2010 Nisan Anneleri

Nazlı'da güzel bi isim canım , Şukufe , Pakize gibi eski kulağa komik gelen bi isim falan değil ya çok şükür..

ben kız olursa zeyra çünkü eşimle benim ismimimin baş heceleri erkek olursa yağız koymak istiyorum inşallah ama defne ismideçok hoşuma gidiyo bakalımo zamana bişey değişmesse kızlar neyse ben kaçtım görüşürüz iftara davetliyiz öptüm canlarım benim

kızlar ben önceden beri kız ismi selin naz koymak isterim. erkek olarak da furkan ismini çok seviorum.
ama şu isim koyma konusunda büyüklerin karışması mevzusu sinir bozucu.selin naz kayınpederin babaanesinin ismi zaten. neyseki bizimkiler hiç ses çıkarmıolar karışmıolar bu konuda.ne kadar çingene ve cadı gelinleri var biliyolar tabii

ben kız olursa ceylin naz koyacağım.banada eşim bazen takılıyo benim ve senin babanın isimlerini koyalım diye.düşünsenize ibrahim bahattin.....soy ismimiz ise tam 14 harf....çocuğumun ismini yazarken bizi iyi niyetlerle anmasını istemem : ) eşim işin şakasında da bende 3 veya 4 harfli erkek ismi koyarım heralde.nedense benim içime hep kız doğuyor.canım hep ekşi istiyor.eeee ne derler ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye acıyı doğur hakkıyı :=)

ben mesela moda isimler asla koymam. mitolojik isim koyabilirim, araştırıyorum. fonetik olarak kulağa iyi gelen, çocuğun ilerde aaaaaaa isminin anlamı ne diye geyiğe maruz kalmayacağı, ya da alay konusu olmayacak olan, siyasi çağrışım yaptırmayan bir isim düşünüyorum

bence yaptırma benim doktorum da yaptırmıyor bana çünkü adam şunu böyledi" herhalde hastane ortamında doğum yapacaksın, tarlada doğurup paslı çakıyla kesmicen bebeğin göbeğini, gerek yok " dedi

tek heceli isim de koymam, söylenmesinin zor olduğunu düşünüyorum iki sessiz harfin bitişik olmasından dolayı.

benide ekleyin nisan annelerine kızlar,8+4 üm....23 nisanda gelcek hayırlısı ile bebişim.....kaydirigubbakcemile2

beni alın listeye yaşım 30 SAT 15 temmuz şu an 8+6 yım bebiş 21 nisanda gelecek diye bekliyoruz en son kalbini duyduk 7 ekimde de ikili test olacak

Nazlı'da güzel bi isim canım , Şukufe , Pakize gibi eski kulağa komik gelen bi isim falan değil ya çok şükür..

aslında orası öle canım ya kötü bir isim değil,şimdiden herkez nazlı bebek diye seviyo zaten....ben isimlerin insan üzerinde bıraktığı etkiye çok inanırım,nazlı diye çok kız çocuğu tanıdım hepsi mızmız,nazlı mı nazlıydı tam isimleri gibi yani ama belki bizimki istisna olur kim bilir.......:ecrin_bebek:

yok anam biz hiiçç boşna uğraşmayalım,hoş öyle bir cabamızda yok ama neysee-tatlicadiarzu-.o hatun gibin olamayız.senağlama(bizde bu boğaz varkeen)benimde cnm hamur işi,özellikle mayalı hamurdan bişiler istiyorama yapamam çok üşengeç oldum beenn),bide kebabımsı bişiler istiyor.akşam eşimle dışarı çıkcaz kebabımsı bişiler yerim artıkın.cokacimcoookbenneyaptımki

kzım olursa hiç kaçarı yok özge olacak.(eşim ısrarla istiyor anlamından dolayı)
oğlum olursa utku yada dahan düşünüyorum.efeyle pek uyumlu değiller ama olsun.

Bizim de kızımız olursa Meryem Su şayet oğlumuz olursa da Mehmet Ege olmasını istiyoruz.Kızın ve erkeğin isimleri kesin sadece erkek olursa ikindi isimde kararsızız.Ama kız olursa kesin Meryem Su

bence yaptırma benim doktorum da yaptırmıyor bana çünkü adam şunu böyledi" herhalde hastane ortamında doğum yapacaksın, tarlada doğurup paslı çakıyla kesmicen bebeğin göbeğini, gerek yok " dedi

yalnız unutmayalım sözkonusu türkiye deki hastaneler ise bazen tarladaki paslı çakı daha zararsız olabilirkaydirigubbakcemile3 asıl o yüzden kesin gerekli bence bu aşısırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…