2010 Nisan Anneleri

ayyy canım benim belliki çok güzel bir kıızz.
bu leke gül lekesimi şimdi.ben ufak soluk bişi sanmıştım.

sorma canim malesef ki öyle :gitme:

sicak havada tam koyu pembe acan güller gibi oluyor yanagi

soguk havadada solmus mora dönük gül rengini aliyor

desene mucize bebek cnm umarım hamileliğin süresince herşey yolunda gider.:Saruboceq:

desene mucize bebek cnm umarım hamileliğin süresince herşey yolunda gider.:Saruboceq:

sagol bitanem ilk bastan yadirgasamda alistim bebisime kaydirigubbakcemile3

dilerim ki rabbimden hepiniz ama hepiniz rahat hamilelik ,kolay dogum gecirin ve sapa saglam ,saglikli bebekler kucaginiza alin :Saruboceq:

canım boyle seyler soyleme ben kokladım
şimdi nolcakmafoldumben:roflol::roflol::roflol:mafoldumben

meraba arkadaşlar bende nisan annesi olucam İnşallah. aranıza yeni katılıyorum ve şu testler kafamı karıştırdı en son 9+2 de kontrole gittik 12 den sonra bir takım testleryapılacağını söyledi. Şu anda 11+1 im acaba önümüzdeki hafta tekrar gitmeli miyim testler için doktora? Bana sadece düzenli devam edelim aylık kontrollere demişti .Yardımcı olursnız çok sevinirim

evet canım ıkılı test için gitmen gerekıyor ense kalınlıgını olcuyolar bebısın bırde kan alıyorlar

merhaba kızlar. bugün türkiye hastanesine gittim. renkli dooplere girdim. embriyo yine gözlenmedi ve boş gebelik teşhisi kondu. benimki sadece bir keseymiş ve bebek oluşmamış. ALLAH tan hayırlısı diyorum . şüphesiz O ol deseydi olurdu. yarın kartıkürtaj olacağım. aranızdan ayrılıyorum. ALLAH tan bebeklerinize ve size sağlıklar diliyorum. inşallah sağ salim bebeklerinize kavusursunuz... sağlıcakla kalın...

Gözün aydın canım sağlıklı haberlerini aldınya ne güzel inşallah bende iyi haberlerini alırım bebeişimin...
slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
geçmiş olsun biran önce iyileşmeye çalış dikkat et kendine canım...
Aman allah korumuş.. hassas bi dönem bende ara ara atışıorum eşimle... fazla ağlama mutsuz etme kendini lütfen...

hoşgeldin canım...12den sonra gel demiş ama istersen 12 haftanı doldurduktan sonra git hgemde cinsiyeti hakkında bilgi alabilirsin belki böylece...

Zehir cim kardeşin için çok üzüldüm.. Umarım halledilebilir bişiydir...

Canım allah yardımcın olsun bende geçen sene aralıkta kürtaj oldum mol gebelik teşhisiyle çok zor allah sabır versin kendine dikkat et rabbim en kısa zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallah...

canım Allah sabır vesin çok zordur eminim,hersey biz insanlar için...en kısa zamanda atlatırsın inşlh ve rabbim seni bir bebekle müjdeler...

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda tekrar bu heyecanı yaşar bebişini kucağına alırsınopuyorumnanaktan

cumartesi iş görüşmesine gideceğim.. arkadaşım yöneti olarak çalışıyor orda yoksa hamile birini neden işe alsınlar ki:)) ilk 3 ayıda devirdik sayılır.. ewde oturmaktan iyidir diye düşündüm..

Geçmiş olsun canım.Senin adına çok üzüldüm.İnşallah en kısa zamanda yeniden dolu dolu bi kesecikle topiğe katılırsın a.s.

hihoyyythihoyyyt ay öyle yönetici arkadaş her eve lazım bana da lazım işyerimden memnun değilim 4-5 ay sonra doğum iznine ayrılcam diye çıkamıyom delikafadulden

inşallah istediğin gibi sonuçlanır görüşmen yeni bebek yeni iş harika olur valla:lepi:

merhaba arkadaşlar umarım herkes keyiflidir.
öncelikle pembehera canım Allah herşeyin hayrlısını versin bu son değil ki inşallah Rabbim sana da sağlıklı ve hayırlı bir bebek verecek... geçmiş olsun bitanem üzülme sakın doğduktan sonra kaybetmek daha acı verir inan...

allah sabırını versın canım hayırlısıyla saglıklı bir sonraki gebelıgıne en kısa surede ınsallah canım.ayrıca bu halınle bıle bızım ıcın ettıgın guzel dıleklerın ıcın cok sagol amin insallah sende saglıcakla kal :1hug:

Arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin ense kalınlığını filan ölçtü doktor şükürler olsun Rabbime herşey normal ayaklarını ellerini başını gördüm Canımmmmmmmm ne güzel bir duygu ama tek sorun doktor için değil ama 1 hafta geriden geliyormuş geç yumutlamadan kaynaklanıyor dedi, folik asit verdi bulantı hapı verdi işte bu kadar benden haberler...

rabbim yar ve yardımcın olsun canım umarım en yakın zamanda bebiş haberini burda bize tekrar verirsin bitanem amin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…