2010 Nisan Anneleri

hayırlı haberlerle gel kedili:dance:

ben daha yaptırmadım ama izmirde degılımkı bı parları gıdıyom ondada kapalı oluyor saglıkocagı napcam ben kafamçokkarıştı

kızlar su çok önemliymiş bebek için,bizim içinde ama bende günde ancak bir litre içiyorum,yengemle aynı hamilelik dönemlerimiz bir hafta var aramızda onunla gecen gittik doktora oruçludu ve bebeği göremedi ultrasonda,kızdı hemde bebeği susuz bırakma sakın gıda eksikliği yapma dedi,tam gelişim dönemindeymişiz çünkü ilk üç ay bebeğin tutunması için gerekliymiş,işte en son orucu bozdu ve bol su içti bir saat sonra bebek göründü,ayy çok korkmuştık ama bende bunları duyunca susuz ve gıdasız kalmamaya özen gösteriyorum,aç kalmıyorum hiç valla midem bulansada bazen zorla bişiler yiyorum herşey bebişler için.....

bu arada günaydın arkadaşlar benimde hiç bişey yiyesim gelmiyo 600 gr almışım komikyaaa 58dim 58 600 olmuşum doktorum iyi dedi 2 hafta sonra ikili testide iyi çıkar inşallahsonrada cinsiyet öğrenme var heralde ama ikiliden sonra biraz dinlencem zırt pırtda gitmek istemiyorum kalbim yerinden çıkıyo sanki bişey olacak diye

Günaydın canım.. ikili test bittikten sonra asıl heyecan başlıcak bende çokk heyecanlıyım... İnşallah hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin...

ay ne güzel canım sadece 600gr almışsın ben tam 3 kilo aldım benım kadar alan varmı acabadelikafadulden

Günaydın canım.. ikili test bittikten sonra asıl heyecan başlıcak bende çokk heyecanlıyım... İnşallah hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin...

inşallah canım benim amin bebişlere ve bizlere rabbim sağlık versin kuzucuklarımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın canım.Hoşgeldin.Kızlar su çok önemli.Ben suyu çok severim kesin 3 lt içiyorumdur.Doktor oruç konusunda bana 15 saat vucudunu susuz bırakman doğru değil demişti.

kızlar dün birde çıkmışken bayram alışverişi yaptık eşimle kendime ciciler aldım lekedeki o pantalonu baktım beli lastikli olan keten güzeldi aldım birtane ne yapim eşofmanla gezmekten bıktım valla üstüne güzel bir bluz aldım bol dökümlü şu yarasa kol tarzı olan eğer pantalon almadıysanız tavsiye ederim

günaydın arkadaşlar
anca sayfaları okumayı bitirdim doktora gidicekler hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah hepiniz üüfff benim daha çok var doktora gitmeme 12 ekim bi mazeret bulup gitsem mi acaba CADIARZU

12 ekım ıkılı test ıcın gec degılmı canım???CADIARZU

Günaydın canım.Hoşgeldin.Kızlar su çok önemli.Ben suyu çok severim kesin 3 lt içiyorumdur.Doktor oruç konusunda bana 15 saat vucudunu susuz bırakman doğru değil demişti.

canım ben doktoruma ilk oruç tutabilirmiyim dediğimde bana bu kadar abes bir soru görmedim dedi yani içerde konuşamayan bir parçan var sen onu susuz gıdasız bırakıyosun aslında bence o günah rabbimizin bize emanetini iyi korumalıyız beslemeliyiz kızlarcokacimcoook

bütün lekelerde varmı acaba dedıklerınız.Buarada bunlar hamıleler ıcınmı yoksa buyuk bedende ondanmı oluyo hamılelere ??

12 ekım ıkılı test ıcın gec degılmı canım???CADIARZU

yazgülüm kaçıncı haftadasın 12 ekim geç ben doktoruma 6 -7 gibi gelirim dedim olmaz dedi en geç 30-1 arası burda oldedi banada bende ayın 30unda gideceğim inşallah

:lepi::lepi::lepi: tamamen katılıyorum.

günaydin hanimlar
Günaydına.s.
Ewet yaa benimde pantalon almam gerekiyor.. bende bakarım lekeye . İyi günlerde giyin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…