2010 Nisan Anneleri

çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız.şu bebişler biraz daha büyüselerde korkularımız bir nebze olsun azalsa .

Sabırsızlıkla bekliyorum ilk hareketlerini hissetmeyiii.. ilk hamileliklerinde daha geç hissedilirmiş bakalım ne zamn kocaman bi göbeğimiz olacak ve hissetmeye başlayacağız bebeişlerimizi..opuyorumnanaktan

canım benim şimdiden kocaman bir göbeğim var.dün arkadaşlar gelmişti 6 aylık gibi duruyo diyorlar birazda abartıyolar ama karnım baya büyüdü.bende çok merak ediyorum ilk kıpırdanışını.....kalp sesini ilk duyduğm zaman o kadar çok duygulanmıştım ki..........

Sabırsızlıkla bekliyorum ilk hareketlerini hissetmeyiii.. ilk hamileliklerinde daha geç hissedilirmiş bakalım ne zamn kocaman bi göbeğimiz olacak ve hissetmeye başlayacağız bebeişlerimizi..opuyorumnanaktan

bende sabırsızlıkla bekliyorum ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor. :umursamaz: inşallah ilk tekmelerinide buradan paylaşırız :1hug:

eski kıyafetlerim artık mazi oldu kızlar,benim karnım baya bir şişti,rahat 4- 5 aylık gibi duruyo(( kilo alışım durdu enazından tartıldım halen aynı kilodayım yani 2,5 kilo almıştım zaten....göğüsleri hiç sormayın zaten acımalar arttı,dokunamıyorum,dokuz ay böle mi olcak acaba???

canım benim eski kıyafetlerim olmuyor.önceden çok dar giyinirdim çünkü.şimdi hiç bişeyim olmuyor üstüme.ben 1.5 kilo kadar aldım

günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. umarım bir güzel dinlenmişsinizdir. ben öyle yapmaya çalıştım.

canım hiç üzülme günlük hayatını etkileyen ama çaresi de tedavisi de kolay olan bir hastalıktır. ama ihmale gelmez. bana 7 yıl önce hipertiroidi teşhisi koyuldu. ilaç tedavisinden 1 yıl sonra tekrarladı ama ben çok ihmal ettim. eğer tiroit bezlerin hızlı çalışıyorsa sen çok ağırlaşmadığın sürece takip yapar doktor diye biliyorum. ama yavaş çalışıyorsa mutlaka ilaç tedavisi uygular ki bu ilaç bebeğine zararlı değil faydalıdır. çok geçmiş olsun. benden sana tavsiye dahiliyeciye değil dahiliyenin alt birimi olan endokrinoloji uzmanına görünmen. çünkü onların direk uzmanlık alanı hormonal hastalıklar.

benimde eski pantolonlarım ve eteklerim olmuyor ama dışarıdanda belli olmuyor hala göbeğim. keşke benimkide belli olsa ya hihoyyyt

Merhaba kızlar öncelikle herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun. Ben de bayramda ikinci ve üçüncü gün hem annemde hem kayınvalidemde boş bulduğum anda bir yerler kıvrılıp uyudum

ilk iki gün kot giymiştim anamm oturup kalkalken mahvoldum hep kasığıma battı. hep düğmesini açtım. 2 gğndür artık penye gibi bol pantolonlar giymeye başladım içten göbek şişiyor iyice çıktı benimki de. Önceden de göbişim vardı içime çekiodum şimdi çekemiyom fora...:CüvCüv:

valla kızlar benim önceden de kocaman bir göbeğim vardı. başından beri çokda gaz problemim olduğu için herkes belli olmaya başladı bebeğin dedikçe o bebek değil benim kendi göbeğim ve gaz dedim. en son annem bana çok kızdı gaz diyip durma 3. aya geldin çıkmış işte diye kaydirigubbakcemile3 bende dalga geçtim kendimle çocuğu doğurup kucağıma alacam gaz bu gaz diye sevecem dedim delikafadulden hareketlerini hissedemeyince insan şişkinliğin bebişten dolayı olduğuna inanamıyor galiba :asigim: bu arada 2 kg aldım bile ben

Son düzenleme:
11 haftalık bebeğin işi gücü tekme atmak ve yutkunmakmış bebecikler hareket ediyor ama hissedemiyoruz annişlerrr

bende sabırsızlıkla bekliyorum ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor. :umursamaz: inşallah ilk tekmelerinide buradan paylaşırız :1hug:
inşallah canım.. Bende biran önce başlasın istiyorum...
günaydın hoşgeldin.. Banada hipertirodi teşhisi kondu. Verdiğin bilgi için tşkler.. Endokrinoloji birimine gözükeyim bende o zman..
benimde eski pantolonlarım ve eteklerim olmuyor ama dışarıdanda belli olmuyor hala göbeğim. keşke benimkide belli olsa ya hihoyyyt
benimkide belli olsun artık:CüvCüv::CüvCüv:

günaydın kızlar herkesin yine bayramı mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…