ayyyyyy canım aslında yazmayayım dedim şimdiherkesin canı çeker diye.mutlaka ye iş çıkışı şim benim aklım sende kalır : ))
Kızlar biraz önce kablolara takılıp düşüyordum.Üstüne de kocamla kavga ettim.Ben rapor almıştım onu verir misin dedim 1 haftadır söylüyorum.Unutuyor.Biraz önce de gene söyledim.Kavga ettik zırıl zırıl ağlıyorum.:sinifsinif:
pişmişti bitanem yaa insan ne bilim herşeye dikkat ediyo her kulaktan bir ses çıkıyo yok ciğer elleme yok gül koklama yok onu yapma bunu yapma insan tedirgin oluyo birde böyle 5 senenin sonunda olunca:1hug:
canim valla bencede gül koklama eline dahi alma bir yerine sürme
tabi neden oldugu bilinmez ama ,karsimizdaki korudan caldigim gülü anneme vermistim(yas:9)
annecimde almisti ,simdi kiz kardesimin yanaginda gül lekesi var hemde pembe mafoldumben
kardesime her baktigimda kendimi suclu hissediyorum, oyuzden tedavi masraflari bana ait olucak,17 yasini bekliyoruz melegimin :Saruboceq:
canım yaa üçlü test benide korkuyuyo karından su alıyolarmışya tehlikeli olduğunu duydum onun için yaptırmaktan korkuyorum onun için bi bakalım ne olacak hayırlısı bide bende acayip dikkatsizlik dalgınlık var konuşamıyorum kekeliyorum sizdede varmı bunlar
allahallah cok ılgınç canım ya pekı gectımı şimdi bari
amiosentez her hamile kadına yapılmaz 2 test riskli çıkmış ise dr amiosentezi öneriyor.
siz neden endişeleniyorsunuz kızlar 2 litestlerinizde sorun mu var.
canim ikili testi falan bilmemde
benim doktorum alman,doktora esimin kanseri yendigini chemoterapisinin bittigini söyledigim an beni oraya sevketcegini söyledi..
slm zehir sanirim sende yurtdisindasin ben de öleyim almanyadayim suan 12+5 günlük hamileyim doktorum banada atvsiye etti karindan su alma islemini kararsizim bende yaa bugün yine randavum var tekrar esimle iycene sorup konusucam dedikleri gibi allah korusun sorun cikarsa nolucak cok düsündürüuyor beni
canıımm günün hangi saatinde alıyosunn
birde arka arkaya almanın bi sakıncası olurmu
vitaminle kan hapını acaip iştah açıyormuşta bunlarr
cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur umarım.
bişi sorucan tatlım chemoterapi gören bir erkekğin çocuğu olmaz diye biliyorum.bu tadaviyi almadan önce sperleri dondurulur kişinin.tedavi bittikten sonra kişi çocuk istiyorsa dondurulmuş olan spermlerinden tüp bebek yada aşılama yapılır.senin olmuş bak bebişinin çok şaslısın tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?