bende çok özledim bebeğimi görmedim daha bu hafta kontrolüm var kızlar;şu bağkur olayını bi halletsem bugün yarın gitcem bende,bakalım minik kelebeğim nasılmış.....keşke imkanımız olsada istediğimiz heran bebişleri görebilsek,böle aklımıza her takıldığında baksak,ben çok özlüyorum kızlar ve içimdeki duyguları artık ona bi günlük yaptım onunla aktarıyorum,hergün konuşuyorum bebişimle.....arada babasıda bize katılıyo:)))) :CüvCüv:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı 5 yılmııı şişkinlik ve gaz problemi yaşıyomuydun peki hani bazı doktorlar bu problemleri folik asite bağlamış ya?
kızlar ben çok kkusuyorum sanki bişeyler yiyorumda bişey de yiyemiyoorum
az önce bi tane meyva yiyeyim dedim yediğimle çıkartmam bir oldu
teyzeleri şimdi doktordan geldim. benim meleğim 3,5 cm olmuş.
kocaman bir kafası kolları ve bacakları var.
kalbi de pıt pıt atıyo...
görünce çok mutlu oldum.
2 hafta sonra ikili test için gidicem...
çok sevinçliyim yaaaaa....sositososito:ecrin_bebek:
kızlar 11. haftada rahim karnın alt kısmında ele gelebilirmiş
hisseden varmı rahim şişkinliğini
çayın zararlarından bahsetmişsiniz ama benim canım çay istiyorr. sabahları bööööle çay yanında sıcak poğaçaa
Merhaba kızlar,Nasılsınız ? Ben iyi değilim sürekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Parmağımı kımıldatmaya halim yokbenneyaptımki 1 haftadır annemde kalıyorum giremedim nete sayfaları okumamda imkansız dolmuş taşmış
Bu arada doktorumuza gittik bebeğim gayet sağlıklı ayaklarını oynanıyordu maşallah bebeşime..
hoşgeldin canım evet yoktun nezamndır yokluğun belli oluyo canım bebişini görmüşsün annesi gözün aydın acaba seninki futbolcumu olcak kız ayaklarını oynatmış baksana seni görünce:1hug:Merhaba kızlar,Nasılsınız ? Ben iyi değilim sürekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Parmağımı kımıldatmaya halim yokbenneyaptımki 1 haftadır annemde kalıyorum giremedim nete sayfaları okumamda imkansız dolmuş taşmış
Bu arada doktorumuza gittik bebeğim gayet sağlıklı ayaklarını oynanıyordu maşallah bebeşime..
slm kızlar nasılsınız herkes yemekten tiksinir bende netten tiksindim bilgisayara oturasım yok o kadar çok kaynatmışsınızki 200 sayfa herkes iyidir umarım biz bugün kasık ağrısıyla gittik çok şükür iyi bebbiş kocaman olmuş artık başı poposu seçiliyor çok heyecanlı bişi
Teşekkürler... Allah hepimizin bebişini eisrgesin.. aşık oldum bebeişime aklımdan çıkmıyorMerhaba canım.Geçmiş olsun.Gözün aydın bebişide görmüssün.Allah esirgesin.
hoşgeldin canım evet yoktun nezamndır yokluğun belli oluyo canım bebişini görmüşsün annesi gözün aydın acaba seninki futbolcumu olcak kız ayaklarını oynatmış baksana seni görünce:1hug:
çok tşkler canım benimopuyorumnanaktan ağzından bal damlıyor inşallah erkek olsunda futbolcu olmasada oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız herkes yemekten tiksinir bende netten tiksindim bilgisayara oturasım yok o kadar çok kaynatmışsınızki 200 sayfa herkes iyidir umarım biz bugün kasık ağrısıyla gittik çok şükür iyi bebbiş kocaman olmuş artık başı poposu seçiliyor çok heyecanlı bişi
yosuncuğum hoşgeldin nasılsın canım iftarları yaptık oturduk yine netekaydirigubbakcemile2
kızlar yaa bugün çok mutsuz oldum ben yine tercih yapamadım puanım yetmedi atanamayacağım bu gidişle yaa puanlar çok fırladı gitti ücretli çalış çalış nereye kadar offfff
rüyasınıda görmüştün ya hayırlısı hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?