- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım benimyaa sakin ol tabii olmazsa başka bi doktora daha görünürsünayy kızlar canım sıkıldı şimdi yaa bu doktor niye bana 1 ay sonra gel dedi üüfff gidip yatayım biraz ben sakinleşeyim :uhm:
kızlar benim bi derdim var. bugüne kadar bulantı yaşamadım. ama 2 gündür halsizlik o kadar arttı ki sanki sürekli hastayım. yememe engel olmasa da hafif bulantım bile var. 3.ayımı doldurmama pek bişey kalmadı ama ben daha da kötüleşiyorum. oysa 3. aydan sonra vücut gebeliğe alışır ve sıkıntılar azalır diye biliyordum ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. geçen hafta çok iyiydim aslında ama geçiyo yavaş yavaş derken daha da kötü oldum. sizlerde ne durumda rahatsızlıklar?
kızlar benim bi derdim var. bugüne kadar bulantı yaşamadım. ama 2 gündür halsizlik o kadar arttı ki sanki sürekli hastayım. yememe engel olmasa da hafif bulantım bile var. 3.ayımı doldurmama pek bişey kalmadı ama ben daha da kötüleşiyorum. oysa 3. aydan sonra vücut gebeliğe alışır ve sıkıntılar azalır diye biliyordum ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. geçen hafta çok iyiydim aslında ama geçiyo yavaş yavaş derken daha da kötü oldum. sizlerde ne durumda rahatsızlıklar?
hımm canım o zamn boyu iyi haftasına göre desene maşallah bebişlerimize sanada kalp atışlarını dinlettimi doktorun canım benim dinletti ama zararlı diyolar zararı varmı acaba:uhm:
ayy kızlar canım sıkıldı şimdi yaa bu doktor niye bana 1 ay sonra gel dedi üüfff gidip yatayım biraz ben sakinleşeyim :uhm:[/QUOTE
DOKTORUN DALGINLIGINA GELDI SANIRIM.klava:
bu kez dinletmedi. Gördük ya orda pıtı pıtı o yeter zaten. Birdahakine dvd getirin görüntüyü kaydedelim dediler. Bir dahakine ayrıntılı ultrason olacakmış geliba:)
slmm kızlar ben geldim,sonunda gelebildim ama ayaklarıma kara sular indi yaww.....zaten çok zor beyenen bir yapım var gezmedik yer bırakmadım ama sonunda bir pantalon ve elbide aldım kendime bayram için......pantolaon klasik siyah hamiş pantalonu,elbisede füme rengi şirin düz bi elbise bayramda giymek için ,ama fiyatlar uçmuş kızlar pazarlık yapmasaydım yanmıştım......birde leke mağazasına uğruycam bir ara,ordan aldığımı herzaman giyerim enazından hemde fiyatıda uygunmuş....
inşallah canım bebişin her hafta o kadar hızlı büyüyoki anlatmam nette en hızlı büyüdüğü haftada 11 hafta yazıyodu bu arada içerde ne çalışma var aklımız bile almaz geçende tvde izledim insanın yaradılışını o kadar mucizevi olaylarki titredim izlerken resmen rabbim ol desin yeterki canım herşey öyle güzel oluyorki insanın aklı almıyomerhaba kızlar.son girişimden bu yana bebeğini gören, kalp atışlarını duyan arkadaşlarımıza maşallah diyorum, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. yeni kontrole gidecek arkadaşlara da sağlıklı haberler diliyorum. ben en son beşbuçuk haftalıkken keseyi gördüm. boyu 11 milimetre idi. yarın inşallah kap atışlarını görmeye gideceğiz. umarım herşey yolundadır. tekrar sağlıklar diliyorum hepinize
tarhancığım sorma bende bugüne kadar hafifti mide bulantılarım bugün bende çok tuhafım yaa midem bulanıyo bişey yemek istemiyorum bilmiyorum kahvaltıyı normalde yapardım tiksinmeden bugün zorla yaptım ve şu an midemi bastırmak için elma yedim canım inşallah geçer artık bitanem:gitme:kızlar benim bi derdim var. bugüne kadar bulantı yaşamadım. ama 2 gündür halsizlik o kadar arttı ki sanki sürekli hastayım. yememe engel olmasa da hafif bulantım bile var. 3.ayımı doldurmama pek bişey kalmadı ama ben daha da kötüleşiyorum. oysa 3. aydan sonra vücut gebeliğe alışır ve sıkıntılar azalır diye biliyordum ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. geçen hafta çok iyiydim aslında ama geçiyo yavaş yavaş derken daha da kötü oldum. sizlerde ne durumda rahatsızlıklar?
slmm kızlar ben geldim,sonunda gelebildim ama ayaklarıma kara sular indi yaww.....zaten çok zor beyenen bir yapım var gezmedik yer bırakmadım ama sonunda bir pantalon ve elbide aldım kendime bayram için......pantolaon klasik siyah hamiş pantalonu,elbisede füme rengi şirin düz bi elbise bayramda giymek için ,ama fiyatlar uçmuş kızlar pazarlık yapmasaydım yanmıştım......birde leke mağazasına uğruycam bir ara,ordan aldığımı herzaman giyerim enazından hemde fiyatıda uygunmuş....
inşallah canım bebişin her hafta o kadar hızlı büyüyoki anlatmam nette en hızlı büyüdüğü haftada 11 hafta yazıyodu bu arada içerde ne çalışma var aklımız bile almaz geçende tvde izledim insanın yaradılışını o kadar mucizevi olaylarki titredim izlerken resmen rabbim ol desin yeterki canım herşey öyle güzel oluyorki insanın aklı almıyo
tarhancığım sorma bende bugüne kadar hafifti mide bulantılarım bugün bende çok tuhafım yaa midem bulanıyo bişey yemek istemiyorum bilmiyorum kahvaltıyı normalde yapardım tiksinmeden bugün zorla yaptım ve şu an midemi bastırmak için elma yedim canım inşallah geçer artık bitanem:gitme:
hoşgeldin canım rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın gördün demekki minik minik elleerini ayy kıyamam ben yaa onlar tam anlamıyla birer melek yaa şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq::Saruboceq:merhaba arkadaslar
doktordan geldim bende
miinigimin kalp atisini izledik opuyorumnanaktan
9.cu haftamizdayiz ,ellerini kollarini bacaklarini gösterdi doktor
cok cabuk gelisiyor dedi (tabi anasini mideden mahfediyooo :bbo: )
dayanamayip pzt gunude gitmistim bulantidan
iki ayri ilac verdi ama ben hala kötüyüüm :gitme:
canım acaba benim mide yanmamda elmadanmı bak hiç aklıma gelmedi hergünde yiyorum midem neden yanıyo diyordum elma mide yanması yaparmiki canım yaazeyracim ben elma yiyince midem yaniyor daha beter oluyorum
sende yanma yok mu ?
kızlarr ben çıkayımda yemek yapmaya başlayayım malum dinlene dinlene yapacağım
hoşçakalın şimdilikk
güle güle giy canım sırtında eskısın
hoşgeldin canım rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın gördün demekki minik minik elleerini ayy kıyamam ben yaa onlar tam anlamıyla birer melek yaa şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq::Saruboceq:
canım acaba benim mide yanmamda elmadanmı bak hiç aklıma gelmedi hergünde yiyorum midem neden yanıyo diyordum elma mide yanması yaparmiki canım yaa
şuan haberlerr izliyorum da psikolojim bozuluyo ya en iyisi güzel şeyler izlemek ve dinlemek bu dönemlerde . çevircem şu kanalı.ALLAH kötülerden korusun, kötü insan olmaktan da bizleri.. :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?