ben mesela moda isimler asla koymam. mitolojik isim koyabilirim, araştırıyorum. fonetik olarak kulağa iyi gelen, çocuğun ilerde aaaaaaa isminin anlamı ne diye geyiğe maruz kalmayacağı, ya da alay konusu olmayacak olan, siyasi çağrışım yaptırmayan bir isim düşünüyorum
tek heceli isim de koymam, söylenmesinin zor olduğunu düşünüyorum iki sessiz harfin bitişik olmasından dolayı.
unisex isim de koymam. ayyy çok mu uzattım ben kafamçokkarıştı
Duygularıma tercüman olmuş , çok güzel ifade etmişsin heracım..
Kendi ismim yüzünden çektiklerimi ben biliyorum çünkü :1no2:
Erkek için mitolojik tarihte yer almış bir isim güzel olur bence de.
Unisex isimden nefret ederim Deniz ismini bile erkeğe yakıştırırım mesela kıza yakıştırmam..
Ahh ahh bu arada ben mutfakta neler yaptım neler gelsin kilolar cinsinden sütlü_gayfem , kızlar gelin bana iftara , çok becerikli değilim ama ne bulursak yiriz. :CüvCüv:
kzım olursa hiç kaçarı yok özge olacak.(eşim ısrarla istiyor anlamından dolayı)
oğlum olursa utku yada dahan düşünüyorum.efeyle pek uyumlu değiller ama olsun.
kızlar bugün bişey daha öğredim nisan ayı bereket rızık ayıymış peygamber efendimizin doğduğu ay tabii bizde nisanda doğum yapacağımıza göre bebeğimiz bereketiyle gelecek rızkı ile gelecek hem miladi takvime göre hemde hicri takvime göre aynıymış
jnazcım hemen elma kabugu tarçın lımon bal kaynat iç çok iyi oluyor.Dayıma yapardım ben secim çalışmalarında.Bu arada benim bebişimin pıt pıt da kalbi atıyor yaşım 28 ve 61 kilo ile hamiş kaldım bunları da eklersen sevinirim.
ayşecim çok sağol yapayım hemen ama benimki gebelik reflüsünden kaynaklanıyor maleseff
ekleyeyim canım
Merhaba kızlar muhabbet almış başını gitmiş yine.. neyse okurum bir ara önce haberler:
Bebeğim iyimiş. Bana el salladı bugün
boyu posu herşeyi haftasında. 12 haftamdayım tehlikeli zamanı aşmışsın bundan sonra düşük tehliken yok dedi.
ense kalınlığı normal birde kan verdim ikili için özel bir lab. 50 tl verdim dr un anlaşmalı olduğu yermiş normalde 75 tl miş.
Bu haftadan sonra yediklerime ciddi dikkat istedi dr. Kan ilacı verdi Doğuma kadar kullanıcaksın bunu dedi. Herşey çok güzeldi yaaaa. Darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhh
aslında orası öle canım ya kötü bir isim değil,şimdiden herkez nazlı bebek diye seviyo zaten....ben isimlerin insan üzerinde bıraktığı etkiye çok inanırım,nazlı diye çok kız çocuğu tanıdım hepsi mızmız,nazlı mı nazlıydı tam isimleri gibi yani ama belki bizimki istisna olur kim bilir.......:ecrin_bebek:
canım gözün aydın bitanem bende yarın gideceğim inşallah doktoruma tabi izinden dönmüş olursa bebişin demek el salladı yaa canım benim birde sen devlet hastanesindemi yoksa özeldemi doktorun tahliller devlet hastahanesinde olmuyomu acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?