2010 Nisan Anneleri

Kızlar biraz önce kablolara takılıp düşüyordum.Üstüne de kocamla kavga ettim.Ben rapor almıştım onu verir misin dedim 1 haftadır söylüyorum.Unutuyor.Biraz önce de gene söyledim.Kavga ettik zırıl zırıl ağlıyorum.:sinifsinif:

aman dikkat et ya düşseydin adımlarını iyi at. bu dönemde bende en ufak tartışmada ağlıyorum hassas bi dönem kendini üzmemeye bak. kocanda üzmesin ne kavga edio hamile bi bayanla.lmaz:

beşiz bebekler kiminmiş yahuu seyma 88 mi.
cnm allah yardımcın olsun.keşke sonlanmasaymış 6 doğuran var o nasıl oluyor.ama sen de çok zorlanırsın 5 tane bebek aman allahıım.hakkında hayırlısı olsun cnm.bişi sorcam ben 9 haftalık olmadım henüz ama krnım 4 aylık gibi abartısız.sende 5 tane var senin göbiş ne durumda acaba merak ettim.

pişmişti bitanem yaa insan ne bilim herşeye dikkat ediyo her kulaktan bir ses çıkıyo yok ciğer elleme yok gül koklama yok onu yapma bunu yapma insan tedirgin oluyo birde böyle 5 senenin sonunda olunca:1hug:

canim valla bencede gül koklama eline dahi alma bir yerine sürme

tabi neden oldugu bilinmez ama ,karsimizdaki korudan caldigim gülü anneme vermistim(yas:9)

annecimde almisti ,simdi kiz kardesimin yanaginda gül lekesi var hemde pembe mafoldumben

kardesime her baktigimda kendimi suclu hissediyorum, oyuzden tedavi masraflari bana ait olucak,17 yasini bekliyoruz melegimin :Saruboceq:

yaa kocam bana geçen gün bi buket gül almıştı koklamadım ama aldım elime tabii, bişi olmas inşallah :Saruboceq:

ben hamileliğimde gül kokusundan nefret etmeye başladım gül kokan hiç bi sabun şampuan hatta gülün kendisi koklayamıorum.

karindan su alma islemi genetik tani icin canim

bebegin kesesinden dna´si aliniyor ve sakatliklari 1500e yakin test yapiliyormus

benide doktorum yolluyor cok korkuyorum herkes asla yaptirma diyor,hadi ögrendin sakat olcagini aldirabilcekmisin 3 aylik bebegi diyorlar mafoldumben

kalbimi bozmamaya calisiyorum sende bozma canim hersey Allahtan

karnimdan o siviyi aldirmicam ama bebegin her organini gösteren genis boyutlu ultrasona kesin giricem

slm kızlar Allah'a şükür herkesin bebekelri iyi durumda ne güzel bide genelde ikili test ense kalınlığı haftası herkesin galiba ben baktırdım bayramdan iki gün önce ense kalınlıgı normal cıktı ikili testide yaptırmadım araştırdım % 100 doğruluğu yok malesef bende kafamı karıştırmak istemedim eşimlede konuştuk istemedi doktoruma sordum o da benim eşimde hamile dedi eşinle anlaştıysan yaptırma bende eşime gerek olmadığını söledim zaten cok büyük bi rahatsızlığı varsa rahatsızlıkların % 90 görünüyor ultrasonda dedi oda yapılsada net sonuc vermez zaten test dedi bebek gelişimi normalse ense kalınlıgı normalse gerek yok bence sonra belki yanlış bi sonuc için 6 ay kara kara düşünüp duracağız tabi herkesin kendi tercihi bide gecen de yazmıstım ama yine paylaşım doktor değişebilir ama kız galiba dedi 1 ay sonraya verdi randevuyu iple cekiyorum:)

iste benim melegim canim kizkardesim mafoldumben

ablasinin GüLü mafoldumben bi görseniz öyle güzel yüzü var ki

Tam göz kapaginin hizasindan basliyor

Son düzenleme:
amiosentez her hamile kadına yapılmaz 2 test riskli çıkmış ise dr amiosentezi öneriyor.
siz neden endişeleniyorsunuz kızlar 2 litestlerinizde sorun mu var.

amiosentez her hamile kadına yapılmaz 2 test riskli çıkmış ise dr amiosentezi öneriyor.
siz neden endişeleniyorsunuz kızlar 2 litestlerinizde sorun mu var.

canim ikili testi falan bilmemde

benim doktorum alman,doktora esimin kanseri yendigini chemoterapisinin bittigini söyledigim an beni oraya sevketcegini söyledi..

slm zehir sanirim sende yurtdisindasin ben de öleyim almanyadayim suan 12+5 günlük hamileyim doktorum banada atvsiye etti karindan su alma islemini kararsizim bende yaa bugün yine randavum var tekrar esimle iycene sorup konusucam dedikleri gibi allah korusun sorun cikarsa nolucak cok düsündürüuyor beni

canim ikili testi falan bilmemde

benim doktorum alman,doktora esimin kanseri yendigini chemoterapisinin bittigini söyledigim an beni oraya sevketcegini söyledi..

cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur umarım.
bişi sorucan tatlım chemoterapi gören bir erkekğin çocuğu olmaz diye biliyorum.bu tadaviyi almadan önce sperleri dondurulur kişinin.tedavi bittikten sonra kişi çocuk istiyorsa dondurulmuş olan spermlerinden tüp bebek yada aşılama yapılır.senin olmuş bak bebişinin çok şaslısın tatlım.

merhaba canim,seni hangi sebeble oraya yollamak istedi doktorun

akraba evliligi mi yoksa ? eger öyleyse bile canim bebeklerimiz artik kocaman oluyorlar

hadi ögrendik diyelim (RABBIM KORUSUN) napabilicez ,aldiricaz mi eli ayagi belli gunahsizlari ?

yapabilcegimiz tek sey dua dua dua etmek,kalbimizi bozmayalim canim benim

canıımm günün hangi saatinde alıyosunn
birde arka arkaya almanın bi sakıncası olurmu
vitaminle kan hapını acaip iştah açıyormuşta bunlarr

valla güzelim ben günde bir kez içiyorum o da ne zaman aklıma gelirse ne yalan söyliyim bazen tam yatcam zaman aklıma geliyor ikisini bir içiyorum :hulya:

benim bebek zaten bir mucize ona bakilirsa canim :bbo:

esim 2007 ye girdigimiz yilbasi gecesi aniden rahatsizlandi ve hastaneye kaldirildi ameliyat oldu

sonra yumurtaliklarinda hemde kanserin oldugunu ogrendik,ki zaten ben cocuk falan istemiyordum ,esimin tedavisi basladi daha bir yil 3 aylik falan evliydik

ara ara haftalarca ilac yedi,doktor bu arada cocugunuzun olma ihtimali yüzde 20 dedi

isterseniz spermleri donduralim teklifi yapildi,ama esim kabul etmedi allah ne derse odur dedi ,hatta bi keresinde bana seni dondursunlr bidaha hayata döndürsünler diye tepki bile verdi

doktorlar tam 2 yil gebelik icin bana yasak koydular yüzde 20de olsa ihtimal var diye

tam nisan ayinda bitti yasak süresi ,tabi ben korunmaya devam ettim gizlice

ta ki bir gün midemden ölesiye rahatsizligima yakalanasiya kadar

iste o zaman aldigim haplar diger haplarin etkisini alinca hamile kalmisim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…