2010 Nisan Anneleri

canım bulantılar ara ara ve kokulardan nefret edıyorum birde kabızlık problemı yasıyorum bazen hhıı uykuyu unutmayalım tabiiki

bende aynı zor geliodu başlarda alıştım gündüzleri iyiym akşamları biraz kötüyüm. azalıo gibi inşallah azalcakdoktora kontrol için kaç defa gittim ben bi sefer daha

günaydın arkadaşlarr
hemen listeyi düzenleyeyim dedim
nasılsınız bugün keyifler yerindedir inşallahhh
bizde bugün temizlik yaptık eşimle daha doğrusu o sildi süpürdü vs bende yönlendirdim:)

beni de llisteye ekler misiniz? yaş 36, sat 15 temmuz, muhtemel doğum tarihi 21 nisan, hamile kaldığımda kilo 50...ne güzel sen temizlik işini halletmişsin...benim de temizlik yapmam lazım da nasıl olcak bilmiyorum...

bende aynı zor geliodu başlarda alıştım gündüzleri iyiym akşamları biraz kötüyüm. azalıo gibi inşallah azalcakdoktora kontrol için kaç defa gittim ben bi sefer daha

azalmasına sevındım canım insallah yakında hepsınden kurtuluruz

bu arada normal dogummu sezaryanmı dıyodunuz ben sezeryan olacagım kızım sezeryanla oldu çünkü buda oyle olacak o yuzden

beni de llisteye ekler misiniz? yaş 36, sat 15 temmuz, muhtemel doğum tarihi 21 nisan, hamile kaldığımda kilo 50...ne güzel sen temizlik işini halletmişsin...benim de temizlik yapmam lazım da nasıl olcak bilmiyorum...

hoşgeldin aramıza canım hayırlı ugurlu olsun...opuyorumnanaktan

iki dakika komşuya gideyim dedim çok kaynatmışınız yaa.oku babam oku. akannehir
valla ben de herkes kız istiyo bana erkek doğuyo ama çin takvimi ve frambuazın paylaştığı linke göre de kız görünüyo... yeterki sağlıklı doğsun hiç farketmez

iş konusunda biraz önce giitiğim arkadaşım ile ilgili bi olay var. onun 2 tane düşüğü oldu.şimdi 8 buçuk aylık hamile.ilk düşüğünden önce hamile olduğunu öğrenince yöneticisine söylemiş.onlar da işten çıkarmış.hiç etik değil ama napalım demişler. kız ibraname imzalamasaydı tazminat davası bile açardı ama malesef bişi demeden imzalamış hemen.bu hiç etik ve geçerli bi sebep değil.kimse hamile kaldınız diye sizi işten çıkaramaz. böyle bir hakları yok. aman ha hakkınızı koruyun...

güzelim onlar zaten hamılesın dıye cıkarıyoz demzlerkı ama durum ortadadır:CüvCüv:

valla kıza direk sölemişler hamile olduğun için diye.bir de yaptıklarının etik olmadığını da sölemişler.özel sektör değilde bu bankalar varya iyice cozuttu.ben de dayanamadım çıktım zatii

şimdi geldim pazardan kızlar biraz sebze meyve yemeliyim bu aralar kolaya kaçıyorum dışarda yiyiyoruz...bebiş vitaminsiz kalmasın....kızlar ya acıkınca öğün aralarında meyve ye demişti benim doktorum ama bu meyve açlığımı bastırmıyoki dahada acıkıyorum,iki adım yürüsem bişi yapsam hemen karnım guruldamaya başlıyo,şimdi ne yesem diye düşünüyorum birde bu sorun var tabi herseyi yemek istemiyorum bazı yemeklerin adını duyunca bile bana yetiyo(( dört gündür patatese takmış durumdayım tiksinmem yakındır, sizdede öle oluyormu canınızın çok çektiği şeyi abartana kadar yiyip sonrada ondan tiksinmek,,,,,,?

ben abartana kadar yiyemeden tiksinenlerdenim. ne mutlu abartana yaaakannehir

kedi gibi, teşbihte hata olmaz derler kuçu gibi yemeye başlamadan yiyeceği koklamaya başladım. tadını koklayarak alıyorum. genelde kokudan tiksiniyorum.Çok üzgünüm çoook

Ben epidural normal doğum düşünüyorum ama kısmet tabi ne olur ne olmaz ilerleyen zamanda görücez.

Yemek konusunda ruzenincim aynı bende senin gibi karnım gurul gurul dolaşıyorum ortalıkta tam iştahla bişeye sarılıyorum ki kokusu burnuma bir geliyor offff nasıl kaçacağımı şaşırıyorum , zaten ağzımın hiç tadı yok bi kaç gündür , ancak ekşi meyvelerin tadını alabiliyorum , iki kemiriyorum ama doymuyorum , şu sıralar kokusu rahatsız etmeden doyumluk yiyebildiğim şey söylemesi ayıp ama bulgur pilavı , içimi bastırıyo sizde deneyebilirsiniz..

kedi gibi, teşbihte hata olmaz derler kuçu gibi yemeye başlamadan yiyeceği koklamaya başladım. tadını koklayarak alıyorum. genelde kokudan tiksiniyorum.Çok üzgünüm çoook

ayy yok canım ya öle deme bence;hamilelikten dolayı işte napcan...aslında kokusunu çok almasan tiksinmezsin sanırım işte bilmiyorum ki ben ancak o seyi çok yersem bırakıyorum sonra adını biile duysam bana yetiyo bide hamile kalmadan önce ağzıma sürmediğim yemeği canım çekebiliyo ne tuaf değlmi???

benımde canım bazen cok istiyor sagolsun eşimde yapıyor ama bır ıkı lokma alıyom yıyemıyom mutlaka bısey buluyorum :sinifsinif:

ya sorma canım ya bir anım diğerini tutmuyo şimdide çocuklaştım işte resmen,bi çocuğun elinde cips gördüm canım onadn istedi ( eee malum girince kuruyemişçiye açgözlülükte bi yandan valla yakında kapılardan sığmıycam,eşim nası hepsini aynı anda yiyebilliyorsun diyo bende bilmiyorum ki,ben denedim de bulgur pilavı çok rahatsız etti beni peklik yaptı,çok şişirdi,ben patatese takmış durumdayım onunla yapılan tüm yemekleri dört günde bitirdim bakalım artık hakkımızda hayırlısı....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

selm kızlar ben geldim doktora gideceğimi söyleiştim yeni geldim biraz yzdıklrınızı okudum..20 gün önce tahlil yaptırmıştmsonuçları almadım nasılsa 2 hafta sonra gidecem o zaman gösteririm dedim neyse gittim talilleri aldım dr a gösterdim sınırda dedi varla yok arası bişey ....üzüldüm neyse gel bi bakalım ultrasonda belki durum değişmişir dedi neyse baktı oh dedi çok şükür bebek canlanmış ilç verdi yine kullanacam 3 hafta sonra tekrar gidecekmişim 10 haftalık olması lazımken 8 haftalık görünüyomuş bebek küçük oğlumda 1 hafta öndeydi bile bu çok çelimsiz olacak galiba herşeyden ye ii beslen dedi
bişey soracam geç ilerliyo acaba çocukta bişey etkilermi unuttum dr a sormayı bedensel gerilik felan kötü şeyler aklıma getirmek istemiyorum ama bilmiyorm ilaçl olan çocuk nasl olur hiç bilmiyorum
cinsiyet tahmini diynuz benm içimden kız geçiyo hep çin takimine göredebide şu siteyede baktım ondada kız çıkıyo ama yinede bilmiyom belkide oğlum var diye bidekızım olsun istediğim için öle oluyodurama öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsum bana yeter

arkadaşım, yine de dikkatli ol derim kilo konusunda bilhassa. dengeli beslenme dışında yediğin hiçbişeyin bebeğe kilo veya vitamin bazında katkısı olmadığını yineliyorum. biraz kontrol. fazla kilolar görüntüden ziyade sağlığa zarar. yakında kapılara sığmıycam ne demek. öyle olmayacağına eminimopuyorumnanaktan
bulgur da bir numaralı mide yakıcıdır benim için, yoğurtsuz yememeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…