selam arkadaşlar bende nisan annesiyim
hayırlısıyla 3 nisanda melegime kavuşacagım
benide aranıza alır mısınız?
:kedi:
hoşbulduk arkadaşlar aranızda olmaktan çok memnunum teşekkürler
selam arkadaşlar bende nisan annesiyim
hayırlısıyla 3 nisanda melegime kavuşacagım
benide aranıza alır mısınız?
:kedi:
Herkese merhabalar,
Ben de Allah'ın izniyle Nisan 2010'da anne olucam, bana da yer açın lütfen bu topikte. Bugün itibariyle tam 9 haftamız doldu. Doğum tarihimiz 28 Nisan görünüyor ama ben sezaryen düşündüğüm için değişebilir. İnşallah sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz. Bu arada çok bulantım var, hiçbi şey yiyemiyorum 4 kilo verdim. 3. aydan sonra geçer diyorlar ama bana geçmeyecekmiş gibi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun a.s.
hoşgeldin ilayda hayırlı olsun. yalnız kafam karıştı ben 12+4 deyim doğum 3-4 nisan senin nasıl oluyorda 9 nisan oluyor :uhm::uhm::uhm:
benimde 27 haziran son sat doktorumda 3 nisan dedi internetteki hesaplayıcılar da öyle diyor kendim tek tek hafta sayarak hesaplamadım ama:
neyse canım nasıl olsa gününde gelen yok 3 gün önce sonra ne farkeder gelsinler de zemuszemus
kızlar ya bu hamilelik beni acayip etkiledi ,azönce bunu tam anlamıyla yaşadım müşteriye limon tuzu yerine şeker vermişim,nasıl oldu anlamadım,kavanozun yarısında limon tuzu yarısında şeker var,dalgınlıkla yaptım heralde,üfff kadıncağız bayramda dolmaya ekşi yerine tatlı koymuş düşünün.....ama nasıl oldu ben bukadar dalgın oldum bilmiyorum.....inşlh doğuma kadar böle gitmez,yoksa ben yandım,eşime bırakıp işi evde oturmam farz olur.....
slm ruzenin sonradan da fark etmedinmi kadincagiza yazik yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?