kimse yok anlaşılan kaldım burda yapayalnız
Selam kızlar.. Hepinizin kadir gecesi mubarek duaları kabul olsun.. Sevgiyle kalın...
çok sağoll tatlımm aslında bugün hiç yormadım kendimi ama gece heyecandan uyuyamamıştımcanım geçmiş olsun bitanem yaaa sen kendini çok yoruyosun ama teyzoş olmaz ama bak hasta olmuşsun yine canım benim bol bol dinlen bitanem:hulya:
ben ayakta kılıyorum ama nefes nefese kalıyorum sanki canımya tıkanıyorum . oturarak kılabilirsin tabiki keyfi değil sonuçtakızlar birde bişey soracağım namaz kılarken oturarakmı kılyosunuz ben oturarak kılıyorum bir sakıncası yoktur inşallah eğilip kalkarken belim çok ağrımaya başladı CADIARZU
amann amann maşallah bebişine hayatım bana bişey demedi doktorumMerhaba kızlar muhabbet almış başını gitmiş yine.. neyse okurum bir ara önce haberler:
Bebeğim iyimiş. Bana el salladı bugün
boyu posu herşeyi haftasında. 12 haftamdayım tehlikeli zamanı aşmışsın bundan sonra düşük tehliken yok dedi.
ense kalınlığı normal birde kan verdim ikili için özel bir lab. 50 tl verdim dr un anlaşmalı olduğu yermiş normalde 75 tl miş.
Bu haftadan sonra yediklerime ciddi dikkat istedi dr. Kan ilacı verdi Doğuma kadar kullanıcaksın bunu dedi. Herşey çok güzeldi yaaaa. Darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhh
kızlar bugün bişey daha öğredim nisan ayı bereket rızık ayıymış peygamber efendimizin doğduğu ay tabii bizde nisanda doğum yapacağımıza göre bebeğimiz bereketiyle gelecek rızkı ile gelecek hem miladi takvime göre hemde hicri takvime göre aynıymış
Günaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?
ben bişey sormak istiyorum göbişi ve göğüsleri kaşınan var mı aranızda benim çok kaşınıyo yaa
merhaba arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum aranıza.allah nasip ederse inşallah bende nisan annesiyim.23-24 nisan gibi .allah tüm isteyenlere nasip etsin
aynı anda yazmışız akar :)
günaydın..
ya aslında kaşıntı için çatlamanın habercisi derler ama çok erken senin için daha.. göbüş yok bişiy yok niye çatlayasın..:uhm:
Merhaba kızlar muhabbet almış başını gitmiş yine.. neyse okurum bir ara önce haberler:
Bebeğim iyimiş. Bana el salladı bugün
boyu posu herşeyi haftasında. 12 haftamdayım tehlikeli zamanı aşmışsın bundan sonra düşük tehliken yok dedi.
ense kalınlığı normal birde kan verdim ikili için özel bir lab. 50 tl verdim dr un anlaşmalı olduğu yermiş normalde 75 tl miş.
Bu haftadan sonra yediklerime ciddi dikkat istedi dr. Kan ilacı verdi Doğuma kadar kullanıcaksın bunu dedi. Herşey çok güzeldi yaaaa. Darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhh
alminacım hoş geldin, ben iyiyim de evde olsam uyurdum pasoher zamanki gibi uykum var
ahh canım aynı dert bende de var napacagız bız bu uykuları bılmıyorum hergun soylene soylene kalkıyorum yataktan vallahi senağlama
aynen yaa hiç kalkmak istemiyorum camış gibi uyuyasım geliyo. oysa uykuya düşkün bir yapım yoktu akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?