2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar..

ben bu sabah acayip mide bulantısıyla uyandım.
karnım da aç ama bu halde yemek de yenmez ki ya..
oyy.. ne fena şey bu

akşamüstü de doktoruma gidicem inşallah. kuzumu görücem. çok heyecanlıyım ..
stres yaptım da o mu vurdu mideme acep yaa..:çok üzgünüm:

Bir kaç tane çubuk kraker bulantını alır.Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

canım içini ferah tut bebişlerimiz sağlıklı. bende her muayeneye gittiğimde korkarak gidiyorum ama sonra bebeğimi görünce kızıyorum kendime. stres yaptığım için.

annesi sen üzülmeki meleğinde üzülmesin :teselli:

yosun, ilkenur, sağolun kızlar..

galeta kemiriyorum şimdi, o alır bulantımı biraz inşallah..

ilkenur, dediğin gibi ben de her gidişimde elim ayağım titreye titreye gidiyorum. kendime de kızıyorum, benim stresim bebeği de etkiliyordur diye.. ama mizaç olarak da o kadar kötümser, karamsar biriyimdir ki ben.... hep tuhaf tuhaf şeyler üşüşüyor kafama..

bugün de ekranda karartısını, hareketini, güp güp kalp atışlarını göreyim, rahatlicam eminim :)

inşallah canım. bekliyoruz güzel haberlerini a.s.

günaydın şeker kızlaarrr....
nasılız bugün??? şükür iyiyim ben.bulantı falan da yok.
bugün bebişlerini görmeye gidecekler varsa güzel haberlerini bekliyoruz.

geçte olsa günaydın arkadaşlar.
dün sağlık ocağına gittim. Bu kayıt işini baya ciddiye alıyorlar. Hatta 12. hafta için geç kalmışsın dediler bir hafta önce gelmiş gibi kayıt yapacaklar. Herşeyi yazıyorlar kan, kilo, boy, eşinin kanı vs. Yalnız giderken ultrason görünütüsü ve yaptırdığınız testleri de götürmeniz gerekiyor. Ben daha sonra götürücem tekrar. yoktu yanımda. Yaptırmayan varsa bir an önce yaptırsın bence bu kadar ciddiye alındığına göre vardır bi bildikleri diye düşünüyorum.
Bugün dr a gidecekler inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.
Hepimize sağlıklı, keyifli hamilelikler....

günaydın arkadaşlar
anca sayfaları okumayı bitirdim doktora gidicekler hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah hepiniz üüfff benim daha çok var doktora gitmeme 12 ekim bi mazeret bulup gitsem mi acaba CADIARZU

ayy negüzel git gel de bakalım bebek nasılmış,çok sıkma kendini canım yaa,bencede heyecandan olmuştur,bende artık ertelemezsem eğer yarın gitcem bakalım çok merak ediyorum artk

selam ciçişler nasılsınız bugün umarım iisinizdir benim mide bulantılarım devam dinmek bilmiyom çıkrmıyom ama sürekli bi böğürme oğlumdaki gibi 9 ay sürmesinde

kızlar herkese günaydın nasılsınız?
nihayet geçmişi okumayı bitirebildim. ben dün işten izin alıp eve gittim dinleneyim diye. kafamı tutamıyom çalışamıyom ne olacak bilmiyom. işler birikti yakında beni de kovarlarsa hiç şaşırmam.

valla ben işe başladığımın 6. gününde hamileyim diye atıldım. eşim keşke söölemeseydin diyo.
valla ben işlerimi bitiremiyom ama eğer kovmaya kalkarlarsa soluğu avukatın yanında alırım. hamile çalışanların hakları var. biryerlerde okumuştum işten çıkarıldığınızda size yazılı olarak sebep bildirmek zorundalar diye. o yazıyı da alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…