2010 Nisan Anneleri

kızlar bi şey soracağım. bütün hayatım boyunca burun tıkanıklığı çektim ve urun spreyi bağımlısıyım. artık kullanamayacağıma göre bildiğiniz bir doğal yöntem var mı?

Aynı sorunu bende hep yaşadım. Şimdi soğuk buhar veren makinelerden aldım. Hatta bazı markalar çok uygun. Aromalı buhar verenler filanda var.
Birde evin kaloriferliyse, peteklerin üstüne yada yanına olan şişeler satılıyor. Onlara su doldurup evi nemledirebilirsin.

içime hep kız doğuyo kızım olcak diyorum adını koyuorum ama oğlum olcak demiyorum gördüğüm rüyalardan kaynaklanıo hep kız görüyorum rüyamda hatta bi hemşire kucanda bebek bak bu kız senin kızın oldu dedi ondan esinlendim galiba.opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin hayırlısı olsun gerçektende sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Selam kızlar nasılsınız kaç gündür uğrayamadım...
Bende artık bir ev hanımıyım....p.tesi işten ayrıldım...
dünden beri yatıyorum evde hiç tadım yok

hayırlısı olsun canım hayırdır onlarmı cıkarmı bazı işyerleri hamile olunca cıkarıyo yoksa senmı cıktın canım vallahi hamıleyken işyerinde bazen ınsanlara dayanmak zor dogrusu yakında bende cıkarsam sasırmayınakannehir

Hayırlısı olsun tatlım..

peteklerin üstüne asılanlar ben de bi işe yaramadı. ide şu makinalardan alayım yoksa ben 7 ay uyuyamıyacağım...

valla ben işe başladığımın 6. gününde hamileyim diye atıldım. eşim keşke söölemeseydin diyo.

ay aşkolsun niye eziyet çektiriyim sana. ben de seni gördüm de yazdım zatiii :lepi:

Hamilelik işe başlamak için sorun teşkil ediyorsa belirtselerdi önce..
Türkiyedeki iş koşulları ne kadar acımasız..

soruyolar çocuğun var mı diye? e yok tabii. bi de ben işe başladıktan 3 gün sonra öğrendim hamile olduğumu. daha mülakatta da valla çocuk için çalışıyoruz denmiyoo ki...

valla ben işe başladığımın 6. gününde hamileyim diye atıldım. eşim keşke söölemeseydin diyo.

maalesef Türkiye gerceği, ben de yeni evlendiğimde mesleğimle ilgili olmasa da şartları çok makul, oldukça iyi bir işe girmiştim. şaka gibi ama ön koşul çocuk yapmamaktı. daha sonra başka nedenlerle ayrıldım.

evet aynıyız. bulantıların devammı ben ilaç içmeden duramıyorum bulantı başağrısı aşırı ağzım sulanıo ya senin ??

canım bulantılar ara ara ve kokulardan nefret edıyorum birde kabızlık problemı yasıyorum bazen hhıı uykuyu unutmayalım tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…