iyi akşamlar kızlarrr
zeyracım çok sevindim canım maşallah bebişinee
yesin onu teyzesiiŞeniz
HOŞGELDİN CANIM BENİM.ÇOK SEVİNDİM.SEVSİN ONU TEYZESİ:teytey::teytey:meraba kızlar yeni geldim eve bebişim rabbime şükür iyi teyzoşları boyu 3.7 cm olmuş elleri kolları oluşmaya başlamış 2 hafta sonra ikili teste gideceğim yani ayın 30- 1 arasında bu ayın sata göre çıktı bebişim pıt pıt atışlarını duydum şükürler olsun canımın içinin bayramda ellerinizden öper teyzoşları
HOŞGELDİN CANIM BENİM.ÇOK SEVİNDİM.SEVSİN ONU TEYZESİ:teytey::teytey:
saol canım benim eeeee şekerleri hazırla bayramda elini öpmeyre gelecek bebiş teyzesi rabbime şükürler olsun canım baya büyümüştü 3 hafta içinde maşallah satla aynı çıktı 10 haftalık
Gelsin gelsin.Bende harçliğını hazırlayım.Cumada ben gideceğim.İnş hayırlı haberlerle gelirim.
tamam teyzesi kaydirigubbakcemile2 inşallah canım rabbim bebişlerimizi korusun canım jelini hala kullanıyomusun canım ben 2 hafta daha kullan dedi doktorum 12. haftaya kadar ankaradaki 10. haftada bırak dedikaydirigubbakcemile3 ne yapcağımı şaşırdım kullanırım olmazsa canım
neyse kızlar ben kaçtım bugün biraz yorulmuşum bayram alışverişi falanda yaptık baya bir yürüdüm halsizleşmişim biraz dinleneyim dönerim sonra öptüm teyzoşlar
zeyra cım hayırlısı olsun çok sevindim. Herkes bizim gibi mutlu döner inşallah doktordan:))
amin ama ne yapalım alışmak lazım artık bu durumlaraayyyyy canım bnim yaa çok üzüldüm inan ki;allah rahmet eylesin anneciğine,canım benim üzdüysem seni kusura bakma olurmu,yanındada kimse yokmuş yani varmış ama dediğine göre faydaları yok ahh kıyamam ben yaparım sana yaaa canım ne isterse valla...:kedi:
teşekkür ederim tatlım bende şans yok idare edecez bide varya hem yapmıyolar hemde benden bekliyolar alahtan eşim anlayışlı bana çok yardımcıhacercim az biraz uzakmışız ama olsun yaparım kargoya veririm sen yeterki isteeee.......keşke istanbulda olsaydın valla getirirdim neresinde olsan....hem hamileye yemek vemek çok sevapmış herkez bana canın bişi istiyomu doğru söle yapalım diyolar saolsunlarrrr
uzun süredir bişey takıldımı kafama kadınlar kulübünü açıp bakıyodum 1buçuk ay oldu kayıt olalı sırf paylaşmak adına en çok ihtiyacım olduğunda yanımda değildi ama 4 tane ablam var sağolsunlar hiç annemi aratmadılar işte bazen sıkıntıya düştümmü hemen arıyorum onuayyy canım ALLAH rahmet eylesin annene. canım benim sen de anne olmuşsun ve ikinci kez olacaksın inşallah. annen yattığı yerden gururla izliyodur ve senin için dua ediyodur. kendine dikkat et ve burada ol ki sıkıntını, sevincini, aklına takılan herhangi bişeyi konuşalım.
meraba kızlar yeni geldim eve bebişim rabbime şükür iyi teyzoşları boyu 3.7 cm olmuş elleri kolları oluşmaya başlamış 2 hafta sonra ikili teste gideceğim yani ayın 30- 1 arasında bu ayın sata göre çıktı bebişim pıt pıt atışlarını duydum şükürler olsun canımın içinin bayramda ellerinizden öper teyzoşları
meraba kızlar yeni geldim eve bebişim rabbime şükür iyi teyzoşları boyu 3.7 cm olmuş elleri kolları oluşmaya başlamış 2 hafta sonra ikili teste gideceğim yani ayın 30- 1 arasında bu ayın sata göre çıktı bebişim pıt pıt atışlarını duydum şükürler olsun canımın içinin bayramda ellerinizden öper teyzoşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?