2010 Nisan Anneleri

canım hangi doktora gıdıyodun sen...

Günaydın kızlar.Kandiliniz mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşallahh.a.s.

Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun arkadaşlar..
Hepinizin dualara çifter çifter kabul olsun inşallah :)
Allah bize hayırlı anne baba olmayı nasib eylesin , sağlıklı hamilelikler sıhhatli bebekler , bir nefeste doğumlar nasib eylesin inşallah..

günaydın kızlar kandilinz mübarek olsun epeydir bir şey yazmadım maşallah bebeğim iyi ama doktor üstten çok zor gördü kalp atışını alttan baktı iyi dedi kalp atışı ritmik atıyormuş geçen sayfalara biraz baktımda bazılarınız çay içmiyormuş vallahi ben her sabah içiyorum bir zararı varmı

birperi ; sen nereye gidiyorsun canım?

Amin kızlar....

kardelencim açık içebilirsin ama günde 2-3 bardağı geçmesin diyorlar genelde...

günaydin güzel hamisler hamislerin tatli bebisleri gününüz aydin Kadir geceniz mübarek hayirlara vesile olsun insallah

kardelencim, çay kabızlık yapıyormuş benim doktorum öyle söyledi dün... Ayrıca çok içilen çay da kanı sulandırır diye biliyorum canım

çay hem içindeki kafein aşırı miktarda alındığında düşük ağırlıklı doğum, düşük vb. riskleri artırıyormuş, hem de içindeki bir madde demir emilimini engelliyormuş. kansızlığı artırıyormuş. ama günde 2 fincan açık çaya izin veriyolar genelde. ben başlarda çok azaltmıştım ama bu aralar yine artırdım çayı. napayım çayı bırak, kahveyi bırak, sigarayı bırak masabaşı işte çok zorlanıyorum bunaldım biraz :sinifsinif:

kardelencim, çay kabızlık yapıyormuş benim doktorum öyle söyledi dün... Ayrıca çok içilen çay da kanı sulandırır diye biliyorum canım

saol canım bende kabızlık sorunu vardı ama şu aralar beslenmeme dikkat ettiğim için hiç bir sorun yok zaten bende kanda pıhtılaşması var ve iğne oluyorum hergün eğer çay kanı sulandırıyorsa çok sevindim bende her gün gönül rahatlığıyla içerim tabi başka zararı yoksa

vallahi canım bizim burda çaya bir düşkünlük var bende çok seviyorum limonlu ve açık içiyorum inşallah zararı olmaz

birperi ; sen nereye gidiyorsun canım?

Amin kızlar....

kardelencim açık içebilirsin ama günde 2-3 bardağı geçmesin diyorlar genelde...
canıım bende ethıcaya gıdıyorum ama memnun degılım hiç doktorumdan degıstırıcem ..medıcanada bı doktor buldum bakalım onu denıycem

bende ıcıyorum kızlar cay ama bazen bardakta kalıyo ıkı yudum alıyorum devamı gelmıyo nadıren bıtırebılıyorum....günde ıkı bardak sayılmıyo yanı

bende ıcıyorum kızlar cay ama bazen bardakta kalıyo ıkı yudum alıyorum devamı gelmıyo nadıren bıtırebılıyorum....günde ıkı bardak sayılmıyo yanı

aynen bende böyleyim canım :umursamaz:

doktorundan memnun değilsen değiştir tabi sonuçta 7 ay boyunca gitmeye devam edeceğiz çok şükür ben memnunum canım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…