Çokşükür canım.Gözün aydın.Darısı cinsiyetini öğrenmene.hihoyyyt:teytey:
a.s.hoşgeldin canım.Seni sormalı
kızlar bi şey soracağım. bütün hayatım boyunca burun tıkanıklığı çektim ve urun spreyi bağımlısıyım. artık kullanamayacağıma göre bildiğiniz bir doğal yöntem var mı?
evet tahmini 16 nisan. 9+5 günlük gebeyim ya sen?
içime hep kız doğuyo kızım olcak diyorum adını koyuorum ama oğlum olcak demiyorum gördüğüm rüyalardan kaynaklanıo hep kız görüyorum rüyamda hatta bi hemşire kucanda bebek bak bu kız senin kızın oldu dedi ondan esinlendim galiba.opuyorumnanaktanYok canım. 2 hafta önce öğrendim diye okumuşsun sanırım. 2 gün önce öğrendim daha. :1rolleyes: Ama erkekse 12. haftada öğrenebiliyosun..
Allah hayırlısını versin.. Bi de anneler hisseder demişlerdi bana hep. Gerçekten de öyle oldu.
Senin içine ne doğuyo?
Bütün anne adaylarına slmlar,
Vakit buldukça bakıyorum anne adayları neler yapıyor yeni birşeyler var mı diyerek.
Bugün normal ve sezeryan konusu var sanırım genelde. Birde cinsiyet tahmini.
Arkadaşlar sanırım en doğru olan bebeğimizin ve bizim durumumuza göre doğumumza karar vermek. Çünkü sezeryanında, normal doğumunda artı ve eksileri var. Bende normal doğum isteyenlerdenim, oradada doktorunuz ve yanındaki ebeler çok önemli. Doğum sırasında bebekte kırıklar oluşma riski varmış. Arkadaşımın bebeğin köprücük kemiği kırılmış.Çok şükür bebeklerin kemikleri çok çabuk kaynaşıyor 1 aya kalmadan kaynadı.
Sezeryandada, ameliyat olunca yıllar sonra bile soğukta dikişlerinin sızladığını söyleyenler bulunuyor.
Tabi iri bebek (özellikle 4 kilo üstü olunca), çatıda dar olunca en iyi tercih sezeryandır. Bu arada iri bebek genetik bir durum. Bayanın annesinden gelir. Ben anne hemen sormuştum kaçar kilo doğduk diye? Çok şükür 3200- 3600 arasıyız hep. Hatta iyki erkeğin annesi etkilemiyor diyerek sevindim, eşim 4400 doğmuşta.
Ben hamile kalınca bebeğin cinisyetini tahmin etme duygum azaldı. Önceden hep oğlum olacak derdim ama hamileliğimden önce kız bebeğini kucağıma aldığımı gördüm hatta o rüyadan sonra adetim geçikti hemen tahmin ettim.
Bide altıncı hissim güçlüdür çevremdeki herkes ne zaman evlenecek, ne zaman çoçuğu olacak, cinsiyeti herşeyini tahmin eden ben bebeğimi düşününce sadece Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin demekten başka birşey düşünemiyorum.
Çok yazdım turşu yapacağım. İsteyenlere turşu yollayabilirim:lepi:
işyerinin stresi haricinde biraz ıyıyım canım sizler nasılsınız?
Selam kızlar nasılsınız kaç gündür uğrayamadım...
Bende artık bir ev hanımıyım....p.tesi işten ayrıldım...
dünden beri yatıyorum evde hiç tadım yok
evet aynıyız. bulantıların devammı ben ilaç içmeden duramıyorum bulantı başağrısı aşırı ağzım sulanıo ya senin ??benımde 9+4 canım armaızda bigün varmışl demekki :):dance:
içime hep kız doğuyo kızım olcak diyorum adını koyuorum ama oğlum olcak demiyorum gördüğüm rüyalardan kaynaklanıo hep kız görüyorum rüyamda hatta bi hemşire kucanda bebek bak bu kız senin kızın oldu dedi ondan esinlendim galiba.opuyorumnanaktan
Aynı sorunu bende hep yaşadım. Şimdi soğuk buhar veren makinelerden aldım. Hatta bazı markalar çok uygun. Aromalı buhar verenler filanda var.
Birde evin kaloriferliyse, peteklerin üstüne yada yanına olan şişeler satılıyor. Onlara su doldurup evi nemledirebilirsin.
hayırlısı olsun canım hayırdır onlarmı cıkarmı bazı işyerleri hamile olunca cıkarıyo yoksa senmı cıktın canım vallahi hamıleyken işyerinde bazen ınsanlara dayanmak zor dogrusu yakında bende cıkarsam sasırmayınakannehir
yani teesüf ediyorum ysmnshn , ben yarım saat tickerlarla cebelleşirken söyleyeydin ya şurayı :)))
uzun uzadıya şemalarla falan anlatılmış bi de.. ben bi başıma kabir azabı çektim , iki dakikalık işi yapamadım otuz saate..
tüh :)
yeni yapacaklar baksın bari, pek güzel anlatılmış..
valla ben işe başladığımın 6. gününde hamileyim diye atıldım. eşim keşke söölemeseydin diyo.
Hamilelik işe başlamak için sorun teşkil ediyorsa belirtselerdi önce..
Türkiyedeki iş koşulları ne kadar acımasız..
valla ben işe başladığımın 6. gününde hamileyim diye atıldım. eşim keşke söölemeseydin diyo.
bende aynı.Mesai bitsede kendimi eve atsaydım.Bugün benim biraz kasıklarda ağrı var geçer inşallah.
evet aynıyız. bulantıların devammı ben ilaç içmeden duramıyorum bulantı başağrısı aşırı ağzım sulanıo ya senin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?