- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
bende çok sevindim akarcımm kaydirigubbakcemile5canımm güzel haberlerle gelmene çook sevindim :lepi:
inşallah hep güzel haberler alırız bundan sonra :Saruboceq:
kameraya çekmen de süper ben özledikçe izliyorum çok güzel oluyor :kedi:
darısı cinsiyet açısından başımıza canım. Kız Erkek farketmez öğrenme açısından diyorum
Erkek olabilir deyince eşinin gözler parlamış ama:teytey:
Bu erkekler neden böyle acabakaydirigubbakcemile3
dünkü sağlık ocağı tavsiyesinden sonra kalktım gittim. şimdi geldim eve. 12. haftadan önce seni kimse kayıt falan yapmıyoo. ayrıca hemşire kaç haftalık diye sorduğunda 8+6 dedim anlamadı. bizmi yanlış kullanıyoruz acaba
kızlarrr biz geldikkk
doktorumuza gittik bugün yavrumla
ya bi görseniz eller kollar bacaklar öyle belirgindikii bide yine uyuyordu bizim sıpa:)
doktora cinsiyeti belli mi dedim yanılma payı var o yüzden bakmıyorum dedi bende ısrar edince uğraştı biraz :)
erkeğe benziyo dedi sadece bakalım hayırlısı olur inşallahh babamızın gözleri parladı tabi duyunca:)
oyyy oyyyyy sevsinler.zemuszemus
hayatım senin hemşire bir garipmiş ben 9 haftalıkken gittim yaptılar tansiyonuma vs de baktılar bir ay sonra yine gideceğim
hemen şu listeyi alıp geleyim:)
arkalarda kalmasın
canım benimyaa bende öyle öyle korkularla gidiyorumki doktorane güzel böle sevindirici haberler almak. içim açılıyor valla.mutlu oluyorum ,seviniyorum çok. herkesin bebişi sağlıklı bir şekilde zamanını doldurur ve inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açar.
evet teyzesiiikaydirigubbakcemile5 eğer bi aksilik olmazsa da ilk doğuranda ben olucam galibakafamçokkarıştıamanda maaşallah nisan bebişinin ilk cinsiyeti belli oldu neredeyse.
sağlıklı olsun inşalah.naz senin bulantın oluyormuydu.
sev beni :kedi:
teşekkür ederim jnazcım, geçti şimdilik inşallah bi daha olmaz :)
Kızlar hiç isim düşünmüşmüydünüz bebekler için?
Daha çok erken ama kaydirigubbakcemile3
Kızlar hiç isim düşünmüşmüydünüz bebekler için?
Daha çok erken ama kaydirigubbakcemile3
off offf yarama bastın canım
bugün deli oldum zaten sırf bu yüzden erkek olursa kayınpederim koyacakmış illaklava:
kız olursa kendileri koysun demiş bide
bende göbek adını isterse koyabilir dedim ama beni takan olmadı
off offf yarama bastın canım
bugün deli oldum zaten sırf bu yüzden erkek olursa kayınpederim koyacakmış illaklava:
kız olursa kendileri koysun demiş bide
bende göbek adını isterse koyabilir dedim ama beni takan olmadı
senlerdir aynı. erkek için efe veya tolga, kız olursa ece veya zehra. tabii benim herif babasının adınıda ekliyoo. ama daha 7 ay var diye kavga çıkarmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?