arkandayım şekerim 2.5 kilo aldım :dance::dance:
yazgülüm kaçıncı haftadasın 12 ekim geç ben doktoruma 6 -7 gibi gelirim dedim olmaz dedi en geç 30-1 arası burda oldedi banada bende ayın 30unda gideceğim inşallah
bayram hazırlığı neler yapıyosunuz kızlar ben hiç bişey yapmıcam annemde kayınvalimdemde yakın onlar yakın olunca büyüklerin yanında oluyoruz zaten bayramda bu gidişle mide bulantısıyla zaten akşama bile yemek yapamıyacağım sanırım
kaydirigubbakcemile5 evet canım bende battaniye sariyorum canım atlamışım yazarken bitanemkaydirigubbakcemile3
10 haftalık canım ayy ewet yaa ben bunu düşünmemiştim hiç bayramdan sonra hemen giderim
kızlaryaa ben bu eşime ne diyeyim şimdi
aradı az önce akşam masaya bir tabak fazla koy misafirimiz var diyo iftara hiç sormuyo yemek yapabilecek misin diye
ya kızlar bugün bendede mide bulantısı var yemek nasıl yapıcam bilmiyorum birde benim sivilceler hala alnımda çıkmya devam ediyor sizdede var sivilce falan
malesef şekerimdesene yanlız degılız kaydirigubbakcemile3
jnaz sen ıkılı testını nezaman yaptıracaksın???
malesef şekerim
canım ben geçen salı gittim ama bebişimin pozisyonu uygun değildi o yüzden haftaya cuma tekrar gideceğim
canım geçen gittiğinde boyu ne kadardı ben dün 10 haftalıkken 3.7 cm olmuştu minik pirincim kaydirigubbakcemile5
canımcım ben 11 hafta 4 günlükken gittim 4,74 cm idi bebişimcanım geçen gittiğinde boyu ne kadardı ben dün 10 haftalıkken 3.7 cm olmuştu minik pirincim kaydirigubbakcemile5
benim 12 haftalık 5.3 cm:))a.s.a.s.
benim 12 haftalık 5.3 cm:))a.s.a.s.
hımm canım o zamn boyu iyi haftasına göre desene maşallah bebişlerimize sanada kalp atışlarını dinlettimi doktorun canım benim dinletti ama zararlı diyolar zararı varmı acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?