ayyy canım benim belliki çok güzel bir kıızz.
bu leke gül lekesimi şimdi.ben ufak soluk bişi sanmıştım.
benim bebek zaten bir mucize ona bakilirsa canim :bbo:
esim 2007 ye girdigimiz yilbasi gecesi aniden rahatsizlandi ve hastaneye kaldirildi ameliyat oldu
sonra yumurtaliklarinda hemde kanserin oldugunu ogrendik,ki zaten ben cocuk falan istemiyordum ,esimin tedavisi basladi daha bir yil 3 aylik falan evliydik
ara ara haftalarca ilac yedi,doktor bu arada cocugunuzun olma ihtimali yüzde 20 dedi
isterseniz spermleri donduralim teklifi yapildi,ama esim kabul etmedi allah ne derse odur dedi ,hatta bi keresinde bana seni dondursunlr bidaha hayata döndürsünler diye tepki bile verdi
doktorlar tam 2 yil gebelik icin bana yasak koydular yüzde 20de olsa ihtimal var diye
tam nisan ayinda bitti yasak süresi ,tabi ben korunmaya devam ettim gizlice
ta ki bir gün midemden ölesiye rahatsizligima yakalanasiya kadar
iste o zaman aldigim haplar diger haplarin etkisini alinca hamile kalmisim kafamçokkarıştı
desene mucize bebekcnm umarım hamileliğin süresince herşey yolunda gider.:Saruboceq:
canim valla bencede gül koklama eline dahi alma bir yerine sürme
tabi neden oldugu bilinmez ama ,karsimizdaki korudan caldigim gülü anneme vermistim(yas:9)
annecimde almisti ,simdi kiz kardesimin yanaginda gül lekesi var hemde pembe mafoldumben
kardesime her baktigimda kendimi suclu hissediyorum, oyuzden tedavi masraflari bana ait olucak,17 yasini bekliyoruz melegimin :Saruboceq:
meraba arkadaşlar bende nisan annesi olucam İnşallah. aranıza yeni katılıyorum ve şu testler kafamı karıştırdı en son 9+2 de kontrole gittik 12 den sonra bir takım testleryapılacağını söyledi. Şu anda 11+1 im acaba önümüzdeki hafta tekrar gitmeli miyim testler için doktora? Bana sadece düzenli devam edelim aylık kontrollere demişti .Yardımcı olursnız çok sevinirim
Gözün aydın canım sağlıklı haberlerini aldınya ne güzel inşallah bende iyi haberlerini alırım bebeişimin...arkadaşlar merhabalar nasılsınız. ben doktordan geliyorum 3 saat sıra bekledikten sonra muayene olabildim çok şükür. doktor çok popüler sormayın:)
ikili test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış. ense kalınlığını ölçtü normal dedi. kilolu olduğum için ultrasonda bebişi seçmek çok zor oldu. doktor ben bile zor anlıyorum dedi. kolları ayakları tam dedi oturuyodu bebiş. oturma pozisyonunu bizde gördük ama kolları seçemedim.
doktorum eleviti bile kullanma herşey yolunda sana ilaç yok dedi. normal bir hamilelik rahat ol eski yaşantına devam et dedi. sadece kilo alma diye tutturdu.
cinsiyeti öğrenme hayaliyle gitmiştik. hiç bana cinsiyet deme 1,5 aydan önce söyleyemem zaten kilolu olduğun için net çıkmıyor usg dedi. ben 1,5 ay dayanamam başka doktorlara gidip şansımı denicem kaydirigubbakcemile3
adamın yüzüme bi şişko patates diye bağırmadığı kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haksız da değil hani 158 boyla 75 kg ım şu anda kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun biran önce iyileşmeye çalış dikkat et kendine canım...slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
Aman allah korumuş.. hassas bi dönem bende ara ara atışıorum eşimle... fazla ağlama mutsuz etme kendini lütfen...Kızlar biraz önce kablolara takılıp düşüyordum.Üstüne de kocamla kavga ettim.Ben rapor almıştım onu verir misin dedim 1 haftadır söylüyorum.Unutuyor.Biraz önce de gene söyledim.Kavga ettik zırıl zırıl ağlıyorum.:sinifsinif:
meraba arkadaşlar bende nisan annesi olucam İnşallah. aranıza yeni katılıyorum ve şu testler kafamı karıştırdı en son 9+2 de kontrole gittik 12 den sonra bir takım testleryapılacağını söyledi. Şu anda 11+1 im acaba önümüzdeki hafta tekrar gitmeli miyim testler için doktora? Bana sadece düzenli devam edelim aylık kontrollere demişti .Yardımcı olursnız çok sevinirim
merhaba kızlar. bugün türkiye hastanesine gittim. renkli dooplere girdim. embriyo yine gözlenmedi ve boş gebelik teşhisi kondu. benimki sadece bir keseymiş ve bebek oluşmamış. ALLAH tan hayırlısı diyorum . şüphesiz O ol deseydi olurdu. yarın kartıkürtaj olacağım. aranızdan ayrılıyorum. ALLAH tan bebeklerinize ve size sağlıklar diliyorum. inşallah sağ salim bebeklerinize kavusursunuz... sağlıcakla kalın...
merhaba kızlar. bugün türkiye hastanesine gittim. renkli dooplere girdim. embriyo yine gözlenmedi ve boş gebelik teşhisi kondu. benimki sadece bir keseymiş ve bebek oluşmamış. ALLAH tan hayırlısı diyorum . şüphesiz O ol deseydi olurdu. yarın kartıkürtaj olacağım. aranızdan ayrılıyorum. ALLAH tan bebeklerinize ve size sağlıklar diliyorum. inşallah sağ salim bebeklerinize kavusursunuz... sağlıcakla kalın...
Gözün aydın canım sağlıklı haberlerini aldınya ne güzel inşallah bende iyi haberlerini alırım bebeişimin...
cumartesi iş görüşmesine gideceğim.. arkadaşım yöneti olarak çalışıyor orda yoksa hamile birini neden işe alsınlar ki:)) ilk 3 ayıda devirdik sayılır.. ewde oturmaktan iyidir diye düşündüm..
benim bebek zaten bir mucize ona bakilirsa canim :bbo:
esim 2007 ye girdigimiz yilbasi gecesi aniden rahatsizlandi ve hastaneye kaldirildi ameliyat oldu
sonra yumurtaliklarinda hemde kanserin oldugunu ogrendik,ki zaten ben cocuk falan istemiyordum ,esimin tedavisi basladi daha bir yil 3 aylik falan evliydik
ara ara haftalarca ilac yedi,doktor bu arada cocugunuzun olma ihtimali yüzde 20 dedi
isterseniz spermleri donduralim teklifi yapildi,ama esim kabul etmedi allah ne derse odur dedi ,hatta bi keresinde bana seni dondursunlr bidaha hayata döndürsünler diye tepki bile verdi
doktorlar tam 2 yil gebelik icin bana yasak koydular yüzde 20de olsa ihtimal var diye
tam nisan ayinda bitti yasak süresi ,tabi ben korunmaya devam ettim gizlice
ta ki bir gün midemden ölesiye rahatsizligima yakalanasiya kadar
iste o zaman aldigim haplar diger haplarin etkisini alinca hamile kalmisim kafamçokkarıştı
canım ne diyeceğimi inan şaşırmış durumdayım rabbim yeterki ol desin bitanem gerisi boş valla bu arada geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın o günleri şimdi iyimi canım eşin umarım şifa bulmuştur rabbim bebklerimizide bize nasip eğlesin inşallah
rabbim yar ve yardımcın olsun canım umarım en yakın zamanda bebiş haberini burda bize tekrar verirsin bitanem amin:Saruboceq:merhaba kızlar. bugün türkiye hastanesine gittim. renkli dooplere girdim. embriyo yine gözlenmedi ve boş gebelik teşhisi kondu. benimki sadece bir keseymiş ve bebek oluşmamış. ALLAH tan hayırlısı diyorum . şüphesiz O ol deseydi olurdu. yarın kartıkürtaj olacağım. aranızdan ayrılıyorum. ALLAH tan bebeklerinize ve size sağlıklar diliyorum. inşallah sağ salim bebeklerinize kavusursunuz... sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?