Hadi hayırlısı.içinden geçen olur inşallah.:teytey:
teşekkürler sen nasılsın?
inşallah o zaman canım Allah kalbimize göre eli ayağı düzgün ve de hayırlı evlat versin... bende bu arada erkek istiyorum ama hayırlısı...
Ben 14. haftadayım ve 2 gün önce öğrendim. Hep içime kız doğuyodu. Doktor da büyük ihtimalle kız dedi..
Ama bazı bebekler 18. haftaya kadar göstermiyolar diye duydum..
tabiki canım biz fikrimizi söylüyoruz doktorlarda normal doğumu öneriyo benim doktorum normal doğum daha temiz sağlıklı dedi adı üstünde doğal dedi. ginede sezeryan die bişede var zor durumlarda allah göstermesin uygulanırdı şimdi zor durum dışındada yapılıo o acıyı hissetmeden doğurmak isteyenler için. ama bebeğim doğunca uyanık olmam lazım kucama almam lazım o doğarken baygın olmak istemiyorum herkezin görüşü kendine
Ben 14. haftadayım ve 2 gün önce öğrendim. Hep içime kız doğuyodu. Doktor da büyük ihtimalle kız dedi..
Ama bazı bebekler 18. haftaya kadar göstermiyolar diye duydum..
Ben bugün pıt pıt diye kalp atışı beklerken gümbür gümbür atıyordu kalbi nasılda hayata tutunabilmek için atıyordu o ufacık kalp hala ağlıyorum , Allah'ım sana şükürler olsun.
canım ben biraz hastayım çalışmayı bıraktım fakat eşim getirdi bu seferde mikrobu ikimizde nezleyiz... zaten bulantılardan bünyem alt üst oldu bir de bu hastalık başımda iyileşirim inşallah... hap içmeden nasıl olcak bilmiyorum ama...
Ben bugün pıt pıt diye kalp atışı beklerken gümbür gümbür atıyordu kalbi nasılda hayata tutunabilmek için atıyordu o ufacık kalp hala ağlıyorum , Allah'ım sana şükürler olsun.
canım hayırlı olsun ne güzel bi duygu dimi inş.kucağınada alırsın sağlıkla
Bi de ben bu belirtilere göre hemen anladım cinsiyetini doktorun söylemesine gerek kalmadan.. kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...siyet-tahmininde-eglenceli-puf-noktalari.html
12. haftada öğrendin yani. bende 9+5 gün. 3 hafta sonra gidicem inşallah belli olur bebişime bişeler almak istiyorum evimde ona ait eşylar olsun canımın içi yaaa doğsun mide bulantılarım bu günlerde aşırı napcam
Bütün anne adaylarına slmlar,
Vakit buldukça bakıyorum anne adayları neler yapıyor yeni birşeyler var mı diyerek.
Bugün normal ve sezeryan konusu var sanırım genelde. Birde cinsiyet tahmini.
Arkadaşlar sanırım en doğru olan bebeğimizin ve bizim durumumuza göre doğumumza karar vermek. Çünkü sezeryanında, normal doğumunda artı ve eksileri var. Bende normal doğum isteyenlerdenim, oradada doktorunuz ve yanındaki ebeler çok önemli. Doğum sırasında bebekte kırıklar oluşma riski varmış. Arkadaşımın bebeğin köprücük kemiği kırılmış.Çok şükür bebeklerin kemikleri çok çabuk kaynaşıyor 1 aya kalmadan kaynadı.
Sezeryandada, ameliyat olunca yıllar sonra bile soğukta dikişlerinin sızladığını söyleyenler bulunuyor.
Tabi iri bebek (özellikle 4 kilo üstü olunca), çatıda dar olunca en iyi tercih sezeryandır. Bu arada iri bebek genetik bir durum. Bayanın annesinden gelir. Ben anne hemen sormuştum kaçar kilo doğduk diye? Çok şükür 3200- 3600 arasıyız hep. Hatta iyki erkeğin annesi etkilemiyor diyerek sevindim, eşim 4400 doğmuşta.
Ben hamile kalınca bebeğin cinisyetini tahmin etme duygum azaldı. Önceden hep oğlum olacak derdim ama hamileliğimden önce kız bebeğini kucağıma aldığımı gördüm hatta o rüyadan sonra adetim geçikti hemen tahmin ettim.
Bide altıncı hissim güçlüdür çevremdeki herkes ne zaman evlenecek, ne zaman çoçuğu olacak, cinsiyeti herşeyini tahmin eden ben bebeğimi düşününce sadece Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin demekten başka birşey düşünemiyorum.
Çok yazdım turşu yapacağım. İsteyenlere turşu yollayabilirim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?