şimdi doktorculuk oynamıyayım tabi ki ama bana ilk üç ay günde 400 mikrogram folik asit (folic plus günde 3 adet) kullanmamı söyledi doktor. üç aydan sonrası için hiçbir bilgim yok. doktora sormanı tavsiye ediyorum yine de yan etkileri olduğundan şişlikten söz ediyorsun. folik asit her ne kadar standart, her hamileye uygulanan bir takviye olsa da yan etkiler durumunu şahsileştiriyor. doktor şahsına özgü bir tedavi veya takviye uygulayacktır.

:lepi: haklısın canım rahat olalım kızlar yaa aman o öle yapmış bana neden olmamış şu şöle dedi bu bunu yemiş öyle olmuş bırakalım bunları hepimizin iyi kötü gittiği doktor var , elimizin altında internet var kitap var olmadı deneyimli anneler var.. Valla paranoyak oluruz 9 ayda böyle gidersek.. Hepimizin de aklı az çok yetiyordur bilmediği şeyi kafasına göre yapmaması gerektiğine , doktora sorması gerektiğine dimi?

Şimdi esas dedikoduya geçelim :1ninca:
Bak diğer 2010 anneler topiğinde hanımlar sağlık ocağı kayıtlarından tetanoz aşısından doğum ücretlerinden tartışıyorlar.. Biz burda o bitkisel çay benim o bulantı benim gidiyoruz valla olmuyo böle..

Varmı aranızda sağlık ocağına kayıt yaptıran?

evet ben ilk öğrendiğimde kayıt yaptırdım zaten istersen yaptırma bi öğrensinler kapıya kadar geliyolar valla:)) her ay arayıp çağırıcaklarmış dr. ne dediyse aynen gidip sağlık ocağına aktarıyorum

ayyy ben bu sağlık ocağını tamamen unuttum geçen haftalarda aklımdaydı. iyide her ay ben nasıl gidicem doktora zor izin alıyom işten :sinifsinif:

kızlar biran önce yaptırın çok faydası var ilerleyen aylarda iğne olucaksınız kan ilaçları kullanıcaksınız hepsi sağlık ocağında olan şeyler çocuk doğduktan sonra onun iğneleri ilaçlarıhepsi ordan yapılıyo bizim burda kapı kapı geziyolar valla hamile varmı yeni doğan bebek varmı diye

kızlar bu dediğiniz ana sağlık ocağı mı oluyor, sağlık ocağı mı ya da her ikisi aynı anlama mı geliyor? en son çocukken gitmiştim de

teyzeleri şimdi doktordan geldim. benim meleğim 3,5 cm olmuş.
kocaman bir kafası kolları ve bacakları var.
kalbi de pıt pıt atıyo...
görünce çok mutlu oldum.
2 hafta sonra ikili test için gidicem...
çok sevinçliyim yaaaaa
....sositososito:ecrin_bebek:

benim hemen dibimde sağlık ocağı olması rağmen,çevremde hamileler olmasına rağmen hiç kimse bişi demedi hem bende duymadım en iyisi yarın gidip bir öğreneğim....bilgilendirdiğiniz için saolun kızlar....

maşşallah sizeee

kızlar bu dediğiniz ana sağlık ocağı mı oluyor, sağlık ocağı mı ya da her ikisi aynı anlama mı geliyor? en son çocukken gitmiştim de

aynı anlamda değiller ama sana en yakın sağlık ocağına gitmen yeterli önemli değil ana sağlık veya normal sağlık oluşu.

Böyle şeyler önemli paylaşalım ki hepimizin faydası olsun kaydirigubbakcemile5

aman ne güzel. darısı başımızakaydirigubbakcemile2

canım benim gözün aydın bitanem gördün demekki meleğini ayyy kıyamam yaa bende artık çarşambanın gelmesini bekliyorum bende görmek istiyorum kuzucuğumu yaaa teyzesi maşallah canım

kızlar meraba bu arada ben yaptırmıştım bu ayın başında sağlık ocğına kaydımı banada her ay gel dediler doktorumun yaptırdığı tahlilleri istediler tetenoz falan iğnesi oluyoya 5. ayda onu sanırım sağlık ocağı vuracak o yüzden onlar takip ediyo birde bebişleri takip edecekler doğunca boyu kilosu sağlığı açısından iğneleri o yüzden yaptırın en yakın zamnda canlarım

bende çok özledim bebeğimi görmedim daha bu hafta kontrolüm var kızlar;şu bağkur olayını bi halletsem bugün yarın gitcem bende,bakalım minik kelebeğim nasılmış.....keşke imkanımız olsada istediğimiz heran bebişleri görebilsek,böle aklımıza her takıldığında baksak,ben çok özlüyorum kızlar ve içimdeki duyguları artık ona bi günlük yaptım onunla aktarıyorum,hergün konuşuyorum bebişimle.....arada babasıda bize katılıyo:)))) :CüvCüv:

herkes bu mutluluğu tatmalı ya..
valla yerimde duramıyorum..umarım ikili test sonucum da iyi çıkar...
kafası kocaman duruyo..2 haftada bayağı büyümüş...
ya bu günler nasıl geçicek...
sizin karnınız büyümeye başladımı kızlar?
benim normal göbeğim var her zamanki gibi. ama alt taraf sertleşti şişmeye başlıyo gibi..
artık şişsin istiyorum hamileliğim anlaşılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…