günaydın herkese bayramda bitti artık burdasınızdır umarım opuyorumnanaktan
günaydın canım....evett artık sonunda burdayızzz....kaydirigubbakcemile2
nasılsın canım keyıfler yerındemı bari :)):dance:
merhaba canim gecmis olsun
eltiminde hamilelik esnasinda cikti tedavi edilmedi ama hamileligi boyunca mahfoldu desem yeridir
nefes alip vermekte cok zorlaniyordu ,cok cabuk yoruluyordu
dogumdan hemen sonra alindi ,kurtuldu
insallah sende kurtulursun :teselli:
Hadi yaa:sinifsinif: çok üzüldüm şimdi... Yandım o zman desene bende nefes almakta zorlanıyorum hep camlar açık katatınca nefesim kesiliyor demek ondanmış desene pfff:sinifsinif:
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim...:gitme:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
benim arada kasıklarıma iğne batması gibi batmalar oluyor. çok şiddetli değil. sizdede oluyor mu ? korkuyorum bebişime birşey olur diye
iyiyim canım ya şükürler olsun keyifler yerinde bi sorun yok sen nasılsın ,bayram nası geçti???...bebiş iyimi:ecrin_bebek:
benim arada kasıklarıma iğne batması gibi batmalar oluyor. çok şiddetli değil. sizdede oluyor mu ? korkuyorum bebişime birşey olur diye
selam kızlar umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.. ben dün tahlil sonuçlarını aldım.. bebek sağlıklıymış fakat bende guatr olduğunu ve bi dahiliyeciye gözükmem gerektiğini söyledi şaşırdım hiç beklemiyordum.. Şimdi doktora gitsem bile ilaç tedaviside uygulayamayacak gebeliğimden dolayı bakalım neler olacak pffff sıkıldım işte:sinifsinif:
canım mutlaka doktora gitmelisin.ablam da guatr hastası.şu anda 2.ye hamile düzenli olarak iaç alması gerekiyor ve düzenli olarak kan değerlerine bakılması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?