canım zaten tercih yapamadım sorma vardır bir hayır bugün tvde izlerken duygulandım o kadar okuyosun sonunda öğretmenliği bir sınava tabi tutuyolar benim matemetik bilgim yok kaç sene oluyo ama sınavda matemetik yapamadığım sürece atanamıyacağım branşım ingilizce gerçi ders falan veriyorum ama ben artık kadrolu olmak istiyorum :gitme:
evet canım yaa faruk bey di...karıştırdım ben(
sen memnunsun demek...ben işyerimdeki arkadaşlarımdan duydum ilk doktor ararken arkadaşım gidiyor faruk beye ona gidecektim sonra arkadaşlar öyle dedi bende bu doktoru buldum o sırada gitmedim...
bak işte birebir yaşayandan duymak lazım demek güzel bi hastaneymiş....
bi kaç sattir yoktum ama sayfalar dolmuş. okuyamadım hepsini ama yeni bişey öğrendim. Çok ii tanıdığım bi aktara gittim şimdi badem yağı almak için. Bazı bünyelerde badem yağının kıllanma yaptığını ve artık kadın doğum dr larının üzüm çekirdeği yağı önerdiğini söyledi... Bilgilerinize...
hayir canim folik asit eksikliginden yasadigim problemler icin doktorum vermisti anemi kan sayimi düsüklügü uyusukluk ve nefes darligima karsi ve stress icin di cok düzenli kullanmadim ama bu folik asitle tanismam 5 yil öncesinden yani hücre gelisimi icin cok faydali oldugu icin doktorlar hamilelikte veriyorlar
zencefil al hayatim toz seklinde alirsan baharatcidan sicak suya bir cay kasigi karistirip ic yan etkis yok hamileleikte
şekerim o çatlak patlak bir karından,balon sönüğü memişten daha iyidir kıllanmak bence.kıllanma dediğinde ince ince tüğler onlarda doğumdan sonra tek teek dökülecek.
bir mamyun kadar kıllanmayacaz heralde:sm_cool:badem yağının kıllanma yapacağını sanmıyorum.hamilelik salgılanan bir hormon zaten kıllanma yapıyor.benim göbeğimde oluşmuştu kıllanma.ama çok değil yavaş yavaş döküldü çoğu.ama ben o kıllanan böygeye ağda vurmuştum accık besledim sanırım.şimdi az az olsada var.
şekerim o çatlak patlak bir karından,balon sönüğü memişten daha iyidir kıllanmak bence.kıllanma dediğinde ince ince tüğler onlarda doğumdan sonra tek teek dökülecek.
bir mamyun kadar kıllanmayacaz heralde:sm_cool:badem yağının kıllanma yapacağını sanmıyorum.hamilelik salgılanan bir hormon zaten kıllanma yapıyor.benim göbeğimde oluşmuştu kıllanma.ama çok değil yavaş yavaş döküldü çoğu.ama ben o kıllanan böygeye ağda vurmuştum accık besledim sanırım.şimdi az az olsada var.
doğrudur ama ben korktum. O memişleri düşündükçe kötü oluyorum zaten. dr larda üzüm çekirdeği yağını önerdikelrine göre oda ii gelecektir diye düşündüm. ve şimdiden başladım yağlanmaya:)) pehlivanlar gibiyim:hooray:
Haydi bire yiğit, kendini göster; Çekip el-ense'yi fendini göster!:1hug:
doğrudur ama ben korktum. O memişleri düşündükçe kötü oluyorum zaten. dr larda üzüm çekirdeği yağını önerdikelrine göre oda ii gelecektir diye düşündüm. ve şimdiden başladım yağlanmaya:)) pehlivanlar gibiyim:hooray:
aboo bizim nisan anneleri pehlivanlığa kalkışmış amanın kızlar durun bebişler var göbişte unuttunuz sanırım
kızlar aldım gazıııı. Zaten yarın dr randevum var. Çok korkuyordum. Sayenizde daha iyiyim. İnşallah yarın sağlıklı haberlerini vericem size.
iyi geceler kızlarr
bugün misafirim vardı o yüzden giremedim hiç eşim erken gidince temizliğide yapamadı bana kaldı herşeyyoruldum tabi ama değdide
yarında doktorda randevum var 9 da inşallahh hayırlı haberlerle gelirim banada dua edin olur mu
iyi geceler kızlarr
epeydir yoktum yeni geldim
size bi merhaba diyeyim dedim
hoşgeldin canım a.s. bende tam çıkıyordum uykum geldi hadi iyi geceler görüşürüz bitanemopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?