kimse yok galiba:hulya:
Kızlar siz hamile kaldığınızdan bu yana kaç kilo aldınız verdiniz?
Ben doktora ik gittiğimde 63,75 çıktım son gittiğimde yani bu hafta 67 küsürdüm akannehir
Bu gidişle ne olurum bilmiyorum ama bişey yediğimde yok ki bulantıdan nasıl bu kadar çok kilo almış olabilirim? :uhm:
selam. bugün doktordaydım. bebeğim 1,8 cm olmuş. kalbi 183 atıyo. Boyu posu yerinde 4 hafta sonraya 2 li tarama için gün verdiler.
maşallah ne güzelallah bi sancıda kurtarsın kalp atışını duydunmu ben 10. haftadayım ama 2 hafta geriden geliyor daha erken sadece görebiliriz duyamazsın demişti oğlumda 6 haftalıtı duymştum
geçte olsa günaydın arkadaşlar.
dün sağlık ocağına gittim. Bu kayıt işini baya ciddiye alıyorlar. Hatta 12. hafta için geç kalmışsın dediler bir hafta önce gelmiş gibi kayıt yapacaklar. Herşeyi yazıyorlar kan, kilo, boy, eşinin kanı vs. Yalnız giderken ultrason görünütüsü ve yaptırdığınız testleri de götürmeniz gerekiyor. Ben daha sonra götürücem tekrar. yoktu yanımda. Yaptırmayan varsa bir an önce yaptırsın bence bu kadar ciddiye alındığına göre vardır bi bildikleri diye düşünüyorum.
Bugün dr a gidecekler inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.
Hepimize sağlıklı, keyifli hamilelikler....
canim ben 54.8le kaldim
malesef simdi 50ye inmisim :gitme:
anlasilan o ki ben kötülestikce bebegim iyi gelisiyormus napalim cekicez :sinifsinif:
yemek duzenini bozdugundan olabilir canim
mesela birsey yemezken vucud alarma giriyor,sonrasinda yedigin seyleri direk yag olarak depoluyor
selam. bugün doktordaydım. bebeğim 1,8 cm olmuş. kalbi 183 atıyo. Boyu posu yerinde 4 hafta sonraya 2 li tarama için gün verdiler.
iyi akşamlar arkadaşlarr
hoşbuldum hayatım çıktılar eşimle bende nete gireyim dedim bi yandan da tv izliyorum:)iyi akşamlar canım hoşgeldin gittimi misafirin canım yine yoruldun nazcığım:çok üzgünüm:
nese kızlae aşkı memnu başladı çok heyecanlı kış geliyo artık benim diziler dökülür yavas yavaş;maçta var ama bakalım izlediğim yere kadar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?