evet canim gördüm
icim bi tuhaf oldu ,yani daha inanmiyordum onu gorunce icim kipir kipir oldu opuyorumnanaktan
rabbim herkese kucagina almayi nasip etsin insallah saglicakla
evet elma cok feci yakiyor mideyi
doktora sordum bugun ,iste kasilmalardan dolayi mide yara oluyormus yada bereleniyormus
elmada c vitamini varmis oda yanmaya sebeb oluyormus mide zaten hassaslastigi icin
yinede vazgecmem yicem diyorsan dedi kabugunu soy öyle ye dedi ama yanma devam eder dedi
ben tv hiç izlemiyorum desem yeri var canım bu hamilelik beni acayip duygusal yaptı,helede haberleri izlerken bi bakmışım ağlıyorum en iyisi aç radyo dinle valla gençliğimde ne çok dinlerdimmm.....
canım sen yaptırdınmı ıkılı testını?
haklısın arkadaşım radyo iyi fikir. klasik müzik de tavsiye ediyolar, bebeğin zeka gelişimi için. gençliğimde dinlerdim ne demek yahu, son neslin anne adaylarıyız bizler, offf yaşlandık mı yoksa :hulya:delikafadulden
ben klasik müzük dinlersem valla uyurum acayip rahatlatıyo beni çünkü;uyursamda çalışamam:)))) yaşlanmadık canım şaka bi yana en güzel dönemlerimiz,hem anne olmak kadını gençleştirirmiş......ben lise dönemlerimde çok dinlerdim hastasıydım heralde bizimde en büyük lüksümüzdü ozmanlar....
canım herhamilelik herbünye farklı tabi bende hiç bişey olmadı hatta normaldendaha sağlıklı bi dönemdi 9 ayasyacım çok sağolll verdiğin bilgiler için sen hep gel olur mu
bende asitli içmiyordum ama geçen hafta 3 gün boyunca o kadar çok canım istediki içtim bende
ama bundan sonra içmem tabikii doğumdan sonrasında çok önemli tabiki
rezene yide önceden hazımsızlık sorunlarımda içerdim bire bir etkili
peki tatlım mide yanman oldu mu ?
canım ben çınarlıda yaptım çokkk memnundum sezeryan oldum ssknın doktuydu gittiğim doktor ama biz emekli sandığına bağlıyız ondan özel muayenesine gittik ama doktorum süperdi herşeyi ama herşeyi anlatırdı tm evreleri bebekte bende olan tüm değişimleri soru sor hadi derdi sorcak bişey olmazdı herşeryi zaten detayla anlatırdı tepecik doğumunda doktor henüz bi karar vermediysen ismini verebilirim doğumdan sonra hiç gnlerce yatmadım evde yavaş yavaş hep yürüdüm ki bağırsak ve gaz sorunum olmasın allaha şükür 5 ay oldu doğumdan sonra karnım midem eskisi gibi ve okadar iş yaptım ev topladım ev yerleştirdim birkere dikiş yerim ağrımadı ki pekde dikkat etmedimdogumunu nerde yaptın canım??memnun kaldınmı??ssk ile anlaşması varmıydı gıttıgın yerın ucretı ne kadardı bilgi verırsen sevınırım teşekkürler
kızlar bugün benim sabahtan belli göğüs uçlarım sızlıyoraranızda bu durumu yaşayan var mı ?
benimde 10 gündür falan aşırı kaşıntı ve kaşıyınca da sızlama oluyor ve göğüs uçlarımın rengi koyulaştı kabarık kabarık oldu. sanırım süt üretimi için hazırlık yapıyo bünye bebişimizi beslememiz için:teytey::teytey:
kızlar bugün benim sabahtan belli göğüs uçlarım sızlıyoraranızda bu durumu yaşayan var mı ?
evet. ense kalınlığı ölçüldü kan da verdim 2 haftaya çıkarmış sonuçları dr arıcak beni.
canım herhamilelik herbünye farklı tabi bende hiç bişey olmadı hatta normaldendaha sağlıklı bi dönemdi 9 ay
8 kilo aldım ve bulantı dönme ağrı hiç olmadı oğlum 37 haftaya kadar tersti makat duruşu deniyo ondan biraz kalçalarım ve alt bölgeye baskı vardı ama olcaktı yani:)
hamilelik sağlıklı kadının başına geliyo ondan belkide kendimi pekde dinlemedim tabiki herşey çok değşiyo ruhsal ve fiziksel olarak ama ben hepsinden keyif almayı istedim ve çok gzel 9 ay geçirdim
darısıs başınıza
canım ben çınarlıda yaptım çokkk memnundum sezeryan oldum ssknın doktuydu gittiğim doktor ama biz emekli sandığına bağlıyız ondan özel muayenesine gittik ama doktorum süperdi herşeyi ama herşeyi anlatırdı tm evreleri bebekte bende olan tüm değişimleri soru sor hadi derdi sorcak bişey olmazdı herşeryi zaten detayla anlatırdı tepecik doğumunda doktor henüz bi karar vermediysen ismini verebilirim doğumdan sonra hiç gnlerce yatmadım evde yavaş yavaş hep yürüdüm ki bağırsak ve gaz sorunum olmasın allaha şükür 5 ay oldu doğumdan sonra karnım midem eskisi gibi ve okadar iş yaptım ev topladım ev yerleştirdim birkere dikiş yerim ağrımadı ki pekde dikkat etmedim
1200 dü hastane suit oda falan oldu oda biz çok kalabalıktık diğer odalar küçük geldi ondan yoksa farkı yok
önemli olan epiduraldi ki birkere belim ağrımadı
belime iğneyi sokmaları elime katetral koymalarından kolay oldu
herkese sorunsuz doğumlar dilerim
bende bu sabah karnimin en sagindaki kipirti ile uyandim 10+6 ikizler daha oynamaz dimi neden oldu acaba :uhm:
bende belli olmuyo oğlumda hazır süt içiyodum bide marka takıntısı vardı danone olmasa içemiyodum soğuk ve şekersiz ama bu hamileliğimde hazır süt denedim ama içemedim bide enteresan sıcak ve şekerli olmasa içemiyorum başta tiksinmiştim şimdi güzel geliyor bende ayran manyağı oldum çıtım he sınvı şeyler içmek istiyom peynirde gzel yiyorum dil peyniri tabiibende hep yoğurdumu kendim yaparım hiç hazır almam sadece hazır süt alırım çünkü diğer süt sanki bana kokuyo içemiyorum ama yoğurdunu çok seviyorum kendime ayran yapıyorum bol bol yemeklerde içerim ne yapim peynirle sütle aram yok bari ayranla kapatalım arayı ama sütüde her akşam yatmadan içiyorum zar zorcokacimcoook
bence sende dene en azından akşamdan yap kendin yaptınmı çok güzel oluyoya ne güzel hepiniz hanım hanımsınız ben ev hanımlığına hala alışamadım. evlendiğimden beri (3 YIL)dükkandayım eşimle birlikte çalışıyoruz. dükkanda yemek yapan bi çalışanımız var. günün yemeği ve akşam yemeğini o yapıyor. Eve vaktim olmadığı için kadın alıyorum. temizlikte yapmıyorum. bi akşamdan akşama bulaşık çıkarsa onları hallediyorum. çamaşır ütü başka bişi yaptığım yok. Ne güzel yoğurt falan yapmak yaaa çok özeniyorum sizeee.. belki bebişim olduktan sonra bende alışırım bunlarasenağlama
benimde ara ara gidip geliyo mide bulantısı sivilce hiç yok yüzümde regl dönemine yakın çıkıyo sadee ama çok yağlandı salatalık sütlü sabunla yıkıyom bikaçdefa belkide ondandırya kızlar bugün bendede mide bulantısı var yemek nasıl yapıcam bilmiyorum birde benim sivilceler hala alnımda çıkmya devam ediyor sizdede var sivilce falan
rahatsızım ama bayram sabahı boş geçtimi hoş olmuyo zaten tatlı allahın emri mutlaka olcak eşimde sabah kahvaltıyla yiyelim diye yapabilirsen çörek yap diyor ona yok diyemiyom herhalde yapcambayram hazırlığı neler yapıyosunuz kızlar ben hiç bişey yapmıcam annemde kayınvalimdemde yakın onlar yakın olunca büyüklerin yanında oluyoruz zaten bayramda bu gidişle mide bulantısıyla zaten akşama bile yemek yapamıyacağım sanırım
bünyeye göre değişiyor ben oğlumda 9 ay çektim halsizlik mide bulantısı inş sen olmazsınkızlar benim bi derdim var. bugüne kadar bulantı yaşamadım. ama 2 gündür halsizlik o kadar arttı ki sanki sürekli hastayım. yememe engel olmasa da hafif bulantım bile var. 3.ayımı doldurmama pek bişey kalmadı ama ben daha da kötüleşiyorum. oysa 3. aydan sonra vücut gebeliğe alışır ve sıkıntılar azalır diye biliyordum ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyom. geçen hafta çok iyiydim aslında ama geçiyo yavaş yavaş derken daha da kötü oldum. sizlerde ne durumda rahatsızlıklar?
oohh oooh hayırlı olsun güle güle kullanslmm kızlar ben geldim,sonunda gelebildim ama ayaklarıma kara sular indi yaww.....zaten çok zor beyenen bir yapım var gezmedik yer bırakmadım ama sonunda bir pantalon ve elbide aldım kendime bayram için......pantolaon klasik siyah hamiş pantalonu,elbisede füme rengi şirin düz bi elbise bayramda giymek için ,ama fiyatlar uçmuş kızlar pazarlık yapmasaydım yanmıştım......birde leke mağazasına uğruycam bir ara,ordan aldığımı herzaman giyerim enazından hemde fiyatıda uygunmuş....
inşallah canım bebişin her hafta o kadar hızlı büyüyoki anlatmam nette en hızlı büyüdüğü haftada 11 hafta yazıyodu bu arada içerde ne çalışma var aklımız bile almaz geçende tvde izledim insanın yaradılışını o kadar mucizevi olaylarki titredim izlerken resmen rabbim ol desin yeterki canım herşey öyle güzel oluyorki insanın aklı almıyo
ya hiç sorma ben oğlumu kucağıma aldığımda hüngür hüngür ağladım yaa nasıl bir damlacaık sudan meydana geliyo yaa allahım sana şükürler olsun
maşallah ne güzelallah bi sancıda kurtarsın kalp atışını duydunmu ben 10. haftadayım ama 2 hafta geriden geliyor daha erken sadece görebiliriz duyamazsın demişti oğlumda 6 haftalıtı duymştummerhaba arkadaslar
doktordan geldim bende
miinigimin kalp atisini izledik opuyorumnanaktan
9.cu haftamizdayiz ,ellerini kollarini bacaklarini gösterdi doktor
cok cabuk gelisiyor dedi (tabi anasini mideden mahfediyooo :bbo: )
dayanamayip pzt gunude gitmistim bulantidan
iki ayri ilac verdi ama ben hala kötüyüüm :gitme:
bi kaç zamandır bende de var o sorun dokunamıyorum ,bayada şiştiler sanırım onlarda hazırlık yapıyo bebişlerimize.....
bende aynı dertten muzdaribim regl dönemine yakın dahada şişiyorlar
bu arada ben evimi temizledim caölarımı sildim kanepelrimi sildim bi ütüm kaldı onuda akşam yapacam evim mis gibi oldu iş yapınca herşeyi unutuyo insan hasta olduğunu bile tavsiye ederim çooooook uzattım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?