2010 Nisan Anneleri

ben de hava aydınlıkken asla uyuyamazdm eskiden. gece 5-6 saat uyumak da yeterdi bana.
şimdi geceleri 9 saatten aşağı uyusam sersemleşiyorum, gün içinde de kesin iki üç saat daha uyuyorum..

bunun dışında, insani ilişkilerim de rezalet durumda :)
arkadaşlarımla buluştum haftasonu.. alışveriş merkezinde kahve dünyası'nın masasının üstünde uyudum yahu :)) kim neden gezsin benimle bu haldeyken :)

Günaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?

ben bişey sormak istiyorum göbişi ve göğüsleri kaşınan var mı aranızda benim çok kaşınıyo yaa

günaydın canım.benimde aynen senin gibi.bir yakınımdan çatlamaya başladığı zaman kaşındığını duymuştum.senin karnın da büyük mü*

ayy vallahi nezaman gececek bu durumumuz bende ofıste gozlerım uykulu uykulu bazen pc ye bakarken kapanıyor bıle yandık yaaaa eşimin yuzunu zaten uykudan gormez oldum nerdese

ayy vallahi nezaman gececek bu durumumuz bende ofıste gozlerım uykulu uykulu bazen pc ye bakarken kapanıyor bıle yandık yaaaa eşimin yuzunu zaten uykudan gormez oldum nerdese

ilk üç aydan sonra geçer yazıyor okuduğum pek çok yerde. bakalım ne olacak halimiz :)
yani eninde sonunda geçecektir di mi canım :) 9 ay kış uykusunda geçmez ki böyle :)

çok şükür benim şiddetli mide bulantılarım kusmalarım falan yok. onun yerine uykuya verdim kendimi :) bebeğimle sefa yapıyoruz uyuya uyuya :)

annem benimde hep ismimin özelliklerini taşıdığımı çok nazlı olduğumu söyler.... bilgilerine:)))

akannehir.........eyvahhhh desene yandımm ben ;yada babası yandı yazıkkk,adamcağız hem anasından çekecek hemde kızından :))))) bakalım hayılrlısı genede....hiç farketmez....

aman olmasın canım sevındım hıcte ıyıbısey degıl dogrrusu :sinifsinif:

aman olmasın canım sevındım hıcte ıyıbısey degıl dogrrusu :sinifsinif:

valla ara ara mide bulantılarım oluyor da, sürekli bulantı yaşayanlar ne fenadır diye düşünüp halime şükrediyorum... Allah yardım etsin bulantısı olanlara..

bu arada senin de ilk bebeğin mi almina yerimseniben

canım daha henüz bi kokula karsı karsıya kalmadıgımdan mıdemden yana ıyıyım ama uyku o uykumu anlatamam coookk var aksam olsada yatsak.
sen nasılsın canım ıyısındır umarım

canım bende de mide bulantıları çok fena...sabah kalktım direk çıkarmaya....bahsederken bile midem bulanıyor.sabah kahvaltıda yumurta yiyemiyorum çok kötü midem ya.bebek a kalıyo diye de düşünüyorum.aslında bizden besleniyo ama....uyku konusunda bende aynıyım günde 10 saatten az uyusam sersem gibi oluyorum.evdeyim ben uyurum da sizin için zor.Allah kolaylık versin.

canlarımmm günaydınnn nasılsınızz....bende idare edıyorum işte ...

kızlar ya hiç derdın bıtmıyo senınde dıyeceksınız bana...böle rahmınızın oldugu yerde yanma gıbı gerılme gıbı bı hıs varmı sızdede bazen tedırgın edıyo bu durum benı yıne var mesela gerılıyo gıbı yanıyo gıbı nedır acaba

günaydın nisan anneleri......ben halen fırsat bulup gidemedim bebişimi görmeye yaaa;acayip özledim bayramdan önce görsemde bebişi bi bayramlaşsak diyorum......

sorma canım ya ben son bıkac gundur bu bulantılar butun gun cekıyorum

günaydın canım..

hissettiğin tam nasıl bir şey bilemiyorum ama, bu dönemlerde rahimde kasılmalar, gerilmeler falan çok normalmiş. kramp gibi, karın ağrısı gibi hissetmemiz de olağanmış.
rahim büyüyor, kendine yeni yer yapıyor sonuçta.

ama hani "yanma" demişsin, şikayetin daha değişk bir şeyse, vesvese etmeden doktora sormakta da fayda var herhalde..

ama tedirgin olma yani bence :=) bu ara hepimiz vücudumuzu çok dinliyoruz. olağan değişiklikler bunlar.. Allah bebişlerimize sağlık versin, bişiycik olmaz a.s.

günaydın canım.benimde aynen senin gibi.bir yakınımdan çatlamaya başladığı zaman kaşındığını duymuştum.senin karnın da büyük mü*

çok hafif bi döbiş var ama var yok arası canım büyük olsa dicem daha çok büyücek ondan sanırım ama oda yokki. paso kuduz gibi kaşınıyorum naniknanik

günaydın nisan anneleri......ben halen fırsat bulup gidemedim bebişimi görmeye yaaa;acayip özledim bayramdan önce görsemde bebişi bi bayramlaşsak diyorum......

hehe ne güzel söylemişsin :) bayramlaşmak benim aklıma gelmemişti :)

ben de yarın gidicem doktora inşallah.. saatleri sayıyorum, miniğimi göreyim de ben de bayramlaşayım bari :)

evet ağrı gibi bişeyy aynen ..böle bacaklarmı düz uzatıp yatamıyorum sola yatıp kendıme dogru cektıgımde ancak rahat edıyorum

kızlar ben geçen hafta kasık ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastanede yattım.doktoruma dedim midem çok bulanıyor diye.dediki midenin bulanması gebeliğin sağlıklı devam ettiğinin habercisidir.aman öyle olsunda razıyım ben ...birde bana bir ilaç verdi mide bulantısı için onu kullanıyorum.düzenli kullanınca mide bulantım olmuyor ama ben aksatıyorum

aaa tabı bakkk bayramlasmak lazım dımı amaaa..bende bırazdan yenı buldugum doktora gıdıcem kızlar bakalım nasıl bırı ıyı dedıler ama...ınsallah guzel seyler söler... böle her doktora gıdıste heyecan yapmasam nolur sankı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…