2010 Nisan Anneleri

NAsıl olalım baryam bitti yine işe başladık. mide bulantımı hafifletsin die limonlu su içiyorum. Yosuncum seninle günlerimiz aynı 1 gün fark var.

ya siz napıyonuz ne yıyosunuzda almıyosunuz ben 4 kg olmuş aldıgım mafoldumben

alminacım listeden yanlış hatırlamıyosam sen oldukça zayıftın hamile kaldığında. zayıf olanlar daha çok kilo alırmış. ben 73 kg ile hamile kaldım şimdi 75 kg oldum. kilolu olmama rağmen bulantım kusmam olmadığı, iştahım açıldığı için, birde sigarayı bırakınca 2 kg aldım bile. oysa kilolu hamile kalanlar daha az kilo alırmış. yani iştaha bulantıya biçok şeye göre değişiyor takma kafanı bence :lepi:

NAsıl olalım baryam bitti yine işe başladık. mide bulantımı hafifletsin die limonlu su içiyorum. Yosuncum seninle günlerimiz aynı 1 gün fark var.

Evet yine mesai.Hayırlısı olsun.Bebişler sağlıklı olsunda.Günlerimiz yakın ama benim ilk çocuğum prematüre.Aslında azda olsa korkum var yine.İnşallah zamanında doğar.kaydirigubbakcemile5

ayyy rüymda ultrasona girmişim, benim bebişin bibisini gördüm kızlar. hayırdır inşallah

hayırdır inşallah canım hihoyyyt ben ilk haftalarımda kızım olduğunu yeni doğum yaptığımı görmüştüm. gerçi biz hep kız istediğimiz için etkilenmişimdir dedim hep:hulya:

merhaba kızlar. kendimden haberlere devam ediyorum.
annemdeyim, kanamadan yani bayramın birinci gününden bu yana günlerim yatmakla geçiyor. alışmaya çalısıyorum. tuvalete gitsem ya da evde biraz gezinsem ne yazık ki kahverengi tanecikli kanama birkaç damla akıyor pede. buna da alışmaya çalışıyorum. hamilelik belirtileri ise tümden yok oldu gitti, ne göğüslerimdeki dolgunluk kaldı, ne bulantı ne de yemek seçme. rüyalar karmakarısık. bebeğin yaşadığına dair en ufak bir umudum kesinlikle yok. zaten umut etmeyi de istemem hayal kırıklığına uğramamak için. sadece hep dua ediyorum. ALLAH daha büyük dert vermesin diyerek...
pazartesi günü dalga dalgıçoğluna gideceğim. sanırım son kez ultrasona gireceğim, muhtemelen vajinal olacaktır, gireceğim. içimdeki miniğin artık neye dönüştüğünü bana bildirecek. muhtemelen sonrası kürtaj olacak...
çıkaracağım dersler de olacak tabi bundan sonrası için...eğer birdaha hamile kalırsam,
1. asla ve asla birinci tremester dolmadan ailem dışında çevremden kimseye söylemeyeceğim
2. tecrübeli doktorlara gideceğim.
3. ALLAHA sığınacağım.
kendinize iyi bakın, sevgiler... ALLAHA emanet olun

canım hayırlısı olsun.inşallah güzel haberler verirsin bizlere.vajinal ultrasondan bende senin gibi çok korkuyordum.ben tüp bebek yaptırdım ve hep bu işleme maruz kaldım.bebeğinin durumu sanırım en garanti bu yöntemle öğrenilecek.Allahımdan senin için hayırlısı ne ise onun iin dua etcem.bizleri habersiz bırakma.her zaman yanındayız canım.

canım benim rabbim acil şifalar versin,kalbine ferahlık versin...sakın umudunu yitirme aklından kötü seyler geçirme,belki bunları sölemek kolaydır eminim senin için çok zor günler oldu,dualarım seninle,rabbim bebeğini sana bağışlasın,hayatda herşey bizler için birer imtihan ,ne mutlu sabrederek geçirenlere....çevremde en yakınımda var senin durumunda olan ,hiç merak etme bebiş vajinal ultrasonla bakılınca gayet iyi olduğu anlaşıldı,inşlh senin bebeğinde gayet iyidir canım,rabbim yardımcın olsun....

canım benim umudunu yitirme ne olur olumlu düşünmeye çalış ki olumlu olsun inş. hem o senın saydıgım hamilelik belirtilerini bende taşımıyorum şuan . herkesinki aynı olmayabiliyor. ibşallah pazartesi günü meleğinin güzel haberlerini alacağız buradan. MEVLAM sizi korusun :Saruboceq:

herkeze merhabaaa çok buruk bi bayram geçirdim hiç mutlu değildim.
bayrammış gibi dğildi.ailemiz ist burda kimsemiz yok.bu bayramda ist gitmedik sanırım gelecek bayramda gidemeyecez.ist bayramı yaşamak ayrı bi güzellik ve heyecen.tüm aile hep birlikte sofralarımız şenlikli,hele o ramazandan sonra ilk kahvaltı allaahh tadına doyum olmaz.ama burası için aynı şeyi düşünmüyorum.2-3 komşuya gittik.onun dışında hep evdeydik. .
bi bayram daha ankarada geçirmiştik ozaman gelen giden olmuştu eşimin arkadaşları ve yakın komşular gelmişti.bu bayramda öyle olur diye düşüncesiyşle bir sürü hazırlık yaptım.sarma sardım,börek yaptım ve tatlı.çeşit çeşit çikolata aldım.ama maalsef hiç bir allahın kulu gelmedi.çok yanlız hissettim kendimi eşime hiç belli etmemeye çalıştım burukluğumu üzgünlüğümü ,ama farkındaydım oda çok buruktu.böyle bi bayram geçirdik işte bir kez daha arabamızın olmamasına sinirlendim.en kısa zamanda araba almalıyız.allahım bize yardım ett.onun dışında iyiimm 3 gün bulantım olmadı bu sabah başladı şimdi iyim.sizede mi öyle oluyor kıslar benim 3 gün bulantım olmaz 4.gün başlar 2 gün devam eder sonra gene olmaz bir süre.

Herkese merhabalar,

Ben de Allah'ın izniyle Nisan 2010'da anne olucam, bana da yer açın lütfen bu topikte. Bugün itibariyle tam 9 haftamız doldu. Doğum tarihimiz 28 Nisan görünüyor ama ben sezaryen düşündüğüm için değişebilir. İnşallah sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz. Bu arada çok bulantım var, hiçbi şey yiyemiyorum 4 kilo verdim. 3. aydan sonra geçer diyorlar ama bana geçmeyecekmiş gibi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun a.s.

Canım, ins bu dönemi atlatırsın. Herşeye rağmen moralini bozma. Sadece pazartesiye kadar beklemeni doktorun mu istedi? Vajinal ultrasonda bebişin görülecektir. Dualarım seninle ve tüm anne adaylarıyla. Allah yardımcınız olsun.

rabbim yar ve yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle dönersin bizlere bitanem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım a.s.a.s.

Merhaba kizlar;

Bende Nisan annesi olucam, Allahin izniyle. Dogum 9 nisana dedi doktor, su an 12 +6 hamileyim.
Allah hepimize saglikli bir sekilde bebegimizi kucagimiza almaya nasip etsin insallah.:ecrin_bebek::Saruboceq: Dün kontrole gittim, ramazanda 2 kilo vermisim. Insallah bu gebeligimde fazla kilo almam. kaydirigubbakcemile2

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Pembehera senin için çok üzüldüm.. Umarım iyi haberlerle dönersin canım. Hayırlısını versin allah inşallah...

hoşgeldin ilayda hayırlı olsun. yalnız kafam karıştı ben 12+4 deyim doğum 3-4 nisan senin nasıl oluyorda 9 nisan oluyor :uhm::uhm::uhm:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Allahım hepimize sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…