2010 Nisan Anneleri

günaydınlar, sizlerin de kadir geceniz mübarek olsun ve dualarımız kabul olsun inşallah canlarım ...

Ben dün öğleden sonra izin alıp doktora gittim, wc'ye gitmiştim kabızım fakat söylemesi ayıp ishal yaptım kalktım bi göreyim kan hem de öyle böyle değil çok fazla... Çok korktum bebeğime bişey oldu diye hemen doktora gittim, ultrasondan baktık bacak ve kollarını oynattı miniğim doktorda gösterdi bana çok güzeldii... ıçim rahatladı. Birde kan önden mi arkadan mı gelmiş onu kontro etti... Arkadan gelmiş kızlar damar çatlaması olmuş, kabızlık için şurup verdi bir de krem Allah'ıma şükürler olsun... Kabızlık çeken arkadaşlar sizde böyle br şeyle karşılaşabilirsiniz diye anlattım. Dikkatli olun Allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah :)

günaydın kızlar,

Hepimizin kadir gecesi mubarek olsun Allah bu gecenin hürmetine evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin inşallah.

Bugun sizden öğrendiklerim: hemen sağlık ocağına kayıt yaptırılacak....

Bu arada jnazcım maaşallahın var ben bu sene kimseyi iftara çağırmadım hep ben gidiyorum iş çıkışı çok ta iyi oluyor :dance:

kızlar günaydın hepinizin kadır gecesını kutlarım allahım insallah bütün dualarımızı kabul etsın...hepımıze ve nerde varsa hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı bebekler hayırlı dogumlar versın....

kızlar ben sabahtan berı cok kötuyum midem berbat işyerındeyım ve resmen dökülüyorum...zorla biiki lokma bıseyler yemeye calıstım...evde olsam ne guzel yatardım...

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın.Rabbim sağlıklıca onları elimize almayı nasip etsin.Rabbim günahlarımızı af dualarımızı kabul etsin

canım çok geçmilş olsun büyük korku atlatmıssın bebegının iyi olmasını coksevındım..maşallah arkadasıma,bebişine.allah nazarlardan korusun..kac aylık oldu senın gülüm.ben gittiğimde daha eli ayagı olmaz demıstı doktorum..gecen hafta gıtmıstım

geçmiş olsun canım bişey olamadıgına sevındım vallahı hamılelıkte kabızlık başabela ya napacagız bılmıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun saglıklı sıhatli ufaklıklara kavuşmamız dilegimle :Saruboceq:

ayy sorma aynenn midemde bir gaz bir gaz patlayacağım yanımdakilere ayıp olmasa
midemden gaz çıkaracam akannehir

patlmaya hazır bomba gibiyim. offff, Sabır Sabır Sabır.... Ya Rabbim Sen yardım et

canım geçmiş olsun. bebeğine bişey olmamış olması sevindirici. ama kabızlık işi de çok kötü bi durum.dikkat et kendine.kuru incir ile kayıs ye. Çok üzgünüm çoook

ayy sorma aynenn midemde bir gaz bir gaz patlayacağım yanımdakilere ayıp olmasa
midemden gaz çıkaracam akannehir

patlmaya hazır bomba gibiyim. offff, Sabır Sabır Sabır.... Ya Rabbim Sen yardım et

hiç sorma gülüm yaa bir dakıka önce bisey yok bir dakıka sonra davul gıbı oluyorum bende...durdugum yerde duramıyorum...ve bu bulantımı artırıyo ıyıce

ayy cnm geçmiş olsunyerimseniben bebişimizin iyi olmasına çok sevindim
duphalac mı verdi cnm.

canım normal bişey benımde kızımda hiçbir farklılık yoktu ama bunda oyle olmadı kokulardan nefret eder oldum midem ayrı bir dert kabızlık desen ayrı :sinifsinif:akannehir

birperi canım çok teşekkür ederim. Benim 8+5 olmuş yawrum valla ben bizzat gördüm çok harika bi duyguydu, sende en kısa zamanda görüceksin inşallah... ama yanımda maalesef eşim yoktu çünkü işten izin alıp apar topar gittim o ancak çıkışımıza yetişebildi. Annem vardı neyse ki :)

alminacım ve ysmshncimmm çok teşekkür ederim sizlere de. evet kuru kayısı ve incir yiyeceğim ama ben o kadar zorlanmıyordum kabızlıkta yani haftada 1-2 çıkıyordum ama zorla çıkmıyordum böyle olmasına çok şaşırdım... Ama beslenmeme daha çok dikkat edeceğim artık napalım doktorum azarladı beni

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir.
Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır.
Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı,kalplerin okşandığı,
Cebreail (a,s) ve Meleklerin sabaha kadar dua'cılara katıldığı Bu Gecede
Bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini
Amin dedikleri tüm dualara Yüca Rab tarafından tecelli edilmesini niyaz ediyorum...
Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın...
Gecemiz Mübarek Olsun Arkadaşlarım (Aminn)
banada bi arkadaş yazmış haoşuma gitti paylaşim dedim.ben birazdan çıkacağım dr gidiyorum bebişim neler yapıyor bakalım.kib görüşürüüz.

ayy cnm geçmiş olsunyerimseniben bebişimizin iyi olmasına çok sevindim
duphalac mı verdi cnm.

çok sağol canım, bana sor birde acayip sevindim bebeişimi görünce hatta doktora tamam o zman çok şükür dedim toplanıyorum dur bakalım kanamamız nerden olmuş bebeğimiz iyi onu gördük birde sen nasılsın ona bakalım dedi oysa ben bebeği gördüm ya acımı unuttum :Saruboceq:

yok canım bana Osmolak verdi ve çıkamadığın veya zorlandığın zaman iç her zaman içmene gerek yok dedi. vereliniortak

AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN

çok güzel bir yazı teşekkürler canım paylaştığın için :Saruboceq:

çok güzel cnm maşallah güzel haberler almak güzel bizde alırız insallah..

TATUcum yeni gördüm, Allah sağlık sıhhat versin ikinize de ne güzel canım :) Maşşallah maşşallah... Daha çok ve hep güzel haber istiyoruz bu topikte inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…