Hayır canım.Biz doğru kullanıyoruz.Zaten 14 haftadan öncede tesbit etmek zorunda bölgenize bakan sorumlu ebe-hemşire ki bilmek zorunda 8+5 i.dünkü sağlık ocağı tavsiyesinden sonra kalktım gittim. şimdi geldim eve. 12. haftadan önce seni kimse kayıt falan yapmıyoo. ayrıca hemşire kaç haftalık diye sorduğunda 8+6 dedim anlamadı. bizmi yanlış kullanıyoruz acaba
valla tatlım benim kociş zaten bana bırakmıştı tamamen duygu sömürüsü yapıyordum o kadar hatta ilk bana babasının koyacağını söylediklerinde tavrımı koydum bakalım ne olacakşimdiden cırlamayalım. nasıl olsa kocaların eline verince bebişi sevinçten ne desek he diyecekler. 100% odunlar hariç...
evet teyzesiiikaydirigubbakcemile5 eğer bi aksilik olmazsa da ilk doğuranda ben olucam galibakafamçokkarıştı
benim bulantım son günlerde başladı hayatım öncesinde hiç yoktu
evet baktım listeden ilk sen doğuracan hayırlısıyla benimde doğum günüm 2 nisan bebişiminde 2 nisanda doğmasını isterdim.nasılsa seeryan olacak dr kafaya alıp şu doğum işini 2 nisanamı neyn alsam:uhm:.:CüvCüv:delikafadulden
yok kııısss bebişim gelişimini iyicene tamamlasın.
hayırlı kandiller nisan anneleri,rabbim niyetlerinizi bugünün hürmetine kabul eylesin,bebeklerimiz sağlıkla inşlh bizlerle olsun,dualarımda olacaksınız kızlar ,sizler içinde ve kendim içinde hayırlı evlat,sağlıklı bi bebiş ve sorunsuz bir doğum diliyorum....
dolayısıyla da ben hakediyorum dimi şekerim :)Valla kim daha çok hakediyosa o koyucak deseydin , alsın size bi araba paşa paşa koysun istediği ismi dimi ama vereliniortak
En azından kararlıysa bu konuda sizinde yararınıza olsun canım kaydirigubbakcemile3
off offf yarama bastın canım
bugün deli oldum zaten sırf bu yüzden erkek olursa kayınpederim koyacakmış illaklava:
kız olursa kendileri koysun demiş bide
bende göbek adını isterse koyabilir dedim ama beni takan olmadı
senlerdir aynı. erkek için efe veya tolga, kız olursa ece veya zehra. tabii benim herif babasının adınıda ekliyoo. ama daha 7 ay var diye kavga çıkarmıyorum...
aynen bende canım herkes kendi çocuğunun adını düşünsün canımbazı büyükleri anlamakta güçlük çekiyorum kendi adıma kızlar. ne münasebet benim rahmimdeki bebeğimin adını aile büyükleri koyacakmış. değil koymak, böyle bişeyi teklif bile etmeyi asla düşünmeyen insanlar oldukları için şanslıyım. bence bu konuda taviz vermeyin kızlar. bu aile büyüğü evliliğinizde önemli rolü olan, hatırı kırılmayacak,büyük iyilikler yapmış bir kimse de olabilir elbette. ama böyle önemli bir konuda hatır gözetilmemeli. hatır gözetilmemesi beklenmemeli.
jnazcımm demek ilk cinsiyet tahmini getirdin bize valla ben zor tutuyom kendimi doktora gitmemek için. bayramdan sonra ikili teste gidicem inşallah bende size cinsiyet haberi ile gelirimkaydirigubbakcemile2
bu arada isim konusunda kız olursa eşim evlenmeden öncesinde söylemişti DERİN ismini istediğini. ben hala karşısına rakip bir isim bulamadığım için galiba kız olursa derin olacak. erkek olursa hiç bi fikrimiz yok. ne biz ne de ailelerimiz anne baba adı koymayı düşünmüyor çok şükür.
[
kişiliğin ve karakterin gelişmesinde ismin büyük önemi olduğuna inan bir insan evladı olarak bir kaç sözüm var.
şöyle ki; dışarda koşan,dur,yapma,etme demekten anlamayan,ayda birkaç kez kafasını,kaşını patlatan,evde sağlam hiç bir eşya bırakmayan,annesini çileden çıkaran ve allaha sığındıran, yaramaz bir erkek evladı varsa adının efe olma olasılığı yüksek.
amaann bacım aman diiimm.aklın varsaa EFE koyma çocuğun adını.benim oğlumda EFE
ama nasıl bir yaramaz sana yazmakla anlatamam görmen lazım.tam bir efe,kimi tanıdıysam efe hepside aynı.tam bir hipersıpa çok yaramaz oluyor efeler.şimdi düşünüyorumda keşke efe değilde uysal koyaymışım adını.:mymeka:
[
kişiliğin ve karakterin gelişmesinde ismin büyük önemi olduğuna inan bir insan evladı olarak bir kaç sözüm var.
şöyle ki; dışarda koşan,dur,yapma,etme demekten anlamayan,ayda birkaç kez kafasını,kaşını patlatan,evde sağlam hiç bir eşya bırakmayan,annesini çileden çıkaran ve allaha sığındıran, yaramaz bir erkek evladı varsa adının efe olma olasılığı yüksek.
ama nasıl bir yaramaz sana yazmakla anlatamam görmen lazım.tam bir efe,kimi tanıdıysam efe hepside aynı.tam bir hipersıpa çok yaramaz oluyor efeler.şimdi düşünüyorumda keşke efe değilde uysal koyaymışım adını.:mymeka:
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?