yosun, ilkenur, sağolun kızlar..
galeta kemiriyorum şimdi, o alır bulantımı biraz inşallah..
ilkenur, dediğin gibi ben de her gidişimde elim ayağım titreye titreye gidiyorum. kendime de kızıyorum, benim stresim bebeği de etkiliyordur diye.. ama mizaç olarak da o kadar kötümser, karamsar biriyimdir ki ben.... hep tuhaf tuhaf şeyler üşüşüyor kafama..
bugün de ekranda karartısını, hareketini, güp güp kalp atışlarını göreyim, rahatlicam eminim :)
geçte olsa günaydın arkadaşlar.
dün sağlık ocağına gittim. Bu kayıt işini baya ciddiye alıyorlar. Hatta 12. hafta için geç kalmışsın dediler bir hafta önce gelmiş gibi kayıt yapacaklar. Herşeyi yazıyorlar kan, kilo, boy, eşinin kanı vs. Yalnız giderken ultrason görünütüsü ve yaptırdığınız testleri de götürmeniz gerekiyor. Ben daha sonra götürücem tekrar. yoktu yanımda. Yaptırmayan varsa bir an önce yaptırsın bence bu kadar ciddiye alındığına göre vardır bi bildikleri diye düşünüyorum.
Bugün dr a gidecekler inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.
Hepimize sağlıklı, keyifli hamilelikler....
senn daha ii bilirsin ama su en önemlisi bana 4 litreye çık dedi dr'um
haceroguz canıım çok sevindim darısı başıma inş bende kalp atışlarını duyarım da benimde içim rahat eder allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sana ve hepimize[/QUOTE .!.:amin canım :Saruboceq::CüvCüv:
amin canım arkadaşım rabbim hepimiin bebişini korusun inşallahgüzel haberle donemene sevındım canım darısı basımıza ınsallah allah tamamına erdırsın
günaydın kızlar..
ben bu sabah acayip mide bulantısıyla uyandım.
karnım da aç ama bu halde yemek de yenmez ki ya..
oyy.. ne fena şey bu
akşamüstü de doktoruma gidicem inşallah. kuzumu görücem. çok heyecanlıyım ..
stres yaptım da o mu vurdu mideme acep yaa..:çok üzgünüm:
canım inşallah hayırlı haberlerle dön bebişin el sallar sana inşallah:Saruboceq::teytey:
bu arada günaydın arkadaşlar benimde hiç bişey yiyesim gelmiyo 600 gr almışım komikyaaa 58dim 58 600 olmuşum doktorum iyi dedi 2 hafta sonra ikili testide iyi çıkar inşallahsonrada cinsiyet öğrenme var heralde ama ikiliden sonra biraz dinlencem zırt pırtda gitmek istemiyorum kalbim yerinden çıkıyo sanki bişey olacak diye
bu arada günaydın arkadaşlar benimde hiç bişey yiyesim gelmiyo 600 gr almışım komikyaaa 58dim 58 600 olmuşum doktorum iyi dedi 2 hafta sonra ikili testide iyi çıkar inşallahsonrada cinsiyet öğrenme var heralde ama ikiliden sonra biraz dinlencem zırt pırtda gitmek istemiyorum kalbim yerinden çıkıyo sanki bişey olacak diye
Günaydın canım.. ikili test bittikten sonra asıl heyecan başlıcak bende çokk heyecanlıyım... İnşallah hep iyi haberlerini alırız bebişlerimizin...
günaydin hanimlar
günaydın arkadaşlar
anca sayfaları okumayı bitirdim doktora gidicekler hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah hepiniz üüfff benim daha çok var doktora gitmeme 12 ekim bi mazeret bulup gitsem mi acaba CADIARZU
Günaydın canım.Hoşgeldin.Kızlar su çok önemli.Ben suyu çok severim kesin 3 lt içiyorumdur.Doktor oruç konusunda bana 15 saat vucudunu susuz bırakman doğru değil demişti.
günaydin hanimlar
kızlar dün birde çıkmışken bayram alışverişi yaptık eşimle kendime ciciler aldım lekedeki o pantalonu baktım beli lastikli olan keten güzeldi aldım birtane ne yapim eşofmanla gezmekten bıktım valla üstüne güzel bir bluz aldım bol dökümlü şu yarasa kol tarzı olan eğer pantalon almadıysanız tavsiye ederim
12 ekım ıkılı test ıcın gec degılmı canım???CADIARZU
canım ben doktoruma ilk oruç tutabilirmiyim dediğimde bana bu kadar abes bir soru görmedim dedi yani içerde konuşamayan bir parçan var sen onu susuz gıdasız bırakıyosun aslında bence o günah rabbimizin bize emanetini iyi korumalıyız beslemeliyiz kızlarcokacimcoook
Günaydına.s.günaydin hanimlar
Ewet yaa benimde pantalon almam gerekiyor.. bende bakarım lekeye . İyi günlerde giyin canım...kızlar dün birde çıkmışken bayram alışverişi yaptık eşimle kendime ciciler aldım lekedeki o pantalonu baktım beli lastikli olan keten güzeldi aldım birtane ne yapim eşofmanla gezmekten bıktım valla üstüne güzel bir bluz aldım bol dökümlü şu yarasa kol tarzı olan eğer pantalon almadıysanız tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?