şükürler olsun canım sen nasılsın bizde aldı bir makarna furyası sorma tam bir makarna gecesi oldu burasıcokacimcoook gel sende katıl cokacimcoook
Hoşgeldin canım bende çıkıyordum midem kötü biraz.Hoşçakal.
kızlar dr.um bana da 12 ekim haftasında gel demişti...12 ekimde 12+0 oluyoruz.. ama ense kalınlığı ölçümü için normal anladığım kadarıyla... umarım hepimizin sonuçları ölçümleri normal çıkar :Saruboceq:
kızlarr bende çıkıyorum artıkk... sabah 6:30 da uyanıyorum eşim için :))
herkese iyi gecelerrr...
günaydın güzel nisan anneleri ve şeker minişleri opuyorumnanaktan
daha kimseler uyanıp uğramamış :)) benden sonra gelenlere günaydınlar o zaman :)))
az işim var sonra okul saatimize kadar burdayım
günaydın arkadaşlar göbişi gaz ve şişkinlik hariç belli derecede büyüyen varmı. ben ya kilo aldım yada baya bi su topladım annem dio kesinlikle belli karnın diyor. öpüyorum çalışanlara kolay gelsin evdekilere de iyi dinlenmeler
merhaba kızlar. bugün türkiye hastanesine gittim. renkli dooplere girdim. embriyo yine gözlenmedi ve boş gebelik teşhisi kondu. benimki sadece bir keseymiş ve bebek oluşmamış. ALLAH tan hayırlısı diyorum . şüphesiz O ol deseydi olurdu. yarın kartıkürtaj olacağım. aranızdan ayrılıyorum. ALLAH tan bebeklerinize ve size sağlıklar diliyorum. inşallah sağ salim bebeklerinize kavusursunuz... sağlıcakla kalın...
:lepi::lepi: makarna gecesi yapalım kızlarrr ben normaldede makarna delisiyim valla aşerme denemez benimkine açgözlülük denir delikafadulden
aynen ya bende makarna delisiyim sürekli yaparım salçalı makarna hemde bayılırım bak canım çekti şimdicokacimcoookcokacimcoook
günaydın arkadaşlar göbişi gaz ve şişkinlik hariç belli derecede büyüyen varmı. ben ya kilo aldım yada baya bi su topladım annem dio kesinlikle belli karnın diyor. öpüyorum çalışanlara kolay gelsin evdekilere de iyi dinlenmeler
Günaydın annişler :) Bu gece görmedim ama benim rüyaları anlatsam pembe dizi gibi bir rüyalar görüyorum ki sormayın. Sizde de var mı anlamlı anlamlı rüyalar görmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?