Saol seninde kandilin mübarek olsun.Aminn inşallah.kablosuz internetin hamilelere ve 2 yaşına kadar olan çocuklara zararı dersen google'da detaylı okursun canım.Tetanoz degilde şimdi td aşısı yapılıyor sağlık ocaklarında.Doktorunun yaptırma demesi çok ilginç.Çünkü bebeği ve seni doğumda tetanoza karşı koruyor.Bu da çok önemli.Birde eğer gebelikte 2tane 6 ay sonra 1 tane sonra 1 bir yıl sonra 1 tane 1 yıl sonrada bir tane yaptırırsanız şayet ömür boyu tetanoza karşı bağışık oluyorsunuz.
aaaa...ben de oraya gidiyorum.nasıl memnunmusun bari şebnem hn dan???
merhaba..ben de inşallah 2010 annesi olacağım..şu an 9 haftalık hamileyim..şükür hiç bir sıkıntım yok..mide bulantısı kusma falan yok bunlar normal mi? bi de bu anlamda sorun olmayınca şimdiden 1,5 kilo aldımAllah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah..sevgilerimle...
merhaba yosuncuğum.bu td aşısınıda bilmiyorum ben.doktorumun tetanoz iğnesine gerek görmemesi ilginç gerçekten.bayramdan sonra gideceğim sorcam o zaman.
merhaba arkadaşlar benide listeye alırmısın :) bende kısmet olursa 13 nisan annesi olacağım
merhaba hoşgeldin aramıza canım.Jnaz arkadaşımıza özel msg atarsan ekler senide listeye.
meraba kızlar bütün islam aleminin ve hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim bu gecede hastalara şifa dertlilere deva nasip eğlesin günahlarımızı bağışlasın bizleri cennetteki kulları arasında olmayı nasip eğlesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeişlerimizi kollarımıza almayı nasip eğler inşallah yaradanım amin
kimse beni görmedi galiba senağlama
kimse beni görmedi galiba senağlama
akar, geçmiş olsun. sana ve bebeğine sağlıklar diliyorum...
dr geldim kuzum çok şükür iyi.kalpiside pıtır pıtır.4 tüp kan alındı cuma gidecem almaya.
ayy kıslar bugün hastanede 8,5 aylık bi hatun vardı.anam görseniz gram almamış.ben ilk kez böyle bi hamiş gördüm.sadece yusyuvarlak bir göbek.bacaklar ipince ,kıç desen avuç içi kadar karın olmasa tıpki bir manken.ayy çok özendim.sonra kendi hamişliğim geldi aklıma 3 yıl öncesi tam 20 kilo almıştım.birde kadına baktım tığ gibin.böyle bir hamişlik geçirmek için ne yapmak gerek diye düşündüm.ben de bu boğaz olduktan sonra sanırım pek bişi yapmama gerek yok dedim kendi kendime.delikafaduldendelikafadulden:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?