2010 Nisan Anneleri

o zamn bende kabuğunu soyayım canım var olmazmı mide yanmam birde bende tükürük birikiyo ağzıma nedense tükürük salgımdamı glişti ne oldu anlamadımdelikafadulden:uhm:

ben tv hiç izlemiyorum desem yeri var canım bu hamilelik beni acayip duygusal yaptı,helede haberleri izlerken bi bakmışım ağlıyorum en iyisi aç radyo dinle valla gençliğimde ne çok dinlerdimmm.....

haklısın arkadaşım radyo iyi fikir. klasik müzik de tavsiye ediyolar, bebeğin zeka gelişimi için. gençliğimde dinlerdim ne demek yahu, son neslin anne adaylarıyız bizler, offf yaşlandık mı yoksa :hulya:delikafadulden

ben klasik müzük dinlersem valla uyurum acayip rahatlatıyo beni çünkü;uyursamda çalışamam:)))) yaşlanmadık canım şaka bi yana en güzel dönemlerimiz,hem anne olmak kadını gençleştirirmiş......ben lise dönemlerimde çok dinlerdim hastasıydım heralde bizimde en büyük lüksümüzdü ozmanlar....

anne olmak, çalışıp sosyal ve ekonomik yönden bağımsız olmak kadını gençleştirir. alkisalkisalkis

canım herhamilelik herbünye farklı tabi bende hiç bişey olmadı hatta normaldendaha sağlıklı bi dönemdi 9 ay
8 kilo aldım ve bulantı dönme ağrı hiç olmadı oğlum 37 haftaya kadar tersti makat duruşu deniyo ondan biraz kalçalarım ve alt bölgeye baskı vardı ama olcaktı yani:)
hamilelik sağlıklı kadının başına geliyo ondan belkide kendimi pekde dinlemedim tabiki herşey çok değşiyo ruhsal ve fiziksel olarak ama ben hepsinden keyif almayı istedim ve çok gzel 9 ay geçirdim
darısıs başınıza
dogumunu nerde yaptın canım??memnun kaldınmı??ssk ile anlaşması varmıydı gıttıgın yerın ucretı ne kadardı bilgi verırsen sevınırım teşekkürler
canım ben çınarlıda yaptım çokkk memnundum sezeryan oldum ssknın doktuydu gittiğim doktor ama biz emekli sandığına bağlıyız ondan özel muayenesine gittik ama doktorum süperdi herşeyi ama herşeyi anlatırdı tm evreleri bebekte bende olan tüm değişimleri soru sor hadi derdi sorcak bişey olmazdı herşeryi zaten detayla anlatırdı tepecik doğumunda doktor henüz bi karar vermediysen ismini verebilirim doğumdan sonra hiç gnlerce yatmadım evde yavaş yavaş hep yürüdüm ki bağırsak ve gaz sorunum olmasın allaha şükür 5 ay oldu doğumdan sonra karnım midem eskisi gibi ve okadar iş yaptım ev topladım ev yerleştirdim birkere dikiş yerim ağrımadı ki pekde dikkat etmedim
1200 dü hastane suit oda falan oldu oda biz çok kalabalıktık diğer odalar küçük geldi ondan yoksa farkı yok
önemli olan epiduraldi ki birkere belim ağrımadı
belime iğneyi sokmaları elime katetral koymalarından kolay oldu
herkese sorunsuz doğumlar dilerim

kızlar bugün benim sabahtan belli göğüs uçlarım sızlıyor aranızda bu durumu yaşayan var mı ?

asyacım cenk i yerimize kocaman öp lütfen verdiğin bilgiler için çok teşekkürler ne güzel bir hamilelik ve doğum geçirmişsin darısı başımıza. aslında senin gibi yapmak lazım bizler çok mızmızlanıyoruz. ama benim şahsen elimde değil kendimi çürük elma gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3 aslına bakarsanız bizler yorgun halsiz oldukça kendimizi eve kapatıyoruz ya oda çok etkiliyor. inanın ilk haftalarda ne kadar halsiz olursam olayım kendimi dışarı atıyodum çok iyi geliyodu. şimdi kapattım eve kendimi yatalak hasta gibiyim kaydirigubbakcemile3 ev işini zaten yapacak gücümüz yok en iyisi evi boşverip sokaklara çıkmak :lepi:

kızlar bugün benim sabahtan belli göğüs uçlarım sızlıyor aranızda bu durumu yaşayan var mı ?

benimde 10 gündür falan aşırı kaşıntı ve kaşıyınca da sızlama oluyor ve göğüs uçlarımın rengi koyulaştı kabarık kabarık oldu. sanırım süt üretimi için hazırlık yapıyo bünye bebişimizi beslememiz için:teytey::teytey:

haklısın canım. sızlaması bile güzel. meleklerimiz sağlıklı olsunda opuyorumnanaktan

burası çok güzel ya aynı özelliklere sahip insanlarla konuşmak. ne güzel kafama takılan birşey olunca bakıyorum arkadaştada aynı sorun var. korkmama gerek kalmıyor hihoyyyt

canım 1200 hem hastahane hem doktor parsımı?

sadece hastane 1200dü
daha uygun hastaneler var tabiki biz tercih ettik çünkü emekli sandığı da değil tsk bakıyo oda hiç biyerde geçmiyo mecburiyet birazda
doktorumuz karataşttada ve kenttede yapıyo ekonomine göre birazda ama en iisi çınarlı dedi
sen araştır tabii iç,ine sinen olsun

bende belli olmuyo oğlumda hazır süt içiyodum bide marka takıntısı vardı danone olmasa içemiyodum soğuk ve şekersiz ama bu hamileliğimde hazır süt denedim ama içemedim bide enteresan sıcak ve şekerli olmasa içemiyorum başta tiksinmiştim şimdi güzel geliyor bende ayran manyağı oldum çıtım he sınvı şeyler içmek istiyom peynirde gzel yiyorum dil peyniri tabii
bence sende dene en azından akşamdan yap kendin yaptınmı çok güzel oluyo
ya kızlar bugün bendede mide bulantısı var yemek nasıl yapıcam bilmiyorum birde benim sivilceler hala alnımda çıkmya devam ediyor sizdede var sivilce falan
benimde ara ara gidip geliyo mide bulantısı sivilce hiç yok yüzümde regl dönemine yakın çıkıyo sadee ama çok yağlandı salatalık sütlü sabunla yıkıyom bikaçdefa belkide ondandır
rahatsızım ama bayram sabahı boş geçtimi hoş olmuyo zaten tatlı allahın emri mutlaka olcak eşimde sabah kahvaltıyla yiyelim diye yapabilirsen çörek yap diyor ona yok diyemiyom herhalde yapcam
bünyeye göre değişiyor ben oğlumda 9 ay çektim halsizlik mide bulantısı inş sen olmazsın
oohh oooh hayırlı olsun güle güle kullan

acayipp uyku bastırdı kızlar hep bu saatlerde oluyo ,kendimi zor tutuyorum ,bi yatsam iftara anca kalkarım ama birde yemek hazırlıycam eşim oruçlu ....inanın hem çalışıp hemde yarım yamalakta olsa ev kadını olmaya çalışmak ççokkkk zor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…