selm kızlar ben geldim doktora gideceğimi söyleiştim yeni geldim biraz yzdıklrınızı okudum..20 gün önce tahlil yaptırmıştmsonuçları almadım nasılsa 2 hafta sonra gidecem o zaman gösteririm dedim neyse gittim talilleri aldım dr a gösterdim sınırda dedi varla yok arası bişey ....üzüldüm neyse gel bi bakalım ultrasonda belki durum değişmişir dedi neyse baktı oh dedi çok şükür bebek canlanmış ilç verdi yine kullanacam 3 hafta sonra tekrar gidecekmişim 10 haftalık olması lazımken 8 haftalık görünüyomuş bebek küçük oğlumda 1 hafta öndeydi bile bu çok çelimsiz olacak galiba herşeyden ye ii beslen dedi
bişey soracam geç ilerliyo acaba çocukta bişey etkilermi unuttum dr a sormayı bedensel gerilik felan kötü şeyler aklıma getirmek istemiyorum ama bilmiyorm ilaçl olan çocuk nasl olur hiç bilmiyorum
cinsiyet tahmini diynuz benm içimden kız geçiyo hep çin takimine göredebide şu siteyede baktım ondada kız çıkıyo ama yinede bilmiyom belkide oğlum var diye bidekızım olsun istediğim için öle oluyodurama öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsum bana yeter
arkadaşım, yine de dikkatli ol derim kilo konusunda bilhassa. dengeli beslenme dışında yediğin hiçbişeyin bebeğe kilo veya vitamin bazında katkısı olmadığını yineliyorum. biraz kontrol. fazla kilolar görüntüden ziyade sağlığa zarar. yakında kapılara sığmıycam ne demek. öyle olmayacağına eminimopuyorumnanaktan
bulgur da bir numaralı mide yakıcıdır benim için, yoğurtsuz yememeye çalışırım.
selm kızlar ben geldim doktora gideceğimi söyleiştim yeni geldim biraz yzdıklrınızı okudum..20 gün önce tahlil yaptırmıştmsonuçları almadım nasılsa 2 hafta sonra gidecem o zaman gösteririm dedim neyse gittim talilleri aldım dr a gösterdim sınırda dedi varla yok arası bişey ....üzüldüm neyse gel bi bakalım ultrasonda belki durum değişmişir dedi neyse baktı oh dedi çok şükür bebek canlanmış ilç verdi yine kullanacam 3 hafta sonra tekrar gidecekmişim 10 haftalık olması lazımken 8 haftalık görünüyomuş bebek küçük oğlumda 1 hafta öndeydi bile bu çok çelimsiz olacak galiba herşeyden ye ii beslen dedi
bişey soracam geç ilerliyo acaba çocukta bişey etkilermi unuttum dr a sormayı bedensel gerilik felan kötü şeyler aklıma getirmek istemiyorum ama bilmiyorm ilaçl olan çocuk nasl olur hiç bilmiyorum
cinsiyet tahmini diynuz benm içimden kız geçiyo hep çin takimine göredebide şu siteyede baktım ondada kız çıkıyo ama yinede bilmiyom belkide oğlum var diye bidekızım olsun istediğim için öle oluyodurama öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsum bana yeter
ablam dolma yapmış verdi bi tabak canınız çekmesin ama bi güzel olmuş midemi tam bastırıyor zaten kendi yaptığım yemeklerimi yiyemiyorum kokusunu alıyorum yaa kabızlık sorununada bi çözüm buldum sıcak su 1 tatlı kaşığı bal yarım limon karıştırıp içtinizmi hem böğürmekten dolayı tahriş olan boğaza ii geliyo hemde kabızlığa çok etkili bir çözüm ama sıcak suyla olması lazım
hayırlsı olsun canım ya sağlıkla doğsunda sende çok kafana takma bebişte etkilenmesin,heralde en doğru yanıtı sana doktorun verir,ama aklına kötü seyelr getirme,bebişlerimiz allah'a emanet,hayırlısı ile kucağımıza alalımda gerisi boş,kendine iyi bak güzel beslen bebiş için bol bol vitaminli seyler ye bişeycik olmaz yaaa.....
öyla yapmaya çalışıyom ama oğlumda hiç böyle şeylerle krşılaşmamıştım oğlum 1 hafta erken bile gidiyodu 4 kiloydu ama yinede normal doğum yaptım hiç bişeyde yiyemiyom ki iştah yok yoğurt elma bide limon çok yiyorum ama onlartek başına olmaz biliyorum da et balık tavuk daha kokusu geldimi çıkarıyorum pinç pilavını öle çok severdimki şimdi görmek bile istemşyorum bazı şeylerde midemi yakıyo diye yiyemiyorum mesela bulgur fasulye noht domates v.s.am bebğim için beslenmem lazım
bunada sonra dikkat edeyim artık ne yapalım bebeğimiz için katlanacaz
hayırlısı olsun canım hayırdır onlarmı cıkarmı bazı işyerleri hamile olunca cıkarıyo yoksa senmı cıktın canım vallahi hamıleyken işyerinde bazen ınsanlara dayanmak zor dogrusu yakında bende cıkarsam sasırmayınakannehir
Arkadaşlar bende sizin gibiyim hiç birşey yiyemiyorum şimdiden 5 kilo verdim 10 haftalık bebeğim . Onu da düşünüyorum yemeğe çalışıyorum sonrası kusuyorum .anlıyacağınız aç geziyorum . folik asiti yatarken alıyorum ki onuda gün içinde kusmayayım diye . Ne yapmalıyım ekşi desen erik yiyorum ona 2 taneden sonra midemi ağırtıyor. Bebeşim inşlh benden besleniyordur.
bizim grup şirketlerimiz vardı diğer şirkete geçirdiler bende ayrıldım...
evet hamileyken çalışmak çok zor oluyo...ama evdeyken yatmaktan daha kötü oluyo sanki insan..ya da benim tam bu günlere denk geldi...:sm_confused:
oyle dusunme canım bak uykuya en ıhtıyacımız olan bızaman zaten ayrıca kendınde karar vermıssın takma kafana bol bol dınlen bence
inş dediğin gibidir doktorumda bişey demiyo sadece ii beslen daha çok erken bişey söyleyemiyorum diyor kendine dikkat et o kadar bide bizde akraba evliliği var ya ondan çok korkuyom ama oğlumu gören bidha bakıyo hem yakışıklılık hemde zekası çok kuvvaetli inşallah buda öle olur dün kadir gecesiydi okadar dua ettimki anlatamammerhaba arkadaşım. şu aşamada aklına bedensel geriliği falan getirmeş strese girme. ALLAH korusun, bu gibi bişey olsa dahi pek çok testte tespit etmek mümkün ki bu hepimizin gebeliği için gecerli.geç yumurtlama gibi nedenle bile çocuk haftasından daha küçük olabiliyomuş. bu yüzden bence sen dr un dediği gibi dengeli beslenmeye, vitaminli gıdalar tüketmeye çalış. ALLAH bebeğini korusun...
aynen öle canım ya katlancaz anne olmak kolay değil ki,fedakarlık işte,ne gelir elden bi şekilde tüketcez sen pişirmiyceksin yada baskası yapıp getircek belki ozaman çok kötü olmaz miden,ben azda olsa tüketiyorum valla annem saolsun canım benim ya elleriyle besliyo bi lokmada alsan kardır diyo....sende öle yap canım yaaa
inş dediğin gibidir doktorumda bişey demiyo sadece ii beslen daha çok erken bişey söyleyemiyorum diyor kendine dikkat et o kadar bide bizde akraba evliliği var ya ondan çok korkuyom ama oğlumu gören bidha bakıyo hem yakışıklılık hemde zekası çok kuvvaetli inşallah buda öle olur dün kadir gecesiydi okadar dua ettimki anlatamam
ahhh ahh yaramı deştin tatlım ben 12 yaşında iken annemi kaybettim hiç oduyguları tadmadım naz yapamadım kader böleymş ne yapalım kaynanamla alt üst oturuyoruz ama ramazandan bu yana dün ilk defa yemek gönderdi ablamda uzakta oturuyo herzaman yapamıyo aslında akraba hemde yakın eltilerim görümcem halam v.s. oturan çok ama ne yapacan insanın başına gelmedimi bilmiyor ne yapalım bunada katlanacaz sağ olsn eşim hiç beni üzmez yemek getir yapamadım desem getirir ama ben hormoonsuz bşde katkısız beslenmeye çalışığım için hazır ymekte istemiyorum kendim ne yapabildimse
yok canım takmıyorum işi...bende izmirliyim hemşoyuz yani:)))en azından uzun uzun kalabilirim artık gelince:))))
benim 3-4 gündür midem kötü halsizlik var..daha önce hep diyordum ya benim niye bulanmıyo diye başladı işte:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?