dr geldim kuzum çok şükür iyi.kalpiside pıtır pıtır.4 tüp kan alındı cuma gidecem almaya.
ayy kıslar bugün hastanede 8,5 aylık bi hatun vardı.anam görseniz gram almamış.ben ilk kez böyle bi hamiş gördüm.sadece yusyuvarlak bir göbek.bacaklar ipince ,kıç desen avuç içi kadar karın olmasa tıpki bir manken.ayy çok özendim.sonra kendi hamişliğim geldi aklıma 3 yıl öncesi tam 20 kilo almıştım.birde kadına baktım tığ gibin.böyle bir hamişlik geçirmek için ne yapmak gerek diye düşündüm.ben de bu boğaz olduktan sonra sanırım pek bişi yapmama gerek yok dedim kendi kendime.delikafaduldendelikafadulden:mymeka:
dr geldim kuzum çok şükür iyi.kalpiside pıtır pıtır.4 tüp kan alındı cuma gidecem almaya.
ayy kıslar bugün hastanede 8,5 aylık bi hatun vardı.anam görseniz gram almamış.ben ilk kez böyle bi hamiş gördüm.sadece yusyuvarlak bir göbek.bacaklar ipince ,kıç desen avuç içi kadar karın olmasa tıpki bir manken.ayy çok özendim.sonra kendi hamişliğim geldi aklıma 3 yıl öncesi tam 20 kilo almıştım.birde kadına baktım tığ gibin.böyle bir hamişlik geçirmek için ne yapmak gerek diye düşündüm.ben de bu boğaz olduktan sonra sanırım pek bişi yapmama gerek yok dedim kendi kendime.delikafaduldendelikafadulden:mymeka:
günaydınlar, sizlerin de kadir geceniz mübarek olsun ve dualarımız kabul olsun inşallah canlarım ...
Ben dün öğleden sonra izin alıp doktora gittim, wc'ye gitmiştim kabızım fakat söylemesi ayıp ishal yaptım kalktım bi göreyim kan hem de öyle böyle değil çok fazla... Çok korktum bebeğime bişey oldu diye hemen doktora gittim, ultrasondan baktık bacak ve kollarını oynattı miniğim doktorda gösterdi bana çok güzeldii... İçim rahatladı. Birde kan önden mi arkadan mı gelmiş onu kontro etti... Arkadan gelmiş kızlardamar çatlaması olmuş, kabızlık için şurup verdi bir de krem Allah'ıma şükürler olsun... Kabızlık çeken arkadaşlar sizde böyle br şeyle karşılaşabilirsiniz diye anlattım. Dikkatli olun Allah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah :)
canım hoşgelmişsen yeni girdim nete pardon bende 14 nisan annesi olacağım inşallah senden bir gün sonra ama doktorum sezeryan dediği için sanırım nisanın 4-5 gibi olacak doğum sanırım canım tekrar hoşgelmişenvereliniortak:teytey:
Hoşgeldin sütlü gayfem.Gözün aydın.Sevsin o bebişi teyzesi.Napalım öyle gebişlere bakıp iç geçiririz bizde canım:)kaydirigubbakcemile3
yaaa sen alemsin valla beni her zaman güldürüyosun aman boşver canım tığ gibi olup ne yapıcaz atalarımız bile ne demiş yemeğin salçalısı hanımın ......anladın yani boşver:sm_cool:cokacimcoook
Geçmiş olsun canım.Bebişide görmüssün sağlıklı ne mutlu sana ama o anüs çatlağı için yediklerine çok dikkat etmen lazım özellikle bundan sonra.
yosuncum çok teşekkür ederim buyrunnnnnnnnn
evet haklısın, doktor da öyle söyledi bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah bir daha olmaz çok korktum yaaa kimseye Allah bu korkuyu yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
kızlarrr biz geldikkk
doktorumuza gittik bugün yavrumla
ya bi görseniz eller kollar bacaklar öyle belirgindikii bide yine uyuyordu bizim sıpa:)
doktora cinsiyeti belli mi dedim yanılma payı var o yüzden bakmıyorum dedi bende ısrar edince uğraştı biraz :)
erkeğe benziyo dedi sadece bakalım hayırlısı olur inşallahh babamızın gözleri parladı tabi duyunca:)
Amin amin canım.Bende de oluyorda küçük kanamalar.Hatta geçende bayağı korktum.Şükür geçti.
aman Allah kimseye vermesin canım. bende acı felan olmadı, hatta kanamam olduğunu bile anlamadım kalktığımda gördüm ama benimki ufak tefek bir kanama değildi avucumun içi kadar dı o yüzden belki önden kanamam olmuştur diye çok korktum. Neyseki önden kananam olmamış. bu da kötü tabi ama olsun bunu çekerim. birde ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca şok oldum neyseki geçti :1hug:
yeni avatarın çok şeker canım bu arada gamyoncuiremsu
Hoşgeldin canımm.Uyusun, uyusunda büyüsün minik.Hadi hayırlısı.Sağlıklıymış ya önemli olanda o .
akarcım eşimde kameraya çekti doktora çaktırmadan az önce baktımda kalbi nasıl atıyormuş kuşumun
hoşbuldum yosuncumm uyusun tabii üzmesin anneyi:)
tabiki önemli olan sağlığı şekerim hiç farketmiyordu benim için cinsiyeti bakalım yanılabilirde doktor
Jnazcım,İkili test ve ense kalınlığını konuştunuzmu doktorunla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?