günaydınlar, sizlerin de kadir geceniz mübarek olsun ve dualarımız kabul olsun inşallah canlarım ...
Ben dün öğleden sonra izin alıp doktora gittim, wc'ye gitmiştim kabızım fakat söylemesi ayıp ishal yaptım kalktım bi göreyim kan hem de öyle böyle değil çok fazla... Çok korktum bebeğime bişey oldu diye hemen doktora gittim, ultrasondan baktık bacak ve kollarını oynattı miniğim doktorda gösterdi bana çok güzeldii... İçim rahatladı. Birde kan önden mi arkadan mı gelmiş onu kontro etti... Arkadan gelmiş kızlardamar çatlaması olmuş, kabızlık için şurup verdi bir de krem Allah'ıma şükürler olsun... Kabızlık çeken arkadaşlar sizde böyle br şeyle karşılaşabilirsiniz diye anlattım. Dikkatli olun Allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah :)
günaydınlar, sizlerin de kadir geceniz mübarek olsun ve dualarımız kabul olsun inşallah canlarım ...
Ben dün öğleden sonra izin alıp doktora gittim, wc'ye gitmiştim kabızım fakat söylemesi ayıp ishal yaptım kalktım bi göreyim kan hem de öyle böyle değil çok fazla... Çok korktum bebeğime bişey oldu diye hemen doktora gittim, ultrasondan baktık bacak ve kollarını oynattı miniğim doktorda gösterdi bana çok güzeldii... İçim rahatladı. Birde kan önden mi arkadan mı gelmiş onu kontro etti... Arkadan gelmiş kızlardamar çatlaması olmuş, kabızlık için şurup verdi bir de krem Allah'ıma şükürler olsun... Kabızlık çeken arkadaşlar sizde böyle br şeyle karşılaşabilirsiniz diye anlattım. Dikkatli olun Allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah :)
kızlar günaydın hepinizin kadır gecesını kutlarım allahım insallah bütün dualarımızı kabul etsın...hepımıze ve nerde varsa hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bebekler hayırlı dogumlar versın....
kızlar ben sabahtan berı cok kötuyum midem berbat işyerındeyım ve resmen dökülüyorum...zorla biiki lokma bıseyler yemeye calıstım...evde olsam ne guzel yatardım...
ayy sorma aynenn midemde bir gaz bir gaz patlayacağım yanımdakilere ayıp olmasa
midemden gaz çıkaracam akannehir
patlmaya hazır bomba gibiyim. offff, Sabır Sabır Sabır.... Ya Rabbim Sen yardım et
yaaa benim midem şimdiye kadar bi kere bulanmadı iyimi kötümü anlamadım tamam bulanmasın ama neden herkesin oluyo benim olmuyo gerçi anneminde olmamış ama anlamadım valla şimdiden sonra olurmu bilmiyorum ne aş eriyorum ne bişeyden tiksindim nede bulantım var herşey hamile olmadan önce nasılsam aynı yani
ayy cnm geçmiş olsunyerimseniben bebişimizin iyi olmasına çok sevindim
duphalac mı verdi cnm.
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir.
Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır.
Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı,kalplerin okşandığı,
Cebreail (a,s) ve Meleklerin sabaha kadar dua'cılara katıldığı Bu Gecede
Bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini
Amin dedikleri tüm dualara Yüca Rab tarafından tecelli edilmesini niyaz ediyorum...
Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın...
Gecemiz Mübarek Olsun Arkadaşlarım (Aminn)
banada bi arkadaş yazmış haoşuma gitti paylaşim dedim.ben birazdan çıkacağım dr gidiyorum bebişim neler yapıyor bakalım.kib görüşürüüz.
teyzeleri şimdi doktordan geldim. benim meleğim 3,5 cm olmuş.
kocaman bir kafası kolları ve bacakları var.
kalbi de pıt pıt atıyo...
görünce çok mutlu oldum.
2 hafta sonra ikili test için gidicem...
çok sevinçliyim yaaaaa....sositososito:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?