2010 Nisan Anneleri

Hayır canım.Biz doğru kullanıyoruz.Zaten 14 haftadan öncede tesbit etmek zorunda bölgenize bakan sorumlu ebe-hemşire ki bilmek zorunda 8+5 i.lmaz:lmaz:

şimdiden cırlamayalım. nasıl olsa kocaların eline verince bebişi sevinçten ne desek he diyecekler. 100% odunlar hariç...
valla tatlım benim kociş zaten bana bırakmıştı tamamen duygu sömürüsü yapıyordum o kadar hatta ilk bana babasının koyacağını söylediklerinde tavrımı koydum bakalım ne olacak

valla tatlım banada nisana kalmazsın diyorlar ama çok istiyorum nisan doğumlu olmasını
sende erkene falan alma rahat rahat büyüsün kuzun

Benim içime hep kızmış gibi doğduğu için sadece kız ismi düşündüm ''Neva'' :ecrin_bebek:
Allah'ın işine karışılmaz tabiki de ama hiç erkek ismi düşünmedim ya zaten düşünmeme gerek kalmadan eşim kaynanam düşünürler gibi geliyor bana da neyseeee klava:

Saolasın canım seninde kandilin mübarek olsun.Güzel dileklerin için teşekkürler.aminnnnnnnnnnnnnn

bazı büyükleri anlamakta güçlük çekiyorum kendi adıma kızlar. ne münasebet benim rahmimdeki bebeğimin adını aile büyükleri koyacakmış. değil koymak, böyle bişeyi teklif bile etmeyi asla düşünmeyen insanlar oldukları için şanslıyım. bence bu konuda taviz vermeyin kızlar. bu aile büyüğü evliliğinizde önemli rolü olan, hatırı kırılmayacak,büyük iyilikler yapmış bir kimse de olabilir elbette. ama böyle önemli bir konuda hatır gözetilmemeli. hatır gözetilmemesi beklenmemeli.

jnazcımm demek ilk cinsiyet tahmini getirdin bize valla ben zor tutuyom kendimi doktora gitmemek için. bayramdan sonra ikili teste gidicem inşallah bende size cinsiyet haberi ile gelirimkaydirigubbakcemile2

bu arada isim konusunda kız olursa eşim evlenmeden öncesinde söylemişti DERıN ismini istediğini. ben hala karşısına rakip bir isim bulamadığım için galiba kız olursa derin olacak. erkek olursa hiç bi fikrimiz yok. ne biz ne de ailelerimiz anne baba adı koymayı düşünmüyor çok şükür.

valla bizde sorun aile büyükleri değil, bizzat kocam. takmış kafaya babasının adını koyacak. kız olsa ben ölmüş anamın adını koymayı düşünmüyorum o hiç anlaşamadığı babasının kini koycakmış...

Valla kim daha çok hakediyosa o koyucak deseydin , alsın size bi araba paşa paşa koysun istediği ismi dimi ama vereliniortak
En azından kararlıysa bu konuda sizinde yararınıza olsun canım kaydirigubbakcemile3
dolayısıyla da ben hakediyorum dimi şekerim :)
amann günahını bile vermez zaten bizimki canım hoş ondan bişeyde istemiyorumda gölge etmesin yeterr

Yok daha neler.Sen o kadar sıkıntı çek.Bir ismini koyama bebeğinin.Oldu gözlerim doldu.Eli maşalı olmak lazım bunlara.

[
senlerdir aynı. erkek için efe veya tolga, kız olursa ece veya zehra. tabii benim herif babasının adınıda ekliyoo. ama daha 7 ay var diye kavga çıkarmıyorum...

kişiliğin ve karakterin gelişmesinde ismin büyük önemi olduğuna inan bir insan evladı olarak bir kaç sözüm var.

şöyle ki; dışarda koşan,dur,yapma,etme demekten anlamayan,ayda birkaç kez kafasını,kaşını patlatan,evde sağlam hiç bir eşya bırakmayan,annesini çileden çıkaran ve allaha sığındıran, yaramaz bir erkek evladı varsa adının efe olma olasılığı yüksek.
amaann bacım aman diiimm.aklın varsaa EFE koyma çocuğun adını.benim oğlumda EFE
ama nasıl bir yaramaz sana yazmakla anlatamam görmen lazım.tam bir efe,kimi tanıdıysam efe hepside aynı.tam bir hipersıpa çok yaramaz oluyor efeler.şimdi düşünüyorumda keşke efe değilde uysal koyaymışım adını.:mymeka:

aynen bende canım herkes kendi çocuğunun adını düşünsün canım
bide kayınpederim saçma sapan bi nedenden dolayı eşime küs ve konuşmuyor aylardır hatta kalp krizi geçirdi geçenlerde onda bile yüzüne kapattı eşimin bide şimdi hak iddia ediyor deliriyorum bende
hem ona neymişki benim çocuğumun adından sinir oldum bak yine

evet tarhancım aramızda 2 gün var zaten kesin seninkide bellidir
bende 2 li teste gidicem önümüzdeki hafta

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

ben eşime kendim teklif etmiştim vefat eden babasının adını isterse diye ama o istemedi.
hatta çok geyik yaptık ailedeki büyüklerin isimleri üzerine eski moda isimler diye. ailelerin oturup çocuklarımız bize bu hakkı verirse diye beklemesi lazım emrivaki ile ne kıymeti var anlamıyorum.
benim büyüklere hep söylediğim birşey var: SıZLER ZAMANINDA KENDı ÇOCUKLARINIZI ıSTEDıĞıNıZ GıBı YETıŞTıRDıNıZ. ŞıMDı SIRA BıZDE. BıZ DE ÇOCUĞUMUZU KENDı ıSTEDıĞıMıZ GıBı YETıŞTıRECEĞıZ..

:roflol::roflol::roflol: ama şekerim efe de çok şık modern bir isim benimde aklımdan hep efe geçer sonra da çok yaygın diye vazgeçerim.

valla benim bu isimleri kyma sebebim daha fiziksel, hayatım boyunca tanıdığım bütün efedler ve tolgalar çooookkkkk yakışıklıydı...

Bilmiyorum ya benim isim konusunda çok takıntım yok açıkçası huyum değişti galiba hamilelik bana yaramadı
Dediğim gibi benimde annem babam var hatta dedem babaannem anneannem var onlarda isteyebilirler pekala kendi isimleri konsun (ki böyle bişey asla yapmazlar) eşimin ailesinden bi isim istenirse isim hakkı isterim kimse darılmasın dimi ama Gerekirse iki isim koyarım birini kendi istediğim isim diğerini artık kime kısmet olursa
Boğa burcumu olucak bizim çocuklar?

kızlar konudan konuya atlamk gibi olmasın ama doğum yapanlara soracam, karnım büyüyünce bu kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz? ben ööle dışarı falan gidemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…