2010 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun bitanem yaaa sen kendini çok yoruyosun ama teyzoş olmaz ama bak hasta olmuşsun yine canım benim bol bol dinlen bitanem:hulya:
çok sağoll tatlımm aslında bugün hiç yormadım kendimi ama gece heyecandan uyuyamamıştım
bundan sonra bol bol dinleniriz artık şekerim
kızlar birde bişey soracağım namaz kılarken oturarakmı kılyosunuz ben oturarak kılıyorum bir sakıncası yoktur inşallah eğilip kalkarken belim çok ağrımaya başladı CADIARZU
ben ayakta kılıyorum ama nefes nefese kalıyorum sanki canımya tıkanıyorum . oturarak kılabilirsin tabiki keyfi değil sonuçta
amann amann maşallah bebişine hayatım bana bişey demedi doktorum
bide demir ilacı ile calsiyum verdi
kısmetse haftaya 2li testi yaptırıcam 41 tl imiş benim hastanede 3 lü içinde 50 dediler

selam kizlar
kizlar ben cok kötü migde bulantsi cekiyorum ya
safra kesem yok buda istfra yapmama engel siz düsünün artik halimi
bu ara 8 haftalik hamleyim

merhaba arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum aranıza.allah nasip ederse inşallah bende nisan annesiyim.23-24 nisan gibi .allah tüm isteyenlere nasip etsin

bu gerçekten çok hoşuma gitti..gerçi ben hep bebişlerin bereketiyle geldiğini düşünürüm ama yine nisanı bu şekilde anlatmanız çok hoşuma gitti....hihoyyyt

Günaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?

ben bişey sormak istiyorum göbişi ve göğüsleri kaşınan var mı aranızda benim çok kaşınıyo yaa

günaydın kızlaaar

iki gündür giremiyordum, Allah'ım ne çok yazışmışsınız, yediden beri okuyorum, helak oldum vallahi :)
şimdi bitti de bi günaydın yazayım dedim :)

nasılsınız hepiniz ?

Günaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?

ben bişey sormak istiyorum göbişi ve göğüsleri kaşınan var mı aranızda benim çok kaşınıyo yaa

aynı anda yazmışız akar :)
günaydın..

ya aslında kaşıntı için çatlamanın habercisi derler ama çok erken senin için daha.. göbüş yok bişiy yok niye çatlayasın..:uhm:

merhaba arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum aranıza.allah nasip ederse inşallah bende nisan annesiyim.23-24 nisan gibi .allah tüm isteyenlere nasip etsin

merhaba canım, hoşgeldin aramıza

benim de tahmini doğum tarihim 23 nisan görünüyor :) aynı gidiyoruz desene :)

hayırlı olsun şimdiden, Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

aynı anda yazmışız akar :)
günaydın..

ya aslında kaşıntı için çatlamanın habercisi derler ama çok erken senin için daha.. göbüş yok bişiy yok niye çatlayasın..:uhm:

günaydın canım hoşgeldin :) bende aynen oku oku yeni bitirdim :)

evet çatlamanın habercisi derler ama çok kaşınıyo benim, öyle aşırı şişliğim de yok ama anlamadım gitti yaaa CADIARZU

hayırlı ugurlu olsun güzel haberlerin için insallah bizde güzel haberlerimiz buradan paylaşabılırız allah bızede nasıp eder canım.darısı basımıza

alminacım hoş geldin, ben iyiyim de evde olsam uyurdum paso her zamanki gibi uykum var

nazlıözger, canım Allah hep böyle güzel haberlerle gelmemizi nasip etsin darısı başımıza sen 3. aylık olmuşsun ben daha 8-9 haftalığım 3,5 ay gelse de şöle cinsiyetini öğrensek, göbişler yavaştan başlasa çıkmaya hamiş olduğumuz belli olsa

ahh canım aynı dert bende de var napacagız bız bu uykuları bılmıyorum hergun soylene soylene kalkıyorum yataktan vallahi senağlama

aynen yaa hiç kalkmak istemiyorum camış gibi uyuyasım geliyo. oysa uykuya düşkün bir yapım yoktu akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…