2010 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar.
Bu sabah ağrılar içinde uyandım hem belim hem kasıklarım nasıl ağrıdılar nasıl ağrıdılar anlatamam.Bebişim annesine günaydın diyor böyle yapınca

geçmiş olsun günaydın canım. bende dün gece bel ağrılarıyla uyudum. sabaha hiçbişi yoktukaydirigubbakcemile3

ayy sorma canımm yaa... benim göbişim normalde de var zaten ama şimdi normalden de accık daha şişti sankii.. görenler soruyo kaç aylık diye.. utanıyorum bende daha 2,5 aylık bile demeye... :kedi: kilo da almadım allaha şükür :Saruboceq: hatta en son 300 gr. vermiştim... oysa kızıma hamişken 5aylıkken ancak belli oluyodu göbeğim... demekki hepsi farklı da olabiliyoo zemuszemus
Günaydın canımm nasılsın bugün? :1hug:

Tüm anniş adaylarına günaydınlarrr hihoyyyt

iyiyim güzelim... kızımın tatlı okul telaşesi başladı artık... kendimi fazla yormadan koşturmaya çalışıyorum... p.tesi kontrolüm var... meleğimi görücem allahın izniyle.. :Saruboceq: ona heyecanlanıyorum birde :)) kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canım? bebişin de iyidir inş. son gelişmeler :Saruboceq:

kızlarr benimde progestanımın 2. kutusu bitiyoo.. 3. kutuya da başlatıcak mı acaba doktorum fisfisfis folbiol de 2.kutu yarım... 12 haftamız dolana kadar böyle devam edicek sanırım .. amaaaann neden kendime dert ediyosam şimdiden.. nasılsa pazartesi bell,i olucak bunlarr :)))

günaydın kızlar....ben bu sabaha dudağımda kocaman bir baloncukla uyandım,nası oldum anlamadım annem tutdurdu sen gece kesin korktun ondan oldu oysa ben ne rüya gördüğümü bile hatırlamıyorum,hamilelikte olurmuş falan dedi..nese ben çok üzmek istemiyorum ne alakası var diyip,uçuk işte çıkacağı varmış ama çokkk acıyoooobenneyaptımki

kızlar bende nisan Annesiyim hihoyyyt Rabbim nasip ederse bende 14 nisanda bebişimi kucağıma almış olucam.darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah

Öncelikle günaydın güzel bayanlara.s.

Günaydın kızlar.
Bu sabah ağrılar içinde uyandım hem belim hem kasıklarım nasıl ağrıdılar nasıl ağrıdılar anlatamam.Bebişim annesine günaydın diyor böyle yapınca
Bende de oluyor ara ara kendilerine alıştırmaya çalıyor yaramazlarkaydirigubbakcemile3

Sana eleviti bırak demiş bana sürekli devam dedi ben senden kiloluyum
canım beslenmene dikkat et.Bağışıklık sistemin zayıfladığında uçuk çok çıkar.Geçmiş olsun.

kızlar bende nisan Annesiyim hihoyyyt Rabbim nasip ederse bende 14 nisanda bebişimi kucağıma almış olucam.darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah

Hoşgeldin çiğdem.Bebişin hayırlısıyla sağlıklı olarak doğar inşallah.

hoşgeldin canım bende 13 nisan annesiyim inşallah. bakalım hangimiz önce doğurcaz zemuszemus

itiraf ediyorum. 1 haftadır folic asit i bıraktım. gaz ve bulantımı arttırıyordu. 6 haftalıkken Doktor Progestan verdi içmedim içmediğimi söyleyince bişey demedi. Mide yanması için gaviscon verdi ilaçtan tiksindim içemedim:sinifsinif:. Tek folic asit e üzülüyorum ama neyseki onu da baya kullanmıştım.
ilaç kullanmayı pek sevmeyen biriyim galiba... Annemden alışkanlıl antibiyotik bile bize fazla içirmezdi çocukken. Ama şimdi çok şükür hiç ihtiyaç duymuyorum kışın 1 kere grip oluyorsam bile kendiliğinden geçiyor eşim 3 defa olur her seferinde antibiyotik içer... O da biraz abartır

Pazartesiye bişey kalmadı hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq:
ben dün gitmiştim. 1 kilo vermişim lmaz: ama bebişim hem kollarını hem bacaklarını oynattı çok güzeldi, eşimle beraber onu da gördük ya çok sevindik valla
2 hafta sonra ense kalınlığı ve test için çağırdı nasıl geçecek bu 2 hafta bilemiyorum artık :jeyyar:

günaydın kızlar ara ara bende topiğe uğruyom 13. haftaya girdim bulantılarım azaldı ama yinede tam geçmedi sizce ne yapabilirim

bualntı hakkında fikri olan yok mu kızlar tuzluşeyler yiyyom hepp belki sizilerin bildiği bir şeyler vardır

günaydın kızlar ara ara bende topiğe uğruyom 13. haftaya girdim bulantılarım azaldı ama yinede tam geçmedi sizce ne yapabilirim

günaydınnnn, doktor bana miğdeni boş bırakma yoksa daha çok miğden bulanır demişti canım. Çubuk kraker felan da yiyebilirsin kaydirigubbakcemile5

bualntı hakkında fikri olan yok mu kızlar tuzluşeyler yiyyom hepp belki sizilerin bildiği bir şeyler vardır

doğru olanı yapıyorsun zaten cnm.bulantıya yapacak başka bişi yok.
birde bulantı hapı var ama kullanmıyorum ben.birde suyu lakır lukur içme dedi dr.yudum yudum gerekirse pipetle iç dedi.sabah bulantım içinde zeytin,peynir,domates,salatalık ye dedi bir süre gün boyu bulantım çok olmazmış.işe yarıyor cidden
.

sağolun kızlar tuzlu kraker yiyyom her zaman elimde tuzlu kraker ağacı çıkıcak miğdem de ne yapalım artık meleklerim iyi olsunda ben her şeye razıyyım benim bebekler ikiz kızlarr ya sizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…