2010 Nisan Anneleri

bayram hazırlığı neler yapıyosunuz kızlar ben hiç bişey yapmıcam annemde kayınvalimdemde yakın onlar yakın olunca büyüklerin yanında oluyoruz zaten bayramda bu gidişle mide bulantısıyla zaten akşama bile yemek yapamıyacağım sanırım

kızlaryaa ben bu eşime ne diyeyim şimdi
aradı az önce akşam masaya bir tabak fazla koy misafirimiz var diyo iftara hiç sormuyo yemek yapabilecek misin diye

ben bi tatlı yaparım heralde canım zaten bu sefer annemlerde devremülkte olacak sadece bir günlüğüne uğrarım yanlarına

kızlaryaa ben bu eşime ne diyeyim şimdi
aradı az önce akşam masaya bir tabak fazla koy misafirimiz var diyo iftara hiç sormuyo yemek yapabilecek misin diye

canım ne de biliyormusun kocacığım akşam işten biraz erken çık şu yemeklere bir el at de oda hııı diye bir şok olsunyerimsenibenzemuszemus:roflol:

malesef şekerim

canım ben geçen salı gittim ama bebişimin pozisyonu uygun değildi o yüzden haftaya cuma tekrar gideceğim

canım geçen gittiğinde boyu ne kadardı ben dün 10 haftalıkken 3.7 cm olmuştu minik pirincim kaydirigubbakcemile5

benim 12 haftalık 5.3 cm:)) a.s.a.s.

hımm canım o zamn boyu iyi haftasına göre desene maşallah bebişlerimize sanada kalp atışlarını dinlettimi doktorun canım benim dinletti ama zararlı diyolar zararı varmı acaba:uhm:

hımm canım o zamn boyu iyi haftasına göre desene maşallah bebişlerimize sanada kalp atışlarını dinlettimi doktorun canım benim dinletti ama zararlı diyolar zararı varmı acaba:uhm:

bana dinletmedi hayatım daha doğrusu dinlemek istermisin dedi bende istemedim zararı olmasın diye
ama geçen gittiğimizde eşim kameraya aldı bebişimi ve kalp atışları nasıl belli oluyor anlatamam

ayy kızlar canım sıkıldı şimdi yaa bu doktor niye bana 1 ay sonra gel dedi üüfff gidip yatayım biraz ben sakinleşeyim :uhm:

kızlar benim bi derdim var. bugüne kadar bulantı yaşamadım. ama 2 gündür halsizlik o kadar arttı ki sanki sürekli hastayım. yememe engel olmasa da hafif bulantım bile var. 3.ayımı doldurmama pek bişey kalmadı ama ben daha da kötüleşiyorum. oysa 3. aydan sonra vücut gebeliğe alışır ve sıkıntılar azalır diye biliyordum ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. geçen hafta çok iyiydim aslında ama geçiyo yavaş yavaş derken daha da kötü oldum. sizlerde ne durumda rahatsızlıklar?

merhaba kızlar.son girişimden bu yana bebeğini gören, kalp atışlarını duyan arkadaşlarımıza maşallah diyorum, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. yeni kontrole gidecek arkadaşlara da sağlıklı haberler diliyorum. ben en son beşbuçuk haftalıkken keseyi gördüm. boyu 11 milimetre idi. yarın inşallah kap atışlarını görmeye gideceğiz. umarım herşey yolundadır. tekrar sağlıklar diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…