valla benim bu isimleri kyma sebebim daha fiziksel, hayatım boyunca tanıdığım bütün efedler ve tolgalar çooookkkkk yakışıklıydı...
kızlar konudan konuya atlamk gibi olmasın ama doğum yapanlara soracam, karnım büyüyünce bu kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz? ben ööle dışarı falan gidemem.
kızlar konudan konuya atlamk gibi olmasın ama doğum yapanlara soracam, karnım büyüyünce bu kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz? ben ööle dışarı falan gidemem.
aaa yakışıklılığına gelince 1 nümere oğlum.(oğlum diye söylemiyorum)-tatlicadiarzu-çok yağuşuklu fırlama:asigim:
behlünün küçültülmüş hali sanki:1hug:annesinin erkekiiiiiidelikafaduldenŞeniz
meraba budebe canım nasılsın tetenoz aşısı gerekli canım amaliyat sırasında aletlerden geçmesi muhtemel enfeksiyonlara karşın yapılması gerekiyo ben sağlık ocağına kayıt yaptırdım zamnı gelince onlar yapıcaklar sanırım levent bey gerçi bana daha bişey demedi yap veya yapma ama ben yaptıracağım sanırım gerekli çünkü canım sen doktoruna tekrar danış istersen bitanem
ben 10 nisan doğumluyum, keşke bebişim de 10 nisan da doğsa ama gelişimi herşeyden önemli elbette nisanın son haftası doğması muhtemel. inşallah, sağlıkla.... lider ve özgülükçü bir koç olabilirdi ama sanırım boğa olacak... ( ALLAH'ım sağlıkla onu bize kavuştur ve herkesin bebeğini ailesine bağışla)
valla benim bu isimleri kyma sebebim daha fiziksel, hayatım boyunca tanıdığım bütün efedler ve tolgalar çooookkkkk yakışıklıydı...
Doğum günleriniz yakın tarihli olucak demekki çoğunuzun ne güzelll , Boğa da güzel bir burç ben severim iyi anlaşırım.. İkizler annem , Koç kaynanamBoğa olsun benimki de yahu [/QU
ben de koçum, kayınvalidem de koç. sat ınızı bilmiyorum ama ikizler olma ihtimali çok az ya koç ya boğa olacaktır. sağlıklı doğar inşallah:ecrin_bebek:
merhaba canım.sana bizim gelinlerin de benim doktoruma gittiğinden bahsetmiştim ya onlarada yaptırmadı ama sağlık ocağının hemşireleritetanoz iğnesinini vurdurtmadığına dair imza aldılar bizimkilerden.bu kadar çok önemli olmasa imza aldırmazlardı.bende en kısa zamanda doktoruma sorcam.yarın gidiyormusun doktora?
Doğum günleriniz yakın tarihli olucak demekki çoğunuzun ne güzelll , Boğa da güzel bir burç ben severim iyi anlaşırım.. İkizler annem , Koç kaynanamBoğa olsun benimki de yahu [/QU
ben de koçum, kayınvalidem de koç. sat ınızı bilmiyorum ama ikizler olma ihtimali çok az ya koç ya boğa olacaktır. sağlıklı doğar inşallah:ecrin_bebek:
Amin canım inşallah
Benim sat : 9 temmuz 15 nisan görülüyor olası doğum tarihim , ama yumurtlama günüm ve çocuğun haftalık hesabını sattan yapamıyoruz çünkü hamile kalmadan önce adet geciktirici hap kullanmıştım adet düzenimde çok düzenli olmadığından bi farklılık oldu sanırım usg tarihi sattan farklı çıkıyor bu yüzden.. Ama zaten bu ilk hamilelik bir sorun olmazsa hep düşünülen zamanda doğmuyor çocuklarda.. Kısmet bakalım..
Amin canım inşallah
Benim sat : 9 temmuz 15 nisan görülüyor olası doğum tarihim , ama yumurtlama günüm ve çocuğun haftalık hesabını sattan yapamıyoruz çünkü hamile kalmadan önce adet geciktirici hap kullanmıştım adet düzenimde çok düzenli olmadığından bi farklılık oldu sanırım usg tarihi sattan farklı çıkıyor bu yüzden.. Ama zaten bu ilk hamilelik bir sorun olmazsa hep düşünülen zamanda doğmuyor çocuklarda.. Kısmet bakalım..
Satımız aynıymış.9 temmuz.14 nisan çıktı usgde de.
Satımız aynıymış.9 temmuz.14 nisan çıktı usgde de.
satdaş kaydirigubbakcemile5
satdaş kaydirigubbakcemile5
aynen öylekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5
merhaba canım.sana bizim gelinlerin de benim doktoruma gittiğinden bahsetmiştim ya onlarada yaptırmadı ama sağlık ocağının hemşireleritetanoz iğnesinini vurdurtmadığına dair imza aldılar bizimkilerden.bu kadar çok önemli olmasa imza aldırmazlardı.bende en kısa zamanda doktoruma sorcam.yarın gidiyormusun doktora?
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.hoşgeldin 2010 nisan anneleri sayfasına : ) ne güzel bir sıkıntın yokmuş.benim aaacaayip mide bulantısı,yiyeceklere karşı tiksinme var.olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben hep bu zamanı beklemiştim zaten.canım bende kilo aldım .tüp bebek tedavisinde 1 kilo,hamile olduğumu öğrendikten sonrada 1.5 kilo falan aldım.benim doktorum beni hep yatırıyor ama yemek dahil hiç bişey yapmıyorum.daha çok şişcem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?