çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız.şu bebişler biraz daha büyüselerde korkularımız bir nebze olsun azalsa .
Sabırsızlıkla bekliyorum ilk hareketlerini hissetmeyiii.. ilk hamileliklerinde daha geç hissedilirmiş bakalım ne zamn kocaman bi göbeğimiz olacak ve hissetmeye başlayacağız bebeişlerimizi..opuyorumnanaktan
canım hiç üzülme günlük hayatını etkileyen ama çaresi de tedavisi de kolay olan bir hastalıktır. ama ihmale gelmez. bana 7 yıl önce hipertiroidi teşhisi koyuldu. ilaç tedavisinden 1 yıl sonra tekrarladı ama ben çok ihmal ettim. eğer tiroit bezlerin hızlı çalışıyorsa sen çok ağırlaşmadığın sürece takip yapar doktor diye biliyorum. ama yavaş çalışıyorsa mutlaka ilaç tedavisi uygular ki bu ilaç bebeğine zararlı değil faydalıdır. çok geçmiş olsun. benden sana tavsiye dahiliyeciye değil dahiliyenin alt birimi olan endokrinoloji uzmanına görünmen. çünkü onların direk uzmanlık alanı hormonal hastalıklar.selam kızlar umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.. ben dün tahlil sonuçlarını aldım.. bebek sağlıklıymış fakat bende guatr olduğunu ve bi dahiliyeciye gözükmem gerektiğini söyledi şaşırdım hiç beklemiyordum.. Şimdi doktora gitsem bile ilaç tedaviside uygulayamayacak gebeliğimden dolayı bakalım neler olacak pffff sıkıldım işte:sinifsinif:
eski kıyafetlerim artık mazi oldu kızlar,benim karnım baya bir şişti,rahat 4- 5 aylık gibi duruyo(( kilo alışım durdu enazından tartıldım halen aynı kilodayım yani 2,5 kilo almıştım zaten....göğüsleri hiç sormayın zaten acımalar arttı,dokunamıyorum,dokuz ay böle mi olcak acaba???
eski kıyafetlerim artık mazi oldu kızlar,benim karnım baya bir şişti,rahat 4- 5 aylık gibi duruyo(( kilo alışım durdu enazından tartıldım halen aynı kilodayım yani 2,5 kilo almıştım zaten....göğüsleri hiç sormayın zaten acımalar arttı,dokunamıyorum,dokuz ay böle mi olcak acaba???
inşallah canım.. Bende biran önce başlasın istiyorum...bende sabırsızlıkla bekliyorum ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor. :umursamaz: inşallah ilk tekmelerinide buradan paylaşırız :1hug:
günaydın hoşgeldin.. Banada hipertirodi teşhisi kondu. Verdiğin bilgi için tşkler.. Endokrinoloji birimine gözükeyim bende o zman..günaydın arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. umarım bir güzel dinlenmişsinizdir. ben öyle yapmaya çalıştım.
canım hiç üzülme günlük hayatını etkileyen ama çaresi de tedavisi de kolay olan bir hastalıktır. ama ihmale gelmez. bana 7 yıl önce hipertiroidi teşhisi koyuldu. ilaç tedavisinden 1 yıl sonra tekrarladı ama ben çok ihmal ettim. eğer tiroit bezlerin hızlı çalışıyorsa sen çok ağırlaşmadığın sürece takip yapar doktor diye biliyorum. ama yavaş çalışıyorsa mutlaka ilaç tedavisi uygular ki bu ilaç bebeğine zararlı değil faydalıdır. çok geçmiş olsun. benden sana tavsiye dahiliyeciye değil dahiliyenin alt birimi olan endokrinoloji uzmanına görünmen. çünkü onların direk uzmanlık alanı hormonal hastalıklar.
benimkide belli olsun artık:CüvCüv::CüvCüv:benimde eski pantolonlarım ve eteklerim olmuyor ama dışarıdanda belli olmuyor hala göbeğim. keşke benimkide belli olsa ya hihoyyyt
kızlar gebelikte beslenme ile ilgili faydalı bilgiler var burada Gebelikte Beslenme Rehberi - mutlukadin.gen.tr (Kadın Sağlığı Sitesi)
link vermek yasak mıydı? bu arada sileyim eğer öle ise
günaydın kızlar herkesin yine bayramı mübarek olsun
Benimde eskiye nazaran daha büyük ama eski kıyafetlerimi giyebiliyorum hala.. kilo aldınızmı kızlar... Ben henüz hiç almadım...
Kızlar ben çıkıorum banakada işlerim var görüşürüz...:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?