bütün lekelerde varmı acaba dedıklerınız.Buarada bunlar hamıleler ıcınmı yoksa buyuk bedende ondanmı oluyo hamılelere ??
bugün temizlik yapıcam sabah kalktığımdan beri yapıcam diyorum ama bakalım ne zaman kalkıcam zemuszemus
bugün temizlik yapıcam sabah kalktığımdan beri yapıcam diyorum ama bakalım ne zaman kalkıcam zemuszemus
ben daha yaptırmadım ama izmirde degılımkı bı parları gıdıyom ondada kapalı oluyor saglıkocagı napcam benkafamçokkarıştı
Halsizlikten insanın hiçbirşey yapmak istemiyor canı.Haklısın.
Afiyet bal şeker olsun.Yarasın miniğe.canım kolay gelsin kendini fazla yorma bitanem bende kahvaltı yapmaya kaçıyorum görüşürüz cokacimcoook
yosuncuğum sen yarınmı gideceksin doktora canım seninle satlarımız aynı hadi hayırlısı canım bebişin sanada el sallar inşallah:Saruboceq:
bilmiyorum valla. istersen aydında ki bir sağlık ocağına sor. Belki sonra aktarma yaparlar izmir'e. Bu arada ben drumu buldum artık ama dediğim gibi özele gidiyorum 70 tl. muayene ayda bir kere nasıl olsa. Hem Konak doğumevinde dr. 3 lü testi hastanede yapıcaz dedi. Sanırım daha az masraflı olacak. İzmire geldiğinde istersen yönlendiririm.:1hug:
Bencede yaa:sinifsinif:Halsizlikten insanın hiçbirşey yapmak istemiyor canı.Haklısın.
canım kolay gelsin kendini fazla yorma bitanem bende kahvaltı yapmaya kaçıyorum görüşürüz cokacimcoook
reşat beyden mi bahsediyon canım
normali 2 degılmı ben 1 lıtre anca belkı ıcıyom baska ıcemıyom :çok üzgünüm:
bende aynı valla ama halsizlikten bi tülü kalkamıyorum tembel oldum gitti şimdiden kızım olursa ii tembel olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm herkese ben 2009 nisan annesiyim bakalım 2010anneleri nasıl iyilermi dedim
hepinize ve bebeklerinize iyilikler sağlıklar diliyorum
anne olmak kadar güzel bişey yokmuş
ama tabi buna kesn karar verdikten sonra anne olmak gerekiyo çok güzel ama tabi birazda zor bişey
sizin şekil vereceğiniz ve sizden sorumlu olan bir can mesuliyeti çok ağır
ama bi gülsnler allah allah ozaman herşey yerini içimden çıksada göreyim dediğin canı geri koyasın içine alasın geliyo
15 gün önce izmirden diyarbkıra taşındık eğer oğlum olmasaydı bu duruma alışmam geri dönene kadar sürerdi ama o ufak can beni havalara uçuruyo nerde olduğumu aratmıyo
herkese sorunsuz hamilelikler dilerim
buarada 9 ay boyunca hiç asitli bişey içmedim kuru fasulye nohut yemedim ve 7 aydan itibaren hep rezene çayı içtim allaha şükür hiç gaz sorunumuz olmadı aklınızda olsun kızlar
slm herkese ben 2009 nisan annesiyim bakalım 2010anneleri nasıl iyilermi dedim
hepinize ve bebeklerinize iyilikler sağlıklar diliyorum
anne olmak kadar güzel bişey yokmuş
ama tabi buna kesn karar verdikten sonra anne olmak gerekiyo çok güzel ama tabi birazda zor bişey
sizin şekil vereceğiniz ve sizden sorumlu olan bir can mesuliyeti çok ağır
ama bi gülsnler allah allah ozaman herşey yerini içimden çıksada göreyim dediğin canı geri koyasın içine alasın geliyo
15 gün önce izmirden diyarbkıra taşındık eğer oğlum olmasaydı bu duruma alışmam geri dönene kadar sürerdi ama o ufak can beni havalara uçuruyo nerde olduğumu aratmıyo
herkese sorunsuz hamilelikler dilerim
buarada 9 ay boyunca hiç asitli bişey içmedim kuru fasulye nohut yemedim ve 7 aydan itibaren hep rezene çayı içtim allaha şükür hiç gaz sorunumuz olmadı aklınızda olsun kızlar
merhaba canım benim ikinci bebeğim oğlumdan biliyorum hamileliğm çok sorumlu geçmişti 20 kilo vermiştim 4 gün doğum sancısı çekmiştim doğdu kucağıma aldığımda herşeyi unuttum benim oğlum 7 ay boyunca ağladı sorunu ne bulamadık ama ağladıkça gelişiiyodu sen hamile ikenmi fasulye nohut asitli içecek içmedin yoksa doğum yaptıktan sonramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?