- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım hamillikte yemedim içmedim onları
ama istenen bi hamilelik olduğndan düşünmeye başlayınca asitli içmedim ama rezene çok faydalı
arkadaşlar ben dün kendime hamile pantolonu aldım. ama hiç hamile pantolonu gibi değil. converse sadece beli lastikli. fiyatı biraz pahalı 85 tl verdim :ecrin_bebek: lekeyi duymamıştım hiç bugün bakayım bende .
merhaba arkadaşlarrr
bugün yine geç kalktım :) bu aralar bi uykucu oldum sormayınn ama çok şükür diyorum kaç gün uykusuzluk çekmiştim ağrıdan
evimi topladım çamaşırları attım makineye bide camları silip perdelerimi yıkasam tam süper olacakta o gücü bulamıyorum kendimde:) daha doğrusu iyiyimde korkuyorum bişey mişey olur diye
kahvaltı yerinede nesfit yedim sütle kaç gündür süt içmiyordum ama yoğurt yiyordum
bu arada şlk defa kendi yoğurdumu yaptım arkadaşlar eşimde çok beğendi 1 kilo 1 kilo yapmayı düşünüyorum hemde sürekli taze yoğurdum bulunmuş olur
benden haberler böyle bide akşam iftardan sonra alışverişe çıkacağız eşimle sana ciciler alalım dedi bende olurrr dedim:kedi:
hayırlı olsun canım güle güle kullan
zeyracım seninde cicilerin hayırlı olsun şekerim
benimde 2 tane hamile pantolonum var kızlar biri kot biri siyah kumaş
kotu sürekli giyiyorum zaten ve hiçte hamile pantolonu gibi durmuyor ve o kadar rahatki
sanırım 9 ayı onla geçirebilirim çünkü lastiği var
ama yinede bir iki tane daha alayım diyorum
bugün leke ye uğrarım
merhaba canım bendeiş yapacam ama bi türlü kalkamıyom senib gibi bende evde yapıyom yoğurdumu çok ii oluyo yaa taze taze bu dönemde en azından elimizden geldiğince katkızız ve hormonsuz beslenmemiz lazım hazır paket olanlard amutlada katkı maddesşi var ben yememeye çalışıyom herşeyden kendim yapıyom meyve suyu bile hazır almam evde yapıyom daha ii oluyo tavsiyeederim oğlumda öle yapmıştım şimdi maşallahı var çok sağlıklı
evet:)
slm herkese ben 2009 nisan annesiyim bakalım 2010anneleri nasıl iyilermi dedim
hepinize ve bebeklerinize iyilikler sağlıklar diliyorum
anne olmak kadar güzel bişey yokmuş
ama tabi buna kesn karar verdikten sonra anne olmak gerekiyo çok güzel ama tabi birazda zor bişey
sizin şekil vereceğiniz ve sizden sorumlu olan bir can mesuliyeti çok ağır
ama bi gülsnler allah allah ozaman herşey yerini içimden çıksada göreyim dediğin canı geri koyasın içine alasın geliyo
15 gün önce izmirden diyarbkıra taşındık eğer oğlum olmasaydı bu duruma alışmam geri dönene kadar sürerdi ama o ufak can beni havalara uçuruyo nerde olduğumu aratmıyo
herkese sorunsuz hamilelikler dilerim
buarada 9 ay boyunca hiç asitli bişey içmedim kuru fasulye nohut yemedim ve 7 aydan itibaren hep rezene çayı içtim allaha şükür hiç gaz sorunumuz olmadı aklınızda olsun kızlar
slm herkese ben 2009 nisan annesiyim bakalım 2010anneleri nasıl iyilermi dedim
hepinize ve bebeklerinize iyilikler sağlıklar diliyorum
anne olmak kadar güzel bişey yokmuş
ama tabi buna kesn karar verdikten sonra anne olmak gerekiyo çok güzel ama tabi birazda zor bişey
sizin şekil vereceğiniz ve sizden sorumlu olan bir can mesuliyeti çok ağır
ama bi gülsnler allah allah ozaman herşey yerini içimden çıksada göreyim dediğin canı geri koyasın içine alasın geliyo
15 gün önce izmirden diyarbkıra taşındık eğer oğlum olmasaydı bu duruma alışmam geri dönene kadar sürerdi ama o ufak can beni havalara uçuruyo nerde olduğumu aratmıyo
herkese sorunsuz hamilelikler dilerim
buarada 9 ay boyunca hiç asitli bişey içmedim kuru fasulye nohut yemedim ve 7 aydan itibaren hep rezene çayı içtim allaha şükür hiç gaz sorunumuz olmadı aklınızda olsun kızlar
bende hep yoğurdumu kendim yaparım hiç hazır almam sadece hazır süt alırım çünkü diğer süt sanki bana kokuyo içemiyorum ama yoğurdunu çok seviyorum kendime ayran yapıyorum bol bol yemeklerde içerim ne yapim peynirle sütle aram yok bari ayranla kapatalım arayı ama sütüde her akşam yatmadan içiyorum zar zorcokacimcoook
merhaba hacercimmerhaba canım bendeiş yapacam ama bi türlü kalkamıyom senib gibi bende evde yapıyom yoğurdumu çok ii oluyo yaa taze taze bu dönemde en azından elimizden geldiğince katkızız ve hormonsuz beslenmemiz lazım hazır paket olanlarda mutlaka katkı maddesi var ben yememeye çalışıyom herşeyden kendim yapıyom meyve suyu bile hazır almam evde yapıyom daha ii oluyo tavsiyeederim oğlumda öle yapmıştım şimdi maşallahı var çok sağlıklı
teşekkürler canım daha iyisi senin olsun inşallah bitanem aslında bu sene ücretli ders vermeyi düşünüyordum ama hamiş kalınca 2. plana attım gitsemmi kararsızım canım o zamnda her gün ne giycem derdim olacak okulda benim pantolonlar hayatta olmaz kumaş hepsi 38 beden hemde çok yorucu ilköğretimde veriyorum çok yoruluyorum en azından bu sene kendimi dinleyeyim evde ders veririm olmazsa ne yapimkafamçokkarıştı
bende hep yoğurdumu kendim yaparım hiç hazır almam sadece hazır süt alırım çünkü diğer süt sanki bana kokuyo içemiyorum ama yoğurdunu çok seviyorum kendime ayran yapıyorum bol bol yemeklerde içerim ne yapim peynirle sütle aram yok bari ayranla kapatalım arayı ama sütüde her akşam yatmadan içiyorum zar zorcokacimcoook
ya ne güzel hepiniz hanım hanımsınız ben ev hanımlığına hala alışamadım. evlendiğimden beri (3 YIL)dükkandayım eşimle birlikte çalışıyoruz. dükkanda yemek yapan bi çalışanımız var. günün yemeği ve akşam yemeğini o yapıyor. Eve vaktim olmadığı için kadın alıyorum. temizlikte yapmıyorum. bi akşamdan akşama bulaşık çıkarsa onları hallediyorum. çamaşır ütü başka bişi yaptığım yok. Ne güzel yoğurt falan yapmak yaaa çok özeniyorum sizeee.. belki bebişim olduktan sonra bende alışırım bunlarasenağlama
canım benim inan yoğurt yapmak çok kolaymış
bende geçenlerde netten aldım tarifini ve yaptım ilk denememdi ve oldu
teşekkür ederim deneyeyim bende... biraz bana da bulaşsın hanımlık sizdenkaydirigubbakcemile5
canım benimyaa Şenizteşekkür ederim deneyeyim bende... biraz bana da bulaşsın hanımlık sizdenkaydirigubbakcemile5
ya kızlar bugün bendede mide bulantısı var yemek nasıl yapıcam bilmiyorum birde benim sivilceler hala alnımda çıkmya devam ediyor sizdede var sivilce falan
ay ne güzel canım sadece 600gr almışsın ben tam 3 kilo aldım benım kadar alan varmı acabadelikafadulden
ben ilk denememde süt aynı olduğu gibi duruyodu annemi aradım anne bu olmadı dedim yapamadım yani canım sütün çok ılık olsun az bir yoğurtla bir veya iki yemek kaşığı yoğurdu güzelce çırp karıştır cokacimcoookalkisalkisalkissütle 3-4 saat sonra mis gibi yoğurdun olsun canım
arkandayım şekerim 2.5 kilo aldım :dance::dance:
zeyracım ben sütü mayaladıktan sonra battaniyeye falan sarıyorum iyice bi 5-6 saat bekletiyorum sonrada dolaba koyup hemen açmıyorum bir kaç saat de öyle geçiyor
ya kızlar bugün bendede mide bulantısı var yemek nasıl yapıcam bilmiyorum birde benim sivilceler hala alnımda çıkmya devam ediyor sizdede var sivilce falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?