sağolun kızlar..
evde zencefil falan yok tabi, yarın aldırayım eşime.. ben de çubuk kraker buldum onu kemiriyorum şimdi..
midem dönüyor da dönüyor..
durup durup 2.5 ay sonra başlar mı bu bulantılar yahu ? ben niye böyle geriden geldim ki:)
gerçi şikayet ettiğimden de değil..nazlıozger'in dediği gibi, bilsem ki o iyi, ben sonuna kadar da razıyım bulanmasına da... iki aydır rahattım ben, böyle birden bulantılar başlayınca şaşırdım valla..
Beni çok güldürdün.Bebiş iyiymiş ya gerisini boşver.Bu arada bende senden kiloluyum ama boydan kurtarıyorum 1.72 oluncakaydirigubbakcemile3arkadaşlar merhabalar nasılsınız. ben doktordan geliyorum 3 saat sıra bekledikten sonra muayene olabildim çok şükür. doktor çok popüler sormayın:)
ikili test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış. ense kalınlığını ölçtü normal dedi. kilolu olduğum için ultrasonda bebişi seçmek çok zor oldu. doktor ben bile zor anlıyorum dedi. kolları ayakları tam dedi oturuyodu bebiş. oturma pozisyonunu bizde gördük ama kolları seçemedim.
doktorum eleviti bile kullanma herşey yolunda sana ilaç yok dedi. normal bir hamilelik rahat ol eski yaşantına devam et dedi. sadece kilo alma diye tutturdu.
cinsiyeti öğrenme hayaliyle gitmiştik. hiç bana cinsiyet deme 1,5 aydan önce söyleyemem zaten kilolu olduğun için net çıkmıyor usg dedi. ben 1,5 ay dayanamam başka doktorlara gidip şansımı denicem kaydirigubbakcemile3
adamın yüzüme bi şişko patates diye bağırmadığı kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haksız da değil hani 158 boyla 75 kg ım şu anda kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim gözün aydın canım.Maşallahh bebişe.Kızlar ben geldim tekrardan.
Eşim ve annemle doktora gittik, Allah'a şükür herşey yolunda. Bebişim 10+2 olmuş 2 hafta sonra ense kalınlığı ve ikili test için gideceğiz...
Bektık ki uyuyormuş miniğim, doktor öksür bakalım kıpırdıcakmı dedi :)
ben de gitmeden fındık felan yemiştim canlansın diye :) öksürdüm 5 sn geçmedi hem kollarını hem bacaklarını oynattı yavrum maşşallah... Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamalarını nasip etsin.
Bu arada 1 kilo vermişim kızlar 48,6 olmuşum. Ama doktor önemli değil dedi. İyi beslen kilo kaybına aldırma ama yararlı şeyler ye dedi. Oysa ben doğru düzgün bişi yiyemiyorum :) Yicez mecbur napalımmm...
geçmiş olsun canım yaa.Düzelirsin inşallah.slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
canım senin dediğin amniosentez.3'lü test kandan bakılıyor.canım daha öncesinde öle yapılıyordu şimdi bilmem inşallah dediğin gibidir ölesi çok kötüydü çünkü
Kızlar ya benimde canım istedi bakın.Neyse yarın yiyeyim:)canım köfte ekmek dedinde bende dün yemiştim baya bir canım çekti veee şimdide çekiyor iş çıkışı hemen yemeliyim. ben aşeriyorum galiba ya :hulya:kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun aman dikkat et kendine canım.Ağlama konusuna gelince bende herşeye ağlıyorum.Geçecektir heralde.Kızlar biraz önce kablolara takılıp düşüyordum.Üstüne de kocamla kavga ettim.Ben rapor almıştım onu verir misin dedim 1 haftadır söylüyorum.Unutuyor.Biraz önce de gene söyledim.Kavga ettik zırıl zırıl ağlıyorum.:sinifsinif:
Allah sabrını versin canım.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı yeniden hamile kalırsın.merhaba kızlar. bugün türkiye hastanesine gittim. renkli dooplere girdim. embriyo yine gözlenmedi ve boş gebelik teşhisi kondu. benimki sadece bir keseymiş ve bebek oluşmamış. ALLAH tan hayırlısı diyorum . şüphesiz O ol deseydi olurdu. yarın kartıkürtaj olacağım. aranızdan ayrılıyorum. ALLAH tan bebeklerinize ve size sağlıklar diliyorum. inşallah sağ salim bebeklerinize kavusursunuz... sağlıcakla kalın...
Hadi hayırlısı.Güzel haberler alırız inşallah.cumartesi iş görüşmesine gideceğim.. arkadaşım yöneti olarak çalışıyor orda yoksa hamile birini neden işe alsınlar ki:)) ilk 3 ayıda devirdik sayılır.. ewde oturmaktan iyidir diye düşündüm..
Gözün aydın canım bebişin iyiymiş.Arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin ense kalınlığını filan ölçtü doktor şükürler olsun Rabbime herşey normal ayaklarını ellerini başını gördüm Canımmmmmmmm ne güzel bir duygu ama tek sorun doktor için değil ama 1 hafta geriden geliyormuş geç yumutlamadan kaynaklanıyor dedi, folik asit verdi bulantı hapı verdi işte bu kadar benden haberler...
Zeyracığım bebek büyüdükçe insan tembelleşiyor çalışmak istemiyor.Aslında çalışmakta zorlaşıyor işin gerçeği.hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım ben cesaret edemedim bu sene çalışmaya bakalım canım çok sıkılırsam 2. dönem belki çalışırım diyeceğim o zamnda doğum yaklaşıyo hayırlısı evdde zaman geçmiyo birtürlülmaz:
AMİNNNNNNN CANIM AMİNN.ayyy ya ne garip ilk hareketler güzel çıkan test sonuçları bir yandada kaybediş öyküleri tuhaf oldu içim herşeyin hayırlısı allahtan güzel şeyler umuyorum hayatttan hepimiz için herşey çok güzel olacak gidenler yerlerini dolduracak ii olanlar sağlıkla gelecek dünyaya allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun korusun bebeklerimizi
GEÇER İNŞALLAH CANIM.EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN.kizlar 3 aylik oldu Allah a sükür ama midem hala kötü yaaaaaaa
sorma canım ya bizde dün markete çıktık bende zula yaptım krakerlerden ,evde işte fazla fazla bulunsun ne zaman tutacağı belli olmuyor çünkü,bende rahattım canım ya tiksinmem bulantım yoktu,gayet rahat geçiyodu nazar değdi banada,heryerde söledim şöle iyiyim böle rahatım diye kaşındım galiba...olsun ya zaten onların varlığı yeter,bakalım bide diyolar şimdi daha mide yanması yaşıycakmışız,bebek saçlı olursa eğer,benim temennim kel bebek :CüvCüv:
yosuncum, benimki de alakasız olacak ama söyleyeyim
kıskançlıktan çatlicam nasıl yapıyorsun bu çoklu alıntıyı :)
bi kez daha yazmıştın galiba ama beceremedim ben yaa..
konuyla alaksız ama ruzenin resmine bayıldım benim eşim paraşütçüde:))) kocamın hayali bigün öyle elele uçaktan atlamak. doğurayım inşallah başlıcam. nerden buldun onu???
Allah yardımcın olsun canım.Dinlen işte çalışmıyorsan ne güzel.pembehara canım çok üzüldüm.inşallah Allahım size daha sağlıklı bebekler verir.
kızlarben hamile kalmadan önce diyordum ki Allahım hamile kalsamda 9 ay boyunca yatsam,midem bulansa.doktorum bana şimdi yat diyor,hatta bugün dedimki doktoruma ben hiç dışarı çıkmıyorum, çıkabilirmiyim dedim.bana dediki ne işin var dışarda sürekli yat,dinlen kendini yorma dedi.mideme gelince çok fena.sabah kalkıyorum resmen öğürüyorum.herşeyden tisiniyorum.bazen yemek bile yapamıyorum.bunları yazarken bile midem bulanıyor.
Ben asla atlayamam çok korkarım yakafamçokkarıştıkonuyla alaksız ama ruzenin resmine bayıldım benim eşim paraşütçüde:))) kocamın hayali bigün öyle elele uçaktan atlamak. doğurayım inşallah başlıcam. nerden buldun onu???
Öyle deme arkadaşım benim kızım kel doğdu ama 9 ay boyunca kustum pardon 8 çünkü prematüre doğdu mide yanmasından canım çıktı desem yeridir.ayy bi de o mide yanması olayı var di mi :)
bana çekerse saçlı olur kesin, ben doğduğumda saçımı örseler yeriymiş, o kadar saçlı bi bebekmişim :)
eşime çekse bari, o kabak doğmuş :)
amaan, işin latifesi bunlar :)
ister kel olsun ister örgülü perukla doğsun, sağlıklı olsun da, 7 ay canıma okusun hiç dert değil...senağlama
sorma canım ya bizde dün markete çıktık bende zula yaptım krakerlerden ,evde işte fazla fazla bulunsun ne zaman tutacağı belli olmuyor çünkü,bende rahattım canım ya tiksinmem bulantım yoktu,gayet rahat geçiyodu nazar değdi banada,heryerde söledim şöle iyiyim böle rahatım diye kaşındım galiba...olsun ya zaten onların varlığı yeter,bakalım bide diyolar şimdi daha mide yanması yaşıycakmışız,bebek saçlı olursa eğer,benim temennim kel bebek :CüvCüv:
Ellerine sağlık Zeyraciğima.s.
makarnamııııı offf canım istedi şimdi ama midemde hiç yer yok:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?