2010 Nisan Anneleri

ayy kızlar canım sıkıldı şimdi yaa bu doktor niye bana 1 ay sonra gel dedi üüfff gidip yatayım biraz ben sakinleşeyim :uhm:
canım benimyaa sakin ol tabii olmazsa başka bi doktora daha görünürsün

tarhancım gebelik böyle bişey işte anımız anımıza tutmuyor bende de aynı sıkıntılar var sabah çok iyiydim mesela ama şimdi kolumu kıpırdatacak halim yok ve son iki haftadır bulantım başladı ki şimdiye kadar hiç olmamıştı
inşallah birkaç gün içinde yine iyi olacaksın

bildiğim kadarıyla normal. benimde hala devam ediyor. Kiminin 4 aydan sonra başlıyormuş.

hımm canım o zamn boyu iyi haftasına göre desene maşallah bebişlerimize sanada kalp atışlarını dinlettimi doktorun canım benim dinletti ama zararlı diyolar zararı varmı acaba:uhm:

bu kez dinletmedi. Gördük ya orda pıtı pıtı o yeter zaten. Birdahakine dvd getirin görüntüyü kaydedelim dediler. bİr dahakine ayrıntılı ultrason olacakmış geliba:)

slmm kızlar ben geldim,sonunda gelebildim ama ayaklarıma kara sular indi yaww.....zaten çok zor beyenen bir yapım var gezmedik yer bırakmadım ama sonunda bir pantalon ve elbide aldım kendime bayram için......pantolaon klasik siyah hamiş pantalonu,elbisede füme rengi şirin düz bi elbise bayramda giymek için ,ama fiyatlar uçmuş kızlar pazarlık yapmasaydım yanmıştım......birde leke mağazasına uğruycam bir ara,ordan aldığımı herzaman giyerim enazından hemde fiyatıda uygunmuş....

güle güle giy canım sırtında eskısın

inşallah canım bebişin her hafta o kadar hızlı büyüyoki anlatmam nette en hızlı büyüdüğü haftada 11 hafta yazıyodu bu arada içerde ne çalışma var aklımız bile almaz geçende tvde izledim insanın yaradılışını o kadar mucizevi olaylarki titredim izlerken resmen rabbim ol desin yeterki canım herşey öyle güzel oluyorki insanın aklı almıyo
tarhancığım sorma bende bugüne kadar hafifti mide bulantılarım bugün bende çok tuhafım yaa midem bulanıyo bişey yemek istemiyorum bilmiyorum kahvaltıyı normalde yapardım tiksinmeden bugün zorla yaptım ve şu an midemi bastırmak için elma yedim canım inşallah geçer artık bitanem:gitme:

merhaba arkadaslar

doktordan geldim bende

miinigimin kalp atisini izledik opuyorumnanaktan

9.cu haftamizdayiz ,ellerini kollarini bacaklarini gösterdi doktor

cok cabuk gelisiyor dedi (tabi anasini mideden mahfediyooo :bbo: )

dayanamayip pzt gunude gitmistim bulantidan

iki ayri ilac verdi ama ben hala kötüyüüm :gitme:

canım güle güle kullan ben aldım lekeden pantalon güzeldi beğendim yani bir bak istersenkaydirigubbakcemile

zeyracim ben elma yiyince midem yaniyor daha beter oluyorum

sende yanma yok mu ?

kızlarr ben çıkayımda yemek yapmaya başlayayım malum dinlene dinlene yapacağım
hoşçakalın şimdilikk

hoşgeldin canım rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın gördün demekki minik minik elleerini ayy kıyamam ben yaa onlar tam anlamıyla birer melek yaa şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq::Saruboceq:

zeyracim ben elma yiyince midem yaniyor daha beter oluyorum

sende yanma yok mu ?
canım acaba benim mide yanmamda elmadanmı bak hiç aklıma gelmedi hergünde yiyorum midem neden yanıyo diyordum elma mide yanması yaparmiki canım yaa
kızlarr ben çıkayımda yemek yapmaya başlayayım malum dinlene dinlene yapacağım
hoşçakalın şimdilikk

canım sana kolay gelsin ama kendini fazla yorma tatlım yaa kıyamam sana :1hug:a.s.

zeyracım haklısın,yaradanın en özel hediyesi, mucize. içimizde büyüyor. inşallah sağlıkla hepimize burda cinsiyetlerini öğrendiğimiz anları, doğum anlarımızı sağlıkla paylaşmak nasip olur.

şuan haberlerr izliyorum da psikolojim bozuluyo ya en iyisi güzel şeyler izlemek ve dinlemek bu dönemlerde . çevircem şu kanalı.ALLAH kötülerden korusun, kötü insan olmaktan da bizleri.. :bbo:

hoşgeldin canım rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın gördün demekki minik minik elleerini ayy kıyamam ben yaa onlar tam anlamıyla birer melek yaa şükürler olsun yaradanıma:Saruboceq::Saruboceq:

evet canim gördüm

icim bi tuhaf oldu ,yani daha inanmiyordum onu gorunce icim kipir kipir oldu opuyorumnanaktan

rabbim herkese kucagina almayi nasip etsin insallah saglicakla

canım acaba benim mide yanmamda elmadanmı bak hiç aklıma gelmedi hergünde yiyorum midem neden yanıyo diyordum elma mide yanması yaparmiki canım yaa

evet elma cok feci yakiyor mideyi

doktora sordum bugun ,iste kasilmalardan dolayi mide yara oluyormus yada bereleniyormus

elmada c vitamini varmis oda yanmaya sebeb oluyormus mide zaten hassaslastigi icin

yinede vazgecmem yicem diyorsan dedi kabugunu soy öyle ye dedi ama yanma devam eder dedi

halbuki bir cok meyvada var c vitamini

Son düzenleme:
şuan haberlerr izliyorum da psikolojim bozuluyo ya en iyisi güzel şeyler izlemek ve dinlemek bu dönemlerde . çevircem şu kanalı.ALLAH kötülerden korusun, kötü insan olmaktan da bizleri.. :bbo:

ben tv hiç izlemiyorum desem yeri var canım bu hamilelik beni acayip duygusal yaptı,helede haberleri izlerken bi bakmışım ağlıyorum en iyisi aç radyo dinle valla gençliğimde ne çok dinlerdimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…