2010 Nisan Anneleri

sorma canım ya bizde dün markete çıktık bende zula yaptım krakerlerden ,evde işte fazla fazla bulunsun ne zaman tutacağı belli olmuyor çünkü,bende rahattım canım ya tiksinmem bulantım yoktu,gayet rahat geçiyodu nazar değdi banada,heryerde söledim şöle iyiyim böle rahatım diye kaşındım galiba...olsun ya zaten onların varlığı yeter,bakalım bide diyolar şimdi daha mide yanması yaşıycakmışız,bebek saçlı olursa eğer,benim temennim kel bebek :CüvCüv:

Beni çok güldürdün.Bebiş iyiymiş ya gerisini boşver.Bu arada bende senden kiloluyum ama boydan kurtarıyorum 1.72 oluncakaydirigubbakcemile3

Çok sevindim gözün aydın canım.Maşallahh bebişe.

slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
geçmiş olsun canım yaa.Düzelirsin inşallah.
canım daha öncesinde öle yapılıyordu şimdi bilmem inşallah dediğin gibidir ölesi çok kötüydü çünkü
canım senin dediğin amniosentez.3'lü test kandan bakılıyor.

canım köfte ekmek dedinde bende dün yemiştim baya bir canım çekti veee şimdide çekiyor iş çıkışı hemen yemeliyim. ben aşeriyorum galiba ya :hulya:kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya benimde canım istedi bakın.Neyse yarın yiyeyim:)

Geçmiş olsun aman dikkat et kendine canım.Ağlama konusuna gelince bende herşeye ağlıyorum.Geçecektir heralde.

Allah sabrını versin canım.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı yeniden hamile kalırsın.
Hadi hayırlısı.Güzel haberler alırız inşallah.
Gözün aydın canım bebişin iyiymiş.

Zeyracığım bebek büyüdükçe insan tembelleşiyor çalışmak istemiyor.Aslında çalışmakta zorlaşıyor işin gerçeği.

AMİNNNNNNN CANIM AMİNN.

kizlar 3 aylik oldu Allah a sükür ama midem hala kötü yaaaaaaa
GEÇER İNŞALLAH CANIM.EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN.

konuyla alaksız ama ruzenin resmine bayıldım benim eşim paraşütçüde:))) kocamın hayali bigün öyle elele uçaktan atlamak. doğurayım inşallah başlıcam. nerden buldun onu???

ayy bi de o mide yanması olayı var di mi :)
bana çekerse saçlı olur kesin, ben doğduğumda saçımı örseler yeriymiş, o kadar saçlı bi bebekmişim :)
eşime çekse bari, o kabak doğmuş :)

amaan, işin latifesi bunlar :)
ister kel olsun ister örgülü perukla doğsun, sağlıklı olsun da, 7 ay canıma okusun hiç dert değil...senağlama

yosuncum, benimki de alakasız olacak ama söyleyeyim
kıskançlıktan çatlicam nasıl yapıyorsun bu çoklu alıntıyı :)
bi kez daha yazmıştın galiba ama beceremedim ben yaa..

kızlr ben yardımcı olim size...
Her gönderilen iletinin altında ALINTI YAP NO VE HIZLI CEVAP yazıyor.. işte toplu cevap yazmak istediğinizde cevap yazmak istediğiniz mesajın alıntıki NO ikonuna tıklayın hangi iletilere cevap yazmak işstiyorsanız onların altındaki NO ya basın.. sonra en son cevap yazacağınız iletinin ise ALINTI YAP ikonuna tıklayın ekranınıza no ya baştığınız tüm mesajlar ve en son alıntı yapa tıkladığınız mesaj toplu halde gelecek cevapları aralara sıkıştırın...:)))

pembehara canım çok üzüldüm.inşallah Allahım size daha sağlıklı bebekler verir.
kızlarben hamile kalmadan önce diyordum ki Allahım hamile kalsamda 9 ay boyunca yatsam,midem bulansa.doktorum bana şimdi yat diyor,hatta bugün dedimki doktoruma ben hiç dışarı çıkmıyorum, çıkabilirmiyim dedim.bana dediki ne işin var dışarda sürekli yat,dinlen kendini yorma dedi.mideme gelince çok fena.sabah kalkıyorum resmen öğürüyorum.herşeyden tisiniyorum.bazen yemek bile yapamıyorum.bunları yazarken bile midem bulanıyor.

konuyla alaksız ama ruzenin resmine bayıldım benim eşim paraşütçüde:))) kocamın hayali bigün öyle elele uçaktan atlamak. doğurayım inşallah başlıcam. nerden buldun onu???

siteden buldum canım tesadüfen dolanıyodum ,avatarlarla ilgili bi bölümdeymişim,işin tuaf yanı msnde hareket etmiyo yalnızca burda böle hareketli ama çok şirinler dimi.....hayaliniz çok güzelmiş benim aklıma gelince bile içim ürperiyo,yükseklik fobim varda.....

kızlar alacağınız bütün mesajların aaltıdakii
alıntı yap
MQ
Hızlı yanıt
seçeneklerinden MQ seçeneğini tıklıyorsunuzz yani
ruzenin mesajını alcamm mesajın alttaki sağ köşesindeki MQ yu tıklıyorumm
yosunukini alcamm MQ
nazlının MQ
enson kedilini mesajını alcam ya alıntı yapı tıklıyorumm
umarım anlata bilmişimdir

Kızlar özür çoklu alıntıyı sormussunuz.Ben namaz için çıkmıştım görmedim özür.Saolsun made-angel anlatmış.Ellerine sağlık ikisininde.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım.Dinlen işte çalışmıyorsan ne güzel.

Ben asla atlayamam çok korkarım yakafamçokkarıştı

Öyle deme arkadaşım benim kızım kel doğdu ama 9 ay boyunca kustum pardon 8 çünkü prematüre doğdu mide yanmasından canım çıktı desem yeridir.

EVLıLıK TAKVıMı NASIL YAPILIR?

1.Adım : Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others sitesine girilecek

2.Adım : Üstten bir arka plan seçilecek. “All” durumundayken bütün seçenekler görüntülenir. Evlilik takvimi için güzel arka planlar “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha çok bulunur.

3.Adım : Üstten bir arka planımıza karar verdikten sonra alt taraftan da bir şekil , simge gibi bir şey seçeceksiniz. Yine “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha güzel simgeler bulunuyor.

4.Adım : Alttan da simgemizi seçtikten sonra ; karar verdiğimiz arka plan ve simgenin önündeki kutucuğu işaretliyoruz.

5.Adım : Simgelerin alt tarafında , sayfanın altına doğru inince ; orada “time” “enter message” “time zone” “the type of the counting” gibi yerler var. Şimdi onları dolduracağız veya işaretleyeceğiz.

6.Adım : Önce “time” seçili iken “count date” bölümüne ; gün ay yıl olarak evlilik tarihinizi giriyorsunuz

7.Adım : “weight“ bölümüne bir şey yapmıyorsunuz.

8.Adım : “enter message” bölümüne ; yazmak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz. Yalnız 30 karakteri geçmemesi gerekiyor. Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.V

9.Adım : “time zone” bölümünden ; “GMT + 2 hours” u seçeceksiniz.

10.Adım : “font color” bölümünde ; paletten istediğiniz rengi üzerine tıklayarak seçebilirsiniz.

11.Adım : “the type of the counting” bölümünde ; “after” ve “till” seçenekleri var. “after”ı seçerseniz takvim ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu gösterecektir. “till”i seçmeniz durumunda yazacağınız yazıda kaçıncı yıla doğru olduğunu belirtmek zorundasınız. O zaman “3 evlilik yıldönümümüze 3 ay 20 gün” şeklinde görünecektir. Yalnız 3. Evlilik yıldönümümüze yazısını kendiniz yazmak zorundasınız. Bence “after seçeneğini kullanıp ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu takvime dökün.

12.Adım : Her şeyi ayarladık. Artık “Creat my ticker and get the code” kısmına tıklayın. Takviminizi oluşturduk. Orada gözüktü. Şimdi KK’ya bunu nasıl aktaracağız , onu görelim.

13.Adım : Oluşturduğumuz takvimi ekranda görüyoruz. Onun hemen altında “your link” diye bir yer var. Onun hemen altında ise bir adres var. Mesela şunun gibi http://ticker.7910.org/an1cv9e-Xlz00...dmaGZnaGRn.gif bu adresin üzerine tıkladığımızda yeni bir sayfada açacak.

14.Adım : Açılan bu yeni sayfada ; adres çubuğunda yazan yazının tamamını seçip kopyalıyoruz.

15.Adım : Kadınlar Kulübünde profilimize giriyoruz. Buna yukarıda adımız yazan yere tıkladığımıza kolayca ulaşabiliyoruz.

16.Adım : Profil bölümünde “hakkımda” diye bir yer var. Ona giriyoruz. Kendimizi tanıttığımız , evli bekar , meslek , il belirttiğimiz yer.

17.Adım : En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.

18.Adım : En son olarak “kaydet”e basıyoruz.

19.Adım : Herhangi yazdığımız daha önceki bir mesaja gidiyoruz. Bakıyoruz. Ya da yeni bir mesaj yazıyoruz. Doğru bir şekilde görüntülendiyse işlem tamamdır. Eğer görüntülenmediyse 15. Adımdan itibaren işlemi tekrarlıyoruz.

Evlilik takvimi , bebeğinizin ve çocuklarınızın büyümesi , tatile çıkış , bebeğinizin doğumuna ne kadar kaldığı da bu şekilde yapılabilir. Değişik kategoriler mevcuttur. Güle güle kullanın arkadaşlar.

valla benim hiç bulantım kusmam olmadı. ama hamilelik öncesinde mide yanması problemim vardı hamilelikle birlikte arttı. son birkaç gündür uyuyana kadar canım çıkıyor.
midem boşken problem yok acıkıyorum yemek yiyorum: yanma başladımı sırtıma boğazıma bıçaklar saplanıyor sanki. her defasında bir daha hiçbişi yemicem diyorum. tabi yanma geçipde acıkınca dayanamıyorum. işte böyle bir kısır döngü mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
bu arada eğer bebek saçlanması hurafesi doğru olsaydı bizim bebiş saç yumağı olarak doğradı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar iyicene oburlaştım yaa iki tabak makarna yenilirmi hiç bu saatte yaaacokacimcoook

makarnamııııı offf canım istedi şimdi ama midemde hiç yer yok:kedi:

canım yollayayım sanada zaten yapmışım oburluktan bir koca tencere sorma sanki doymayacam az yapsam benimde canım çekti birden o yüsden yaptım bitanemcokacimcoookcokacimcoook yollayayım teyzoş sanadacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…