2010 Nisan Anneleri

kızlar bayramdan önce gittim doktora herşey yolunda dedi burun cıkıntısı kulak yeri gözleri elleri ayaklrı belliydi bayagı daha bi heyecanlanıyor insan öle görünce hatta daha değişebilir dedi ama kıza benziyor dedi doktorumdan cok memnunum işinde cok iyi ama artık üniversitede mecburen üniversiteye gidecem üni hastaneleri nasıl oluyo hiç bilmiyorum ondan cekiniyorum biraz bilgisi olan varmı kızlar

hoşgeldin canımmm.......a.s.

hoşgeldin ilayda hayırlı olsun. yalnız kafam karıştı ben 12+4 deyim doğum 3-4 nisan senin nasıl oluyorda 9 nisan oluyor :uhm::uhm::uhm:

vallah canim, ne bileyim, doktor öyle dedi. Onlar en son regl tarihinie bakarak hesap ediyorlar. 25 haziranda son regl tarihim, 9 temuuz'da ise hamile kalmissim. :CüvCüv: Daha geçen ultrasona geçtim, raporda öyle yazdi. Hesap ettigim zaman dogru çikiyor, hatta simdi tekrar saydim.

slmm kızlar,bugün çok sakin burası ,hepimizde bir bayram yorgunluğu var demek ki:))) ben bugün uykuya direndim valla bu saatde uyusam ne zaman kalkıcam kalkıp tekrar işe gelicem sersem gibi olucam,kendimi zor tutuyorum ...artık akşamları tavuk gibi erkenden yatar oldum,misafirliktede olsam valla o uyku öle tatlı geliyoki anlatam gözlerim kayıyo hemen,biri bana git yat dese yatarım o derece....napcaz böle şimdi yatalım da bebişler geldimi çok ararız...

benimde 27 haziran son sat doktorumda 3 nisan dedi internetteki hesaplayıcılar da öyle diyor kendim tek tek hafta sayarak hesaplamadım ama:
neyse canım nasıl olsa gününde gelen yok 3 gün önce sonra ne farkeder gelsinler de zemuszemus

merhaba
bugün bi tembelim bi tembelim anlatamam(
benimde seninle aynı ama ikili testin sonuçlarında muhtemel doğum tarihi 30/03/2009 görünüyordu. Muhtemelen biz martta doğurucaz:)):teytey:

kızlar ya bu hamilelik beni acayip etkiledi ,azönce bunu tam anlamıyla yaşadım müşteriye limon tuzu yerine şeker vermişim,nasıl oldu anlamadım,kavanozun yarısında limon tuzu yarısında şeker var,dalgınlıkla yaptım heralde,üfff kadıncağız bayramda dolmaya ekşi yerine tatlı koymuş düşünün.....ama nasıl oldu ben bukadar dalgın oldum bilmiyorum.....inşlh doğuma kadar böle gitmez,yoksa ben yandım,eşime bırakıp işi evde oturmam farz olur.....

meraba kızlar nasılsınız bakalım keyifler yerindedir inşallah

kaydirigubbakcemile3:roflol:

slm ruzenin sonradan da fark etmedinmi kadincagiza yazik yaaa

ya inan canım hiç fark etmedim ve evede götürmüştüm zeytinyağlı dolma yaptık sölemesi ayıp kendinden şekeri oluyor ya ben ona yorumlamıştım demekki aynı hatayı bende yaptım,Allah'tan kadıncağız saolsun bişi demedi yendi bitti bile dedi,biraz rahatladım,bi kere oldu ders aldım bida bukadar dalgın olmam artık,kötü olan eşimin diline düştüm artık bi eleman şart diyor....:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…