2010 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlar.öncelikle hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.Allahım hepimizin çocuklarını sağlıkla dünyaya getirmeyi bizlere vesile etsin.sabah 9.30 dan beri dünden beri okuyamadığım 10 sayfayı okumaya çalışıyorum.internet çok yavaş.artı ben kablosuz bağlanıyorum.kızlar acaba kablosuz internet ne kadar zararlıdır.bu birinci sorum.2.sorum benim doktorum tetanoz iğnesinini hamilelikte vurdurtmuyor.acaba ben onu dinlemesemde vurdursam mı?nedenini bilmiyorum ama bizim gelinlerinde doktoru onlara vurdurtmamıştı.bizim burada sağlık ocağından hemşireler kapıya geliyorlar hamile ya da yeni doğan bebek var mı diye.acaba ben yinede gitsem mi?

şimdiden bel ağrısı cekılırmı kızlarr

oturma pozisyonuna veya oturduğun sandalyeye göre çekilebilir. şahsen benim işyerimdeki sandalyem milattan öncesinden kalma belim kopuyo evde bitane bürositimiz var eşim onu getircek inşallahkaydirigubbakcemile3

offf şu son iki gundur acayıp sıkıntıdayım kızlar yaa midem kaynıyorr bulanıyor nası gecer budurum napsam ya.

Saol seninde kandilin mübarek olsun.Aminn inşallah.kablosuz internetin hamilelere ve 2 yaşına kadar olan çocuklara zararı dersen google'da detaylı okursun canım.Tetanoz degilde şimdi td aşısı yapılıyor sağlık ocaklarında.Doktorunun yaptırma demesi çok ilginç.Çünkü bebeği ve seni doğumda tetanoza karşı koruyor.Bu da çok önemli.Birde eğer gebelikte 2tane 6 ay sonra 1 tane sonra 1 bir yıl sonra 1 tane 1 yıl sonrada bir tane yaptırırsanız şayet ömür boyu tetanoza karşı bağışık oluyorsunuz.

merhaba..ben de inşallah 2010 annesi olacağım..şu an 9 haftalık hamileyim..şükür hiç bir sıkıntım yok..mide bulantısı kusma falan yok bunlar normal mi? bi de bu anlamda sorun olmayınca şimdiden 1,5 kilo aldım Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah..sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…