merhaba bayanlar nasılsınız bebişimle ben çok iyiyim herşey güzel gidiyor çok saglıklıyız çok şükür testlerimizde iyi çıktı ultrasona girmeden önce çikolata yedim doktor cinsiyetini gördügünü ama 3 hafta sonra daha net olacagını söyledi %95 erkek dedi eşimdeki o mutlulugu bi görseydiniz özel muaynehanesine gitmiştim doktorumun bayram hediyesi verdi bana :) bide çarşamba günü tekrar gel dedi bakalım ne için çagırdı yavrumun doktor teyzesi bişide sölemedi sizin bebişleriniz nasıl bayramınız nasıl geçiyor?
bazı firmalar bebekle ilgili kitap gönderiyormuş size gönderen oldumu
günaydın kızlar bazı markalar poromosyon hediyesi veriyormuş haberiniz varmı milupa ve huggies diye yazmış bir arkadaşımız ama ben baktım huggies böyle birşey yok diyor bende milupanın sitesine üye oldum aranızda bu konuda bilgisi olan varmı
kızlar artık bir liste oluşturulsun cinsiyet ikili test sonuçları gibi olmazmı ee artık bu haftalardan sonra yavaş yavaş belli olacak sonuçlar ben yapmayı anlamıyorum anlayan arkadaşlar yapsın çıkanlar yazılsa daha iyi olur bilgi açısından
canım nasıl gönderiyomuş ben duymadım istiyomuymuşun:uhm:
canım nasıl gönderiyomuş ben duymadım istiyomuymuşun:uhm:
selam kızlar. bugünün iyi olmasını istedim ama ne yazık ki benim için iyi değil, umarım sizlerin keyfi yerindedir. bugün korktuğum başıma geldi ne yazık ki ve karın ultrasonundan bebeğim maalesef görünmedi. kalp atısı da duyulmadı. dr vajinal ultrasonla bakmalıyız dedi ama belki yersiz ama karsı konulamaz bir biçimde korktuğum çılgınlık ama için reddettim. 1,5 lt su içmemi ve iyice sıkışınca tekrar bakmayı önerdi, çıktım üç küçük şişe su içtim fakat nafile yine görünmedi. ekstrem bir durum olsa kanama olur ağrı olur değil mi diye sordum içimi rahatlatmak için, haklısın dedi. dönüş yolunda arabada o kadar kötü oldum ki tüm suyu çıkardım.... kızlar, bana akıl verin bugün sat ın ilk gününden itibaren 8. hafta. siz ilk ne zaman duydunuz, endişelenmeli miyim? kafam karmakarısık. on gün sonra başka doktora gitmeye karar verdim. bu arada dr internete mümkün mertebe az girmeye çalış dedi. tabi girmeden durabilirsem ve senağlamapek sık görüşemesek de bundan sonra hayırlı haberlerle tekrar konuşmayı diliyorm. ALLAH sizi ve bebeklerinizi korusun, bağışlasın...
selam kızlar umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.. ben dün tahlil sonuçlarını aldım.. bebek sağlıklıymış fakat bende guatr olduğunu ve bi dahiliyeciye gözükmem gerektiğini söyledi şaşırdım hiç beklemiyordum.. Şimdi doktora gitsem bile ilaç tedaviside uygulayamayacak gebeliğimden dolayı bakalım neler olacak pffff sıkıldım işte:sinifsinif:
nasılsınız hepiniz
canım bende tam olarak bilmiyorum benim doktor devlet hastanesinde sanırım orda yapılıyodur bir bilgim yok ücretlimi değilmi gideceğimde öğreneceğim bitanem ben zaten onun muayahanesine gidiyorum özel bakalım canım gidince cvb yazarım bitanemselam öncelikle kizlar bayram tatilinden pek dönen yok sanirim
ZEYRA cim 2 sayfa önce sana bir kac soru sormustum cevaplarsan sevinirim canim
hımm bakarım canım milupanın sitesine o zaman kitap işe yarar bencedemilupanın bebeğim diye bir kitabı varmış onuda paketin içinde veriyorlarmış acaba alan varmı diye merak ettim istemiyormuşsun
saol canım teşekkürler bakarım canım isteriz bebişlere bişeyler yollarlarsa tabikaydirigubbakcemile2canım markaların örneğin babystar sitesine girip üye oluyosun sonra iletişim bölümünden msj yazıyosun hamileyim doğacak bebeğim için numune ürün istiyorum falan gibi mesela onlarda sana tekrar mail gönderiyolar zaten mesajınız alınmıştır diye 1 hafta içindede geliyo
iyi akşamalar arkadaşlar
evimize geldik bu akşam çok şükür iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah
pembehera canım kalbini ferah tut ve doktora izin ver canım bende perşembe günü gideceğim kısmetse ense kalınlığı için ve doktorun vajinal bakması gerekiyor
umudunsun bebeğim çok sevindim canım inşallah hayırlı bi evlat olur oğlun
zeyracım bende değişiklikleri eklemek istiyorum ama bildiğim kadarıyla kimsenin bebeğinin cinsiyeti netleşmedi ve ikili testlerede yeni başladık
istersen sana listeyi devredebilirim nasıl yapılacağınıda anlatırım çok kolay zaten
selam kızlar umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.. ben dün tahlil sonuçlarını aldım.. bebek sağlıklıymış fakat bende guatr olduğunu ve bi dahiliyeciye gözükmem gerektiğini söyledi şaşırdım hiç beklemiyordum.. Şimdi doktora gitsem bile ilaç tedaviside uygulayamayacak gebeliğimden dolayı bakalım neler olacak pffff sıkıldım işte:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?