2010 Nisan Anneleri

ummahancım senin de kadir gecen mübarek olsun hoş geldin :)

birperi canım, şikayet etmemek bir yerden sonra elde olmuyor... Ama mecbur katlanıcaz. Oturuş şekline dikkat et canım ve 1 saat arayla iş yerinden su vs bişey almak yada almasan bile yürüyüz için kalk ben öyle yapıyorum canım tavsiye ederim...

budebe; 1 sorunun cevabı, bir çok şey sakıncalı şuan bizim için ama çokta pinpiriklenmemek gerek, ben iş yerindeyim ve burdada kablosuz ağdan bağlanılıyor sabahtan akşama kadar bunu çekmek zorundayız sen gönlünü ferah tut Allah'ın izni ile bişeycik olmaz.

2. soruna cevaben, ben yaptırmadım doktorumda öyle bişey demedi, benimde aklıma sormak gelmedi canım :)

merhaba yosuncuğum.bu td aşısınıda bilmiyorum ben.doktorumun tetanoz iğnesine gerek görmemesi ilginç gerçekten.bayramdan sonra gideceğim sorcam o zaman.

merhaba arkadaşlar benide listeye alırmısın :) bende kısmet olursa 13 nisan annesi olacağım

Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.hoşgeldin 2010 nisan anneleri sayfasına : ) ne güzel bir sıkıntın yokmuş.benim aaacaayip mide bulantısı,yiyeceklere karşı tiksinme var.olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben hep bu zamanı beklemiştim zaten.canım bende kilo aldım .tüp bebek tedavisinde 1 kilo,hamile olduğumu öğrendikten sonrada 1.5 kilo falan aldım.benim doktorum beni hep yatırıyor ama yemek dahil hiç bişey yapmıyorum.daha çok şişcem yani

merhaba yosuncuğum.bu td aşısınıda bilmiyorum ben.doktorumun tetanoz iğnesine gerek görmemesi ilginç gerçekten.bayramdan sonra gideceğim sorcam o zaman.

Kesinlikle yapılmalı canım.td(tetanoz-difteri)oluyor.Şu an bu şekilde yapılıyor.Sağlık ocağına gelenlere 5. ve 6. aylarda uyguluyoruz canım.Eğer okulda aşılarını yaptırmıssan da ebeniz ada hemşireniz td3 ten başlıyor gebelikte.

meraba kızlar bütün islam aleminin ve hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim bu gecede hastalara şifa dertlilere deva nasip eğlesin günahlarımızı bağışlasın bizleri cennetteki kulları arasında olmayı nasip eğlesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeişlerimizi kollarımıza almayı nasip eğler inşallah yaradanım amin

meraba budebe canım nasılsın tetenoz aşısı gerekli canım amaliyat sırasında aletlerden geçmesi muhtemel enfeksiyonlara karşın yapılması gerekiyo ben sağlık ocağına kayıt yaptırdım zamnı gelince onlar yapıcaklar sanırım levent bey gerçi bana daha bişey demedi yap veya yapma ama ben yaptıracağım sanırım gerekli çünkü canım sen doktoruna tekrar danış istersen bitanem

hosgeldin canım.nasılsın?Seninde kandilin mübarek olsun.Hayırlısıyla hepimiz sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

dr geldim kuzum çok şükür iyi.kalpiside pıtır pıtır.4 tüp kan alındı cuma gidecem almaya.
ayy kıslar bugün hastanede 8,5 aylık bi hatun vardı.anam görseniz gram almamış.ben ilk kez böyle bi hamiş gördüm.sadece yusyuvarlak bir göbek.bacaklar ipince ,kıç desen avuç içi kadar karın olmasa tıpki bir manken.ayy çok özendim.sonra kendi hamişliğim geldi aklıma 3 yıl öncesi tam 20 kilo almıştım.birde kadına baktım tığ gibin.böyle bir hamişlik geçirmek için ne yapmak gerek diye düşündüm.ben de bu boğaz olduktan sonra sanırım pek bişi yapmama gerek yok dedim kendi kendime.delikafaduldendelikafadulden:mymeka:

kimse beni görmedi galiba senağlama

canım hoşgelmişsen yeni girdim nete pardon bende 14 nisan annesi olacağım inşallah senden bir gün sonra ama doktorum sezeryan dediği için sanırım nisanın 4-5 gibi olacak doğum sanırım canım tekrar hoşgelmişenvereliniortak:teytey:

Hoşgeldin sütlü gayfem.Gözün aydın.Sevsin o bebişi teyzesi.Napalım öyle gebişlere bakıp iç geçiririz bizde canım:)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…