birperi canım çok teşekkür ederim. Benim 8+5 olmuş yawrum valla ben bizzat gördüm çok harika bi duyguydu, sende en kısa zamanda görüceksin inşallah... ama yanımda maalesef eşim yoktu çünkü işten izin alıp apar topar gittim o ancak çıkışımıza yetişebildi. Annem vardı neyse ki :)
alminacım ve ysmshncimmm çok teşekkür ederim sizlere de. evet kuru kayısı ve incir yiyeceğim ama ben o kadar zorlanmıyordum kabızlıkta yani haftada 1-2 çıkıyordum ama zorla çıkmıyordum böyle olmasına çok şaşırdım... Ama beslenmeme daha çok dikkat edeceğim artık napalım doktorum azarladı beni
canım hangi doktora gıdıyodun sen...
kardelencim, çay kabızlık yapıyormuş benim doktorum öyle söyledi dün... Ayrıca çok içilen çay da kanı sulandırır diye biliyorum canım
çay hem içindeki kafein aşırı miktarda alındığında düşük ağırlıklı doğum, düşük vb. riskleri artırıyormuş, hem de içindeki bir madde demir emilimini engelliyormuş. kansızlığı artırıyormuş. ama günde 2 fincan açık çaya izin veriyolar genelde. ben başlarda çok azaltmıştım ama bu aralar yine artırdım çayı. napayım çayı bırak, kahveyi bırak, sigarayı bırak masabaşı işte çok zorlanıyorum bunaldım biraz :sinifsinif:
canıım bende ethıcaya gıdıyorum ama memnun degılım hiç doktorumdan degıstırıcem ..medıcanada bı doktor buldum bakalım onu denıycembirperi ; sen nereye gidiyorsun canım?
Amin kızlar....
kardelencim açık içebilirsin ama günde 2-3 bardağı geçmesin diyorlar genelde...
günaydin güzel hamisler hamislerin tatli bebisleri gününüz aydin Kadir geceniz mübarek hayirlara vesile olsun insallah
canıım bende ethıcaya gıdıyorum ama memnun degılım hiç doktorumdan degıstırıcem ..medıcanada bı doktor buldum bakalım onu denıycem
bende ıcıyorum kızlar cay ama bazen bardakta kalıyo ıkı yudum alıyorum devamı gelmıyo nadıren bıtırebılıyorum....günde ıkı bardak sayılmıyo yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?