2010 Nisan Anneleri

hadi hayırlısı olsun ınsallah olur canım ne üzerine iş bari senı zorlamacak bıseymı

canım gözün aydın hadi hayırlısı bitanem rabbim o güzel haberleri almayı bizede nasip eğler inşallah bitanem sen folik asiti hamileliğin başından beri almadınmı canım bana başından beri kullan dedi hatta tedaviyle olduğu için tedaviden önce kullanmaya başlamıştım halada devam diyor doktorum benim bildiğim bazılarına 3 aydan sonra kan yapıcı haplar veriyolarmış kullanan varmı bilmiyorum bakalım gelcek hafta doktorum ne diyecek:uhm:

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım ben cesaret edemedim bu sene çalışmaya bakalım canım çok sıkılırsam 2. dönem belki çalışırım diyeceğim o zamnda doğum yaklaşıyo hayırlısı evdde zaman geçmiyo birtürlülmaz:

Bende folik plusa kalmadan önce başlamıştım. 12 haftamda dr foliği kesti ve demir ilacına başladı. Ama vardır drların bir bildiği. Zaten kullandığım demir ilacı folic asit destekli. ikisi bir arada herhalde:)

pembehera...
geçmiş olsun canım. O herşeyin iyisini bilir. Ol demeden olmaz tabiki.hayırlısı olsun. sen sağlığına dikkat et.üzülme hiç gerçekten. inşallah en yakın zamanda hayırlısında yaşarsın bu güzel duyguyu.

ben de doktora gittim bugün kontrole.bebişimi daha net görebiliyorum artık.ilk hareketlerini gördüm bugün.hıçkırık tutmuş dedi doktor.ama harika bir sevinç bu anlatamam. çok iyiyim gerçekten bugün,enerjik ve mutlu.Ayrıca bebişim kısmetiyle geliyo.bi tanıdık vasıtası ile iş başvurusu yapmıştım bugün tekrar çağırıp işe kabul ettiklerini söylediler. çok çok sevindim hem de bu halimle :CüvCüv: ayın birinde başlıcam. 1 senedir işsizim hiç aklıma gelmemişti hamile olarak işe başlayacağım. kimisi daha kabul etmeden bebek yapacakmısın diye soran işverenler,kiimisi de her türlü avantajı kullanmam için benim için uğraşan işverenler. ne diyim ALLAH ıYı ıNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN :Saruboceq:

hadi hayırlısı olsun ınsallah olur canım ne üzerine iş bari senı zorlamacak bıseymı

Çok teşekkür ederim kızlar.. bi gidip görüşeyimde detayları yazarım size...:enbuyukkk:

canım gözün aydın ne demişler her bebk kendi kısmetiyle gelirmiş rabbim yardım etmiş canım gözün aydın:lepi:sositososito

bulantım olmadı dedim dedim dedim, kendime nazar değdirdim.. sabahtan beri altüst olmuş durumdayım..bu ne fena şeydir.. ne yapsam iyi gelir, nolur bi akıl verin bana.. beyaz leblebi falan yedim, yok, mideme giren, girdiği gibi çıkıyor zaten...
ay bak yazınca bile kötü oldum....

bu arada bebişlerini görenleri, iyi haberleri olanları canı gönülden tebrik ederim :) hep böyle daim olsun sevinçleriniz inşallah..
işe giren / girecek olanlara da kolay gelsin diyeyim, ben evde akşamı getirene kadar zorlanıyorum, siz çalışanlar kervanına girince ne yapacaksınız bakalım..

bu arada pembehera... canım... o kadar üzüldüm ki.. kelimelerle anlatamam.
hamile gibi hissetmiyorum diyordun diyordun, hep yanılıyor olmanı umdum, güzel haberler vereceksin diye düşünüyordum ama kısmet işte.. dediğin gibi alın yazısı bu. Allah senin bebeğine ol dememiş daha.
ama çook yakın zamanda bu yaranı saracak, dünya güzeli bir bebeğin olacak inşallah...
üzülme demek zor ama ne olur telef etme kendini.. kaderden ötesi yok Allah sana, eşine sağlık versin, gerisi gelir..

Umarım görüşmen iyi geçer. Çalışınca oyalanıyo insan. evde geçirmek zor olur heralde kaydirigubbakcemile3 hamileliği. insan sürekli kendini dinler.

ayyy ya ne garip ilk hareketler güzel çıkan test sonuçları bir yandada kaybediş öyküleri tuhaf oldu içim herşeyin hayırlısı allahtan güzel şeyler umuyorum hayatttan hepimiz için herşey çok güzel olacak gidenler yerlerini dolduracak ii olanlar sağlıkla gelecek dünyaya allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun korusun bebeklerimizi

çubuk krakeri denedinmi canım sıradan şeyler ama malesef çaresi yok sırtüstü yatmayı dene bana oda iyi geliyor bulantım tutunca.. Biran önce geçer umarım...

Umarım görüşmen iyi geçer. Çalışınca oyalanıyo insan. evde geçirmek zor olur heralde kaydirigubbakcemile3 hamileliği. insan sürekli kendini dinler.
tşkler.. bakalım ne olcak...

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..:Saruboceq:

canım ya çok zor bi durum,ee napalım çekiyoruz ...burdada konuşmuştuk hatırladınmı zencefil çayı diye,ılık bi şekilde bir bardak zencefil çayı mide bulantını kesecektir istersen bir dene,kullananlar hep memnun kalmış...yalnız toz değil de kök halinde kullanırsan daha memnun kalırsın...

Benim 13 hafta bitmek üzere. 2-3 gündür midem bulanmıyordu ki bugün coştu. bitmeyecek kızlar bu bulantılar. gerçi ben oldukça seviniyorum ya. Dr'um mide bulantıların hamileliğin devamını gösteriyor demişti bir kez en başlarda. Ama benim 2 düşüğüm olduğu için 9 ay bulanmasına razıyım ben yeter ki yaşadığını hissedeyim:CüvCüv:

hayırlı ugurlu olsun canım amin allah hepımızı karsılaştırsın insallah

sorma canım ya normalde olsa acayip mızmızlık yapardım ama hamileyim ve bunun bilincindeyim ,mide bulantılarım olacak elbet biliyorum ve diyorum ki sağlıklı bir kadın gebelik yaşayabilir buda benim iyi olduğumun işareti sonunda bebişim iyi olsun sağlıkla gelsinde ben çekerim,şimdiden annelik duyguları işte başladık fedakarlıklara sonu gelmez artık:)))) insan küçücük bir varlığa sahip olabilmek için ne sıkıntılara katlanıyor,vallahi analarımızın hakkını ödeyemeyiz....canım sende bir dene istersen zencefil çayını,tavsiyeler daima işe yarar,kimbilir belki seninde ilacın budur,belkide hafifler....

sağolun kızlar..
evde zencefil falan yok tabi, yarın aldırayım eşime.. ben de çubuk kraker buldum onu kemiriyorum şimdi..
midem dönüyor da dönüyor..
durup durup 2.5 ay sonra başlar mı bu bulantılar yahu ? ben niye böyle geriden geldim ki:)

gerçi şikayet ettiğimden de değil..nazlıozger'in dediği gibi, bilsem ki o iyi, ben sonuna kadar da razıyım bulanmasına da... iki aydır rahattım ben, böyle birden bulantılar başlayınca şaşırdım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…