2010 Nisan Anneleri

bütün lekelerde varmı acaba dedıklerınız.Buarada bunlar hamıleler ıcınmı yoksa buyuk bedende ondanmı oluyo hamılelere ??

canım bence leke bunları hamiş anneler için üretmiş sanmıyorum ben mesela 38 numarasını aldım şu an oldu ama ilerde nisan ayına geliyoya doğumlarımız o zamnda lohusaykende rahatlıkla giyebiliriz bitanem ben 20 ytlye aldım fiyatıda çok uygundu aslında 2 tane alcaktım ama ileriye doğru belki kilo alırım diye almadım sonra alırım dedim:hulya:

ben daha yaptırmadım ama izmirde degılımkı bı parları gıdıyom ondada kapalı oluyor saglıkocagı napcam ben kafamçokkarıştı

bilmiyorum valla. istersen aydında ki bir sağlık ocağına sor. Belki sonra aktarma yaparlar izmir'e. Bu arada ben drumu buldum artık ama dediğim gibi özele gidiyorum 70 tl. muayene ayda bir kere nasıl olsa. Hem Konak doğumevinde dr. 3 lü testi hastanede yapıcaz dedi. Sanırım daha az masraflı olacak. İzmire geldiğinde istersen yönlendiririm.:1hug:

Halsizlikten insanın hiçbirşey yapmak istemiyor canı.Haklısın.

yosuncuğum sen yarınmı gideceksin doktora canım seninle satlarımız aynı hadi hayırlısı canım bebişin sanada el sallar inşallah:Saruboceq:

arkadaşlar ben dün kendime hamile pantolonu aldım. ama hiç hamile pantolonu gibi değil. converse sadece beli lastikli. fiyatı biraz pahalı 85 tl verdim :ecrin_bebek: lekeyi duymamıştım hiç bugün bakayım bende .

reşat beyden mi bahsediyon canım

slm herkese ben 2009 nisan annesiyim bakalım 2010anneleri nasıl iyilermi dedim
hepinize ve bebeklerinize iyilikler sağlıklar diliyorum
anne olmak kadar güzel bişey yokmuş
ama tabi buna kesn karar verdikten sonra anne olmak gerekiyo çok güzel ama tabi birazda zor bişey
sizin şekil vereceğiniz ve sizden sorumlu olan bir can mesuliyeti çok ağır
ama bi gülsnler allah allah ozaman herşey yerini içimden çıksada göreyim dediğin canı geri koyasın içine alasın geliyo
15 gün önce izmirden diyarbkıra taşındık eğer oğlum olmasaydı bu duruma alışmam geri dönene kadar sürerdi ama o ufak can beni havalara uçuruyo nerde olduğumu aratmıyo
herkese sorunsuz hamilelikler dilerim
buarada 9 ay boyunca hiç asitli bişey içmedim kuru fasulye nohut yemedim ve 7 aydan itibaren hep rezene çayı içtim allaha şükür hiç gaz sorunumuz olmadı aklınızda olsun kızlar

allah uzun ömürler versin inşallah bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin. bizde o gülüşleri doya doya görelim in şallah

merhaba canım benim ikinci bebeğim oğlumdan biliyorum hamileliğm çok sorumlu geçmişti 20 kilo vermiştim 4 gün doğum sancısı çekmiştim doğdu kucağıma aldığımda herşeyi unuttum benim oğlum 7 ay boyunca ağladı sorunu ne bulamadık ama ağladıkça gelişiiyodu sen hamile ikenmi fasulye nohut asitli içecek içmedin yoksa doğum yaptıktan sonramı

canım hamillikte yemedim içmedim onları
ama istenen bi hamilelik olduğndan düşünmeye başlayınca asitli içmedim ama rezene çok faydalı

merhaba arkadaşlarrr
bugün yine geç kalktım :) bu aralar bi uykucu oldum sormayınn ama çok şükür diyorum kaç gün uykusuzluk çekmiştim ağrıdan
evimi topladım çamaşırları attım makineye bide camları silip perdelerimi yıkasam tam süper olacakta o gücü bulamıyorum kendimde:) daha doğrusu iyiyimde korkuyorum bişey mişey olur diye
kahvaltı yerinede nesfit yedim sütle kaç gündür süt içmiyordum ama yoğurt yiyordum
bu arada şlk defa kendi yoğurdumu yaptım arkadaşlar eşimde çok beğendi 1 kilo 1 kilo yapmayı düşünüyorum hemde sürekli taze yoğurdum bulunmuş olur
benden haberler böyle bide akşam iftardan sonra alışverişe çıkacağız eşimle sana ciciler alalım dedi bende olurrr dedim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…