cumartesi iş görüşmesine gideceğim.. arkadaşım yöneti olarak çalışıyor orda yoksa hamile birini neden işe alsınlar ki:)) ilk 3 ayıda devirdik sayılır.. ewde oturmaktan iyidir diye düşündüm..
Arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin ense kalınlığını filan ölçtü doktor şükürler olsun Rabbime herşey normal ayaklarını ellerini başını gördüm Canımmmmmmmm ne güzel bir duygu ama tek sorun doktor için değil ama 1 hafta geriden geliyormuş geç yumutlamadan kaynaklanıyor dedi, folik asit verdi bulantı hapı verdi işte bu kadar benden haberler...
cıııkkkk geçmedii çookk fenaaa
cumartesi iş görüşmesine gideceğim.. arkadaşım yöneti olarak çalışıyor orda yoksa hamile birini neden işe alsınlar ki:)) ilk 3 ayıda devirdik sayılır.. ewde oturmaktan iyidir diye düşündüm..
canım gözün aydın hadi hayırlısı bitanem rabbim o güzel haberleri almayı bizede nasip eğler inşallah bitanem sen folik asiti hamileliğin başından beri almadınmı canım bana başından beri kullan dedi hatta tedaviyle olduğu için tedaviden önce kullanmaya başlamıştım halada devam diyor doktorum benim bildiğim bazılarına 3 aydan sonra kan yapıcı haplar veriyolarmış kullanan varmı bilmiyorum bakalım gelcek hafta doktorum ne diyecek:uhm:
hihoyyythihoyyyt ay öyle yönetici arkadaş her eve lazım bana da lazım işyerimden memnun değilim 4-5 ay sonra doğum iznine ayrılcam diye çıkamıyom delikafadulden
inşallah istediğin gibi sonuçlanır görüşmen yeni bebek yeni iş harika olur valla:lepi:
hadi hayırlısı olsun ınsallah olur canım ne üzerine iş bari senı zorlamacak bıseymı
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım ben cesaret edemedim bu sene çalışmaya bakalım canım çok sıkılırsam 2. dönem belki çalışırım diyeceğim o zamnda doğum yaklaşıyo hayırlısı evdde zaman geçmiyo birtürlülmaz:
pembehera...
geçmiş olsun canım. O herşeyin iyisini bilir. Ol demeden olmaz tabiki.hayırlısı olsun. sen sağlığına dikkat et.üzülme hiç gerçekten. inşallah en yakın zamanda hayırlısında yaşarsın bu güzel duyguyu.
ben de doktora gittim bugün kontrole.bebişimi daha net görebiliyorum artık.ilk hareketlerini gördüm bugün.hıçkırık tutmuş dedi doktor.ama harika bir sevinç bu anlatamam. çok iyiyim gerçekten bugün,enerjik ve mutlu.Ayrıca bebişim kısmetiyle geliyo.bi tanıdık vasıtası ile iş başvurusu yapmıştım bugün tekrar çağırıp işe kabul ettiklerini söylediler. çok çok sevindim hem de bu halimle :CüvCüv: ayın birinde başlıcam. 1 senedir işsizim hiç aklıma gelmemişti hamile olarak işe başlayacağım. kimisi daha kabul etmeden bebek yapacakmısın diye soran işverenler,kiimisi de her türlü avantajı kullanmam için benim için uğraşan işverenler. ne diyim ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN :Saruboceq:
bulantım olmadı dedim dedim dedim, kendime nazar değdirdim.. sabahtan beri altüst olmuş durumdayım..bu ne fena şeydir.. ne yapsam iyi gelir, nolur bi akıl verin bana.. beyaz leblebi falan yedim, yok, mideme giren, girdiği gibi çıkıyor zaten...
ay bak yazınca bile kötü oldum....
tşkler.. bakalım ne olcak...Umarım görüşmen iyi geçer. Çalışınca oyalanıyo insan. evde geçirmek zor olur heralde kaydirigubbakcemile3 hamileliği. insan sürekli kendini dinler.
ayyy ya ne garip ilk hareketler güzel çıkan test sonuçları bir yandada kaybediş öyküleri tuhaf oldu içim herşeyin hayırlısı allahtan güzel şeyler umuyorum hayatttan hepimiz için herşey çok güzel olacak gidenler yerlerini dolduracak ii olanlar sağlıkla gelecek dünyaya allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun korusun bebeklerimizi
bulantım olmadı dedim dedim dedim, kendime nazar değdirdim.. sabahtan beri altüst olmuş durumdayım..bu ne fena şeydir.. ne yapsam iyi gelir, nolur bi akıl verin bana.. beyaz leblebi falan yedim, yok, mideme giren, girdiği gibi çıkıyor zaten...
ay bak yazınca bile kötü oldum....
canım ya çok zor bi durum,ee napalım çekiyoruz ...burdada konuşmuştuk hatırladınmı zencefil çayı diye,ılık bi şekilde bir bardak zencefil çayı mide bulantını kesecektir istersen bir dene,kullananlar hep memnun kalmış...yalnız toz değil de kök halinde kullanırsan daha memnun kalırsın...
pembehera...
geçmiş olsun canım. O herşeyin iyisini bilir. Ol demeden olmaz tabiki.hayırlısı olsun. sen sağlığına dikkat et.üzülme hiç gerçekten. inşallah en yakın zamanda hayırlısında yaşarsın bu güzel duyguyu.
ben de doktora gittim bugün kontrole.bebişimi daha net görebiliyorum artık.ilk hareketlerini gördüm bugün.hıçkırık tutmuş dedi doktor.ama harika bir sevinç bu anlatamam. çok iyiyim gerçekten bugün,enerjik ve mutlu.Ayrıca bebişim kısmetiyle geliyo.bi tanıdık vasıtası ile iş başvurusu yapmıştım bugün tekrar çağırıp işe kabul ettiklerini söylediler. çok çok sevindim hem de bu halimle :CüvCüv: ayın birinde başlıcam. 1 senedir işsizim hiç aklıma gelmemişti hamile olarak işe başlayacağım. kimisi daha kabul etmeden bebek yapacakmısın diye soran işverenler,kiimisi de her türlü avantajı kullanmam için benim için uğraşan işverenler. ne diyim ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN :Saruboceq:
Benim 13 hafta bitmek üzere. 2-3 gündür midem bulanmıyordu ki bugün coştu. bitmeyecek kızlar bu bulantılar. gerçi ben oldukça seviniyorum ya. Dr'um mide bulantıların hamileliğin devamını gösteriyor demişti bir kez en başlarda. Ama benim 2 düşüğüm olduğu için 9 ay bulanmasına razıyım ben yeter ki yaşadığını hissedeyim:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?