2010 Nisan Anneleri

şükürler olsun canım sen nasılsın bizde aldı bir makarna furyası sorma tam bir makarna gecesi oldu burasıcokacimcoook gel sende katıl cokacimcoook

saol canım..ben iyiyim allaha şükür... ama acayip yorulmuşum... akşam 6ya kadar okuldaydım..gerçi kantinde oturduk ama yoruldum yinede.. yarın bırakıp gelicem valla... alışsın artık yavaş yavaş :)))) okuldan gelince makarna yiyip :roflol: vallabak... makarna yiyip sızmışım resmen.. 9 da uyandım... şimdi de kızımı uyutup kocişim gelene kadar size bi uğrıyıım dedim.. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım bende çıkıyordum midem kötü biraz.Hoşçakal.

hoşbuldum canımm.. geçmiş olsun..iyi gecelerr.. opuyorumnanaktan

kızlar dr.um bana da 12 ekim haftasında gel demişti...12 ekimde 12+0 oluyoruz.. ama ense kalınlığı ölçümü için normal anladığım kadarıyla... umarım hepimizin sonuçları ölçümleri normal çıkar :Saruboceq:

amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar herkese iyi geceler benim birden uykum geldi gideyim yatayım bari hepinize hayırlı geceler

slm zehir beni doktor yasimdan ötürü gönder,ek istiyo 35 yasindayim suan tabiki zorlamiyor ama kranken kasa ödüyormus yarari olur zarari olmaz dedi bugün terminimde komunstuk yine,tabiki allah korusun öle bidurumda cok kötü oluyormus yani normal dogum gibi olur dedi.

kızlarr bende çıkıyorum artıkk... sabah 6:30 da uyanıyorum eşim için :))

herkese iyi gecelerrr...

günaydın güzel nisan anneleri ve şeker minişleri opuyorumnanaktan

daha kimseler uyanıp uğramamış :)) benden sonra gelenlere günaydınlar o zaman :)))

az işim var sonra okul saatimize kadar burdayım

günaydın arkadaşlar göbişi gaz ve şişkinlik hariç belli derecede büyüyen varmı. ben ya kilo aldım yada baya bi su topladım annem dio kesinlikle belli karnın diyor. öpüyorum çalışanlara kolay gelsin evdekilere de iyi dinlenmeler

günaydın güzel nisan anneleri ve şeker minişleri opuyorumnanaktan

daha kimseler uyanıp uğramamış :)) benden sonra gelenlere günaydınlar o zaman :)))

az işim var sonra okul saatimize kadar burdayım

Günaydın canımm nasılsın bugün? :1hug:

Tüm anniş adaylarına günaydınlarrr hihoyyyt

günaydın canım. Ben 1 kilo vermişim, göbişim eskiye nazaran çok çok az var ama belli olcak derecede değil... Bundan 1 ay önce gazdan ötürü sanki bebek gibi duruyodu ama şimdilerde geçti. Bakalım ne zaman kendini belli edecek ufaklık ve ben ne zaman kilo almaya başlıcam :CüvCüv:
ama merak etme canım, anneminde 2 aylıkken döbişi hemen belli olurmuş, olabiliyor yani. Bünyeden bünyeye değişiyor a.s.

Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile anne olmayı nasib etsin. Metanetinden ve Allah a olan tevekkülünden dolayı tebrik ediyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin

:lepi::lepi: makarna gecesi yapalım kızlarrr ben normaldede makarna delisiyim valla aşerme denemez benimkine açgözlülük denir delikafadulden

bende deli gibi makarna yerim. Şöyle tereyağında azcık kavurduktan sonra süper oluyor. AMa dr makarna, pilav yasak dedi. Eşimle anlaştık aramızda kalıcak. Ben yemeden duramam çünkü:)))

aynen ya bende makarna delisiyim sürekli yaparım salçalı makarna hemde bayılırım bak canım çekti şimdicokacimcoookcokacimcoook

Biraz da acılı:))cokacimcoook

benim karnımda çok şiş sanırım gaz.
2 kg almışım ayrıcada.4 ylık gibi karnım utanıyorum valla daha 2 aylık karnıma bak falan.
hiç bir kotum olmuyor.spor bol giydiğim pantolonlarda taaammm oturuyor üstüme.hamile kotlarımı çıkardım.giymeye başlayacam sanırım.

pembehera canım, Allah hayırlısını versin lütfen sen ve eşin kendinize iyi bakın, üzülme demeye hakkım yok ama kendini yıpratma lütfen. Yüce Allah en kısa zamanza sağlıcakla yawrunu verir inşallah sana...

Günaydın annişler :) Bu gece görmedim ama benim rüyaları anlatsam pembe dizi gibi bir rüyalar görüyorum ki sormayın. Sizde de var mı anlamlı anlamlı rüyalar görmeler

Herkese günaydınnnnnn....... işe gitmem lazım kızlar. kocacm beni ekip paraşüte gitti yine. Dükkanda durmam laızm vakit bulursam ordan görüşürüz.

Günaydın annişler :) Bu gece görmedim ama benim rüyaları anlatsam pembe dizi gibi bir rüyalar görüyorum ki sormayın. Sizde de var mı anlamlı anlamlı rüyalar görmeler

bende de oluyor canımmm ama herzaman değil. Hamiş kaldığımdan beri daha çok rüya görmeye başladım.

Günaydın kızlar.
Bu sabah ağrılar içinde uyandım hem belim hem kasıklarım nasıl ağrıdılar nasıl ağrıdılar anlatamam.Bebişim annesine günaydın diyor böyle yapınca

günaydınlar arkadaşlar nasılsınız? ben iyiyim benim doktorum dün bana folic asiti bırak dedi. daha önce elevite başla demişti onada başlama 5. aya kadar sana ilaç yok dedi. mide problemlerini gaz yanma onlar yapıyor rahatlarsın biraz dedi. görcez bakalım. gelişmeleri haber veririm size. birde elevit iştah açıyomuş ya galiba kilo almıyayım diye başlatmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…