2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

benim arada kasıklarıma iğne batması gibi batmalar oluyor. çok şiddetli değil. sizdede oluyor mu ? korkuyorum bebişime birşey olur diye

benim arada kasıklarıma iğne batması gibi batmalar oluyor. çok şiddetli değil. sizdede oluyor mu ? korkuyorum bebişime birşey olur diye

Günaydın benimde oluyor ama ben artık büyüdüğü için kendini hissettiriyor diye düşündüm bişiy olacağına yormadım ne olsa içimizde her gün büyüyen bi canlı var hafif batmalar olması normalopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım ya şükürler olsun keyifler yerinde bi sorun yok sen nasılsın ,bayram nası geçti???...bebiş iyimi:ecrin_bebek:

bende iyiyim canım allaha şükürler olsun bi problem yok suanda.bayram birgündü bize onun haricinde calıştım canım şükür ufaklıkta benı uzmemeye calışıyor.

canım endişelenmeni gerektirecek bir şey değil bu , ara ara bana da oluyor.. kasık ağrıları, öyle batmalar, kramplar falan normalmiş bu bulunduğumuz haftalarda...

günaydın arkadaşlar.geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin.ben uzun zamandır gelemedim siteye netim yoktu.10 hafta 3. günümüzdeyiz hamilelikleriniz nasıl gidiyor ben çok çektim dua ediyorum kimse benim gibi olmasın diye.Rabbim (c.c.) hepimize ve bebeklerimize sağlık versin işallah.

günaydın kızlar*nasılsınız*umarım bayramınız güzel geçmiştir.....ben bayramda hep evdeyim,bileniniz vardır belki doktorum bana daimi istirahat dedi......sizler neler yaptınız*

canım merhaba.kasık ağrısı bende de oluyordu fazla şiddetli olmadığı müddetçe sorun yok.bebeğin kendine yer açıyor annesi : )

canım mutlaka doktora gitmelisin.ablam da guatr hastası.şu anda 2.ye hamile düzenli olarak iaç alması gerekiyor ve düzenli olarak kan değerlerine bakılması gerekiyor.

çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız.şu bebişler biraz daha büyüselerde korkularımız bir nebze olsun azalsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…