2010 Nisan Anneleri

sağlık ocağı kaydı idi galiba. ilk devlet hastanesine gittiğimde dr yanındaki hemşire yaptı sağlık bakanlığına kaydı bilgisayardan.sağlık ocağından kontrole geliyorlarmış.ama gitme falan yok die biliyorum.daha sonra gittiğim dr un olduğu hastanede yaptı ayrı bir kayıt. ayrıca devlet zorunlu tutuyormuş.takibi de böle yapıyorlarmış kaç aylıksın ne alemdesin falan diye.böylece bu istenmeyen büyüklükteki kürtajlar falan anlaşılmaya çalışılıyormuş

aynen canım...
eşim benimle dalga geçiyo eve ultrason alayım istersen diye...
ben de çok özlüyorum.aslında 2 hafta sonra çağırmıştı doktor ama ben dayanamadım gittim
...

bi kaç sattir yoktum ama sayfalar dolmuş. okuyamadım hepsini ama yeni bişey öğrendim. Çok ii tanıdığım bi aktara gittim şimdi badem yağı almak için. Bazı bünyelerde badem yağının kıllanma yaptığını ve artık kadın doğum dr larının üzüm çekirdeği yağı önerdiğini söyledi... Bilgilerinize...

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı 5 yılmııı şişkinlik ve gaz problemi yaşıyomuydun peki hani bazı doktorlar bu problemleri folik asite bağlamış ya?

hayir canim folik asit eksikliginden yasadigim problemler icin doktorum vermisti anemi kan sayimi düsüklügü uyusukluk ve nefes darligima karsi ve stress icin di cok düzenli kullanmadim ama bu folik asitle tanismam 5 yil öncesinden yani hücre gelisimi icin cok faydali oldugu icin doktorlar hamilelikte veriyorlar

kızlar ben çok kkusuyorum sanki bişeyler yiyorumda bişey de yiyemiyoorum
az önce bi tane meyva yiyeyim dedim yediğimle çıkartmam bir oldu

Merhaba kızlar,Nasılsınız ? Ben iyi değilim sürekli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum. Parmağımı kımıldatmaya halim yokbenneyaptımki 1 haftadır annemde kalıyorum giremedim nete sayfaları okumamda imkansız dolmuş taşmış
Bu arada doktorumuza gittik bebeğim gayet sağlıklı ayaklarını oynanıyordu maşallah bebeşime..

maşallahhhh yarın bende aynı haberlerden vermek istiyorum size...opuyorumnanaktan Nolur allahım bize sağlıklı bebekler verrrr.

slm kızlar nasılsınız herkes yemekten tiksinir bende netten tiksindim bilgisayara oturasım yok o kadar çok kaynatmışsınızki 200 sayfa herkes iyidir umarım biz bugün kasık ağrısıyla gittik çok şükür iyi bebbiş kocaman olmuş artık başı poposu seçiliyor çok heyecanlı bişi

Merhaba canım.Geçmiş olsun.Gözün aydın bebişide görmüssün.Allah esirgesin.

hoşgeldin canım evet yoktun nezamndır yokluğun belli oluyo canım bebişini görmüşsün annesi gözün aydın acaba seninki futbolcumu olcak kız ayaklarını oynatmış baksana seni görünce:1hug:

canım iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın nerelerdesin canım yoktun uzun zamndır sendeopuyorumnanaktan

yosuncuğum hoşgeldin nasılsın canım iftarları yaptık oturduk yine netekaydirigubbakcemile2

Merhaba canım.Geçmiş olsun.Gözün aydın bebişide görmüssün.Allah esirgesin.
Teşekkürler... Allah hepimizin bebişini eisrgesin.. aşık oldum bebeişime aklımdan çıkmıyor

a.s.Teşekkürler sen nasılsın canım?Sevindim bebişin büyüdüğüne:teytey:

kızlar yaa bugün çok mutsuz oldum ben yine tercih yapamadım puanım yetmedi atanamayacağım bu gidişle yaa puanlar çok fırladı gitti ücretli çalış çalış nereye kadar offfff

kızlar yaa bugün çok mutsuz oldum ben yine tercih yapamadım puanım yetmedi atanamayacağım bu gidişle yaa puanlar çok fırladı gitti ücretli çalış çalış nereye kadar offfff

rüyasınıda görmüştün ya hayırlısı hakkında.Üzme kandini canım.a.s.

Son düzenleme:
rüyasınıda görmüştün ya hayırlısı hakkında.

canım zaten tercih yapamadım sorma vardır bir hayır bugün tvde izlerken duygulandım o kadar okuyosun sonunda öğretmenliği bir sınava tabi tutuyolar benim matemetik bilgim yok kaç sene oluyo ama sınavda matemetik yapamadığım sürece atanamıyacağım branşım ingilizce gerçi ders falan veriyorum ama ben artık kadrolu olmak istiyorum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…