canım yollayayım sanada zaten yapmışım oburluktan bir koca tencere sorma sanki doymayacam az yapsam benimde canım çekti birden o yüsden yaptım bitanemcokacimcoookcokacimcoook yollayayım teyzoş sanadacokacimcoook
kızlar iyicene oburlaştım yaa iki tabak makarna yenilirmi hiç bu saatte yaaacokacimcoook
Bende yedim az öncekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yosuncum, benimki de alakasız olacak ama söyleyeyim
kıskançlıktan çatlicam nasıl yapıyorsun bu çoklu alıntıyı :)
bi kez daha yazmıştın galiba ama beceremedim ben yaa..
:lepi::lepi: makarna gecesi yapalım kızlarrr ben normaldede makarna delisiyim valla aşerme denemez benimkine açgözlülük denir delikafadulden
hadi canım vayy be desene makarna satışlarında artma olacak bizim yüzümüzden canım benim yaa varmıydı yoksa yenimi yaptın yosuncuğum abooo gece gece millete aşerdirdim vallaklava::asigim:
Yok gülüm bende makarnacıyım.Aklıma düştükçe yapıp yiyorum.Duba olucam bu gidişlekaydirigubbakcemile3
Durdugun hata ezgi.Devam makarnaya.kaydirigubbakcemile3
aynen ya bende makarna delisiyim sürekli yaparım salçalı makarna hemde bayılırım bak canım çekti şimdicokacimcoookcokacimcoook
iyi akşamlar kızlarrr.. :))
kızımı yatırıp ancak girebildim...umarım herkes iyidir..
iyi akşamlar kızlarrr.. :))
kızımı yatırıp ancak girebildim...umarım herkes iyidir..
kızlar bişey sorucam ikili test nasıl yapılıyo bilen varmı internetten araştırdım bi yerde ultrasondan yapılıyo yazıyo bi yerdede kandan bakılıyo falan diyo bi türlü anlamadım
ezgiciğim usg ile aynı gün ense kalınlığına bakılıyor.Kanda da 2 li tarama testi yapılıyor.kızlar bişey sorucam ikili test nasıl yapılıyo bilen varmı internetten araştırdım bi yerde ultrasondan yapılıyo yazıyo bi yerdede kandan bakılıyo falan diyo bi türlü anlamadım
Hoşgeldin canım bende çıkıyordum midem kötü biraz.Hoşçakal.
canım ikili test hem ultrasyonla hem kanla yapılan bir test ultrasyonda ölçümler yapılıyo kandada bazı değerlere bakıyo doktorlar ona göre bebişin gelişimi hakkında sana yorum yapıyo canım benim haftaya perşembe gideceğim büyük bir ihtimal inşallah güzel haberler alırız bebişlerimizden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin
ezgiciğim usg ile aynı gün ense kalınlığına bakılıyor.Kanda da 2 li tarama testi yapılıyor.
canım makarnamı dokundu yoksa kıyamam sana:gitme:
çok teşekkür ederim bende ekimin 12 sinde gidiyorum 11-12 haftalık arsında oluyo yapılır heralde o zaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?