2010 Nisan Anneleri

yaaa sen alemsin valla beni her zaman güldürüyosun aman boşver canım tığ gibi olup ne yapıcaz atalarımız bile ne demiş yemeğin salçalısı hanımın ......anladın yani boşver:sm_cool:cokacimcoook

canımmm çok şükür :) ne güzel bebeişini de görmüşsün yerimseniben
sorsaydın canım nasıl böyle kalabildin diye :1shok: o biraz da bünyeye bağlı biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım fakattt salıvermemek gerek tabiii :CüvCüv:

hoşbulduk arkadaşlar. ben biraz geç kaldım sanırım aranıza katılmakta .zeyra benim henüz doktorum doğum şekli hakkında birşey söylemedi. ama inşallah normal olur:Saruboceq:

doğum videolarını izledimde normal doğum da:CüvCüv:ha mantıklı geldi bana

Geçmiş olsun canım.Bebişide görmüssün sağlıklı ne mutlu sana ama o anüs çatlağı için yediklerine çok dikkat etmen lazım özellikle bundan sonra.

zeyra, ben doktor henüz bu konuda bişey demese de normal doğum istemediğim için kesinlikle sezeryan ile doğum yapmayı düşünüyorum. dediğin gibi muhtemel doğum tarihinden yaklaşık on gün öncesinde sezeryan doğum gercekleştiriliyormuş. bunun nedeni suyun azalmaması, dolayısıyla vücudun normal doğum başlangıcına girmeden bebeğin alınması. sağlıkla doğum yaparız hepimiz umarım...:CüvCüv:

Hoşgeldin sütlü gayfem.Gözün aydın.Sevsin o bebişi teyzesi.Napalım öyle gebişlere bakıp iç geçiririz bizde canım:)kaydirigubbakcemile3

gözümü kadının üstünden alamadım kıısss.sırasıyla şöyle baktım benneyaptımki:1closedeyes::dilcikar:senağlamasenağlama
yaaa sen alemsin valla beni her zaman güldürüyosun aman boşver canım tığ gibi olup ne yapıcaz atalarımız bile ne demiş yemeğin salçalısı hanımın ......anladın yani boşver:sm_cool:cokacimcoook

allah bize bol kepçeden vermış bacım napalım:icecream:doğumdan sonra ahdım olsun tığ gibin olacam sonrada burda fotumu paylaşacam.buyrunnnnnnnnn

Geçmiş olsun canım.Bebişide görmüssün sağlıklı ne mutlu sana ama o anüs çatlağı için yediklerine çok dikkat etmen lazım özellikle bundan sonra.

yosuncum çok teşekkür ederim buyrunnnnnnnnn

evet haklısın, doktor da öyle söyledi bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım inşallah bir daha olmaz çok korktum yaaa kimseye Allah bu korkuyu yaşatmasın inşallah :Saruboceq:

muhtemel doğum tarihim 30 nisan olduğu için mayısa da uzayabilme ihtimalinin varlığını düşünüyordum. neyse ki sezeryande yokmuş.

Amin amin canım.Bende de oluyorda küçük kanamalar.Hatta geçende bayağı korktum.Şükür geçti.

kızlarrr biz geldikkk
doktorumuza gittik bugün yavrumla
ya bi görseniz eller kollar bacaklar öyle belirgindikii bide yine uyuyordu bizim sıpa:)
doktora cinsiyeti belli mi dedim yanılma payı var o yüzden bakmıyorum dedi bende ısrar edince uğraştı biraz :)
erkeğe benziyo dedi sadece bakalım hayırlısı olur inşallahh babamızın gözleri parladı tabi duyunca:)

akarcım eşimde kameraya çekti doktora çaktırmadan az önce baktımda kalbi nasıl atıyormuş kuşumun

Hoşgeldin canımm.Uyusun, uyusunda büyüsün minik.Hadi hayırlısı.Sağlıklıymış ya önemli olanda o .

Amin amin canım.Bende de oluyorda küçük kanamalar.Hatta geçende bayağı korktum.Şükür geçti.

aman Allah kimseye vermesin canım. bende acı felan olmadı, hatta kanamam olduğunu bile anlamadım kalktığımda gördüm ama benimki ufak tefek bir kanama değildi avucumun içi kadar dı o yüzden belki önden kanamam olmuştur diye çok korktum. Neyseki önden kananam olmamış. bu da kötü tabi ama olsun bunu çekerim. birde ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca şok oldum neyseki geçti :1hug:

yeni avatarın çok şeker canım bu arada gamyoncuiremsu

Teşekkürler canım.zemuszemuszemuszemus

Hoşgeldin canımm.Uyusun, uyusunda büyüsün minik.Hadi hayırlısı.Sağlıklıymış ya önemli olanda o .

hoşbuldum yosuncumm uyusun tabii üzmesin anneyi:)
tabiki önemli olan sağlığı şekerim hiç farketmiyordu benim için cinsiyeti bakalım yanılabilirde doktor

akarcım eşimde kameraya çekti doktora çaktırmadan az önce baktımda kalbi nasıl atıyormuş kuşumun

canımm güzel haberlerle gelmene çook sevindim :lepi:
inşallah hep güzel haberler alırız bundan sonra :Saruboceq:
kameraya çekmen de süper ben özledikçe izliyorum çok güzel oluyor :kedi:

darısı cinsiyet açısından başımıza canım. Kız Erkek farketmez öğrenme açısından diyorum

hoşbuldum yosuncumm uyusun tabii üzmesin anneyi:)
tabiki önemli olan sağlığı şekerim hiç farketmiyordu benim için cinsiyeti bakalım yanılabilirde doktor

Erkek olabilir deyince eşinin gözler parlamış ama:teytey:
Bu erkekler neden böyle acabakaydirigubbakcemile3

Jnazcım,İkili test ve ense kalınlığını konuştunuzmu doktorunla?

evet tatlım konuştuk yaptırmak istiyormusunuz dedi bende evet dedim bugün bebişimin pozisyonu uygun değilmiş haftaya gelirsiniz dedi ense kalınlığını ölçerim sonra da kan verirsiniz bu arada kan sonuçlarıda bir haftada çıkıyormuş kısmetse bayramdan hemen sonra gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…