2010 Nisan Anneleri

canım hamillikte yemedim içmedim onları
ama istenen bi hamilelik olduğndan düşünmeye başlayınca asitli içmedim ama rezene çok faydalı

asyacım çok sağolll verdiğin bilgiler için sen hep gel olur mu
bende asitli içmiyordum ama geçen hafta 3 gün boyunca o kadar çok canım istediki içtim bende
ama bundan sonra içmem tabikii doğumdan sonrasında çok önemli tabiki
rezene yide önceden hazımsızlık sorunlarımda içerdim bire bir etkili
peki tatlım mide yanman oldu mu ?

arkadaşlar ben dün kendime hamile pantolonu aldım. ama hiç hamile pantolonu gibi değil. converse sadece beli lastikli. fiyatı biraz pahalı 85 tl verdim :ecrin_bebek: lekeyi duymamıştım hiç bugün bakayım bende .

hayırlı olsun canım güle güle kullan
zeyracım seninde cicilerin hayırlı olsun şekerim
benimde 2 tane hamile pantolonum var kızlar biri kot biri siyah kumaş
kotu sürekli giyiyorum zaten ve hiçte hamile pantolonu gibi durmuyor ve o kadar rahatki
sanırım 9 ayı onla geçirebilirim çünkü lastiği var
ama yinede bir iki tane daha alayım diyorum
bugün leke ye uğrarım

merhaba canım bendeiş yapacam ama bi türlü kalkamıyom senib gibi bende evde yapıyom yoğurdumu çok ii oluyo yaa taze taze bu dönemde en azından elimizden geldiğince katkızız ve hormonsuz beslenmemiz lazım hazır paket olanlarda mutlaka katkı maddesi var ben yememeye çalışıyom herşeyden kendim yapıyom meyve suyu bile hazır almam evde yapıyom daha ii oluyo tavsiyeederim oğlumda öle yapmıştım şimdi maşallahı var çok sağlıklı

Son düzenleme:

teşekkürler canım daha iyisi senin olsun inşallah bitanem aslında bu sene ücretli ders vermeyi düşünüyordum ama hamiş kalınca 2. plana attım gitsemmi kararsızım canım o zamnda her gün ne giycem derdim olacak okulda benim pantolonlar hayatta olmaz kumaş hepsi 38 beden hemde çok yorucu ilköğretimde veriyorum çok yoruluyorum en azından bu sene kendimi dinleyeyim evde ders veririm olmazsa ne yapimkafamçokkarıştı

bende hep yoğurdumu kendim yaparım hiç hazır almam sadece hazır süt alırım çünkü diğer süt sanki bana kokuyo içemiyorum ama yoğurdunu çok seviyorum kendime ayran yapıyorum bol bol yemeklerde içerim ne yapim peynirle sütle aram yok bari ayranla kapatalım arayı ama sütüde her akşam yatmadan içiyorum zar zorcokacimcoook

hoşgeldin ayrıca paylaşımın için cok teşekkürler canım

dogumunu nerde yaptın canım??memnun kaldınmı??ssk ile anlaşması varmıydı gıttıgın yerın ucretı ne kadardı bilgi verırsen sevınırım teşekkürler

ya ne güzel hepiniz hanım hanımsınız ben ev hanımlığına hala alışamadım. evlendiğimden beri (3 YIL)dükkandayım eşimle birlikte çalışıyoruz. dükkanda yemek yapan bi çalışanımız var. günün yemeği ve akşam yemeğini o yapıyor. Eve vaktim olmadığı için kadın alıyorum. temizlikte yapmıyorum. bi akşamdan akşama bulaşık çıkarsa onları hallediyorum. çamaşır ütü başka bişi yaptığım yok. Ne güzel yoğurt falan yapmak yaaa çok özeniyorum sizeee.. belki bebişim olduktan sonra bende alışırım bunlarasenağlama

merhaba hacercim
ellerine sağlık seninde bende meyve sularımı fakan kendim yapıyorum zaten oturduğum yerde meyve cenneti sayılır herşey var ve dalından yiyoruz buzluğum vişne ve kızılcık dolu bol bol yapıcam inşallah ilerde bebişimin meyveli yoğurtlarınıda kendim yaparım inşallahh
bide hazır olanlar daha bi katı yiyemiyordum şimdi rahat rahat tüketiyorum
ne güzel senin bi oğlun daha var ve tavsiyelerinede çok ihtiyacımız olacak

canım benimm çok sağolll
bak bende bugün sana çalışma konusunu soracaktım dün eşime okul müdürü dilekçe verdiniz dimi demiş sözleşmeli için diye
eşimde bana sordu çalışabilecekmisin çok yorulursun zaten anın anına uymuyor dedi bende kararsız kaldım hadi şubat tatiline kadar çalışayım desem o zaman da 8 aylık olacak yavrum
sanırım bende evde dinlensen daha iyi olacak olmazsa bebişim büyüyünce başlarım bende

canımcım banada diğer süt koyuyor ve hayatta kaynatılırken yanında duramıyorum
az yağlı hazır sütten mayalıyorum o yüzden

canım benim inan yoğurt yapmak çok kolaymış
bende geçenlerde netten aldım tarifini ve yaptım ilk denememdi ve oldu

ya kızlar bugün bendede mide bulantısı var yemek nasıl yapıcam bilmiyorum birde benim sivilceler hala alnımda çıkmya devam ediyor sizdede var sivilce falan

teşekkür ederim deneyeyim bende... biraz bana da bulaşsın hanımlık sizdenkaydirigubbakcemile5

ben ilk denememde süt aynı olduğu gibi duruyodu annemi aradım anne bu olmadı dedim yapamadım yani canım sütün çok ılık olsun az bir yoğurtla bir veya iki yemek kaşığı yoğurdu güzelce çırp karıştır cokacimcoookalkisalkisalkissütle 3-4 saat sonra mis gibi yoğurdun olsun canım

teşekkür ederim deneyeyim bende... biraz bana da bulaşsın hanımlık sizdenkaydirigubbakcemile5
canım benimyaa Şeniz
ben yaparken hazır süt olduğu için kaynatmadım ılıttım biraz
bide yeterli ılıklıkta olduğunu anlamak için parmağınızı batırın 7 ye kadar sayın eğer yakmıyorsa yeterli diyordu aynen denedim ve oldu
ya kızlar bugün bendede mide bulantısı var yemek nasıl yapıcam bilmiyorum birde benim sivilceler hala alnımda çıkmya devam ediyor sizdede var sivilce falan

canım benimyaa yorma sen kendini eşine de söylersin yapamıyorum diye olumlu karşılar oda
bende sivilce çıkmadı canım daha doğrusu sadece gögüs kısmımda 2-3 tane çıktı

zeyracım ben sütü mayaladıktan sonra battaniyeye falan sarıyorum iyice bi 5-6 saat bekletiyorum sonrada dolaba koyup hemen açmıyorum bir kaç saat de öyle geçiyor

zeyracım ben sütü mayaladıktan sonra battaniyeye falan sarıyorum iyice bi 5-6 saat bekletiyorum sonrada dolaba koyup hemen açmıyorum bir kaç saat de öyle geçiyor

kaydirigubbakcemile5 evet canım bende battaniye sariyorum canım atlamışım yazarken bitanemkaydirigubbakcemile3

Sivilceler bendede çene altında çıkıyor. Hamile kaldığımdan beri bir çıkıyor bir bitiyor. Hatta ilk çıktığında hamile olduğumu bilmiyorduk bir cilt doktoru bir tonik gibi sıvı ve krem verdi. Hepsi geçmişti ama şimdi onlarıda kullanmaktan korkuyorum bebişe belki birşey olur diye.
Sivilcelerimle barışık yaşamaya çalışıyorum.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…