bakıyorumda nisan annelerini bi isim telaşı sarmış valla benimde derdim o şimdiden kayınpederim lafını ortaya koydu,tüm torunlarıma koymak istediğim tek isimdi kimse bu vermedi dedi benim eşimde evin en küçüğü;kız olursa kaçınılmaz bir son beni bekliyor adı NAZLI olacak,ama ben bu ismi sevdiğim halde kayınpederim öne attı diye isimden soğudum,erkek olursa hiç karışmıyor siz ne isterseniz diyor,bizimkiler deseniz etliye sütlüye pek karışmazlar fikirlerini dahi sölemezler,ama biz eşimle erkek olursa KUZEY istiyoruz .....bakalım kızlar hayırlısı artık yalnız bu iki isimde tek kalmıycak iki isim istiyorum ben büyüdüğünde hangisini çok isterse onu kullansın diye keşke benim de bir ismin daha olsaymış......
Kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum... Bu gece hepimiz için dua edelim :)
yarın gideceğim canım bakalım tam belli değil ama aradımda kaçda gelceği belli değil canım büyük ihtimal giderim sorarım olmazsa:uhm:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: öptüm canım görüşürüz tatlıma.s.a.s.a.s.
günaydın arkadaşlar.öncelikle hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.Allahım hepimizin çocuklarını sağlıkla dünyaya getirmeyi bizlere vesile etsin.sabah 9.30 dan beri dünden beri okuyamadığım 10 sayfayı okumaya çalışıyorum.internet çok yavaş.artı ben kablosuz bağlanıyorum.kızlar acaba kablosuz internet ne kadar zararlıdır.bu birinci sorum.2.sorum benim doktorum tetanoz iğnesinini hamilelikte vurdurtmuyor.acaba ben onu dinlemesemde vurdursam mı?nedenini bilmiyorum ama bizim gelinlerinde doktoru onlara vurdurtmamıştı.bizim burada sağlık ocağından hemşireler kapıya geliyorlar hamile ya da yeni doğan bebek var mı diye.acaba ben yinede gitsem mi?
benide ekleyin nisan annelerine kızlar,8+4 üm....23 nisanda gelcek hayırlısı ile bebişim.....kaydirigubbakcemile2
Nazlı'da güzel bi isim canım , Şukufe , Pakize gibi eski kulağa komik gelen bi isim falan değil ya çok şükür..
sütlü_gayfe bahsetti ya manken gibi hamile hatundan
kızlar benim karnım hiç boş kalmak istemiyor ama yaa sürekli de hamur işi yemek istiyor :1no2: şişko olucam şişkosun sen şişko şişko , mutfağa gidiyorum delikafadulden
bence yaptırma benim doktorum da yaptırmıyor bana çünkü adam şunu böyledi" herhalde hastane ortamında doğum yapacaksın, tarlada doğurup paslı çakıyla kesmicen bebeğin göbeğini, gerek yok " dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?