Günaydın kızlar.
Bu sabah ağrılar içinde uyandım hem belim hem kasıklarım nasıl ağrıdılar nasıl ağrıdılar anlatamam.Bebişim annesine günaydın diyor böyle yapınca
günaydın arkadaşlar göbişi gaz ve şişkinlik hariç belli derecede büyüyen varmı. ben ya kilo aldım yada baya bi su topladım annem dio kesinlikle belli karnın diyor. öpüyorum çalışanlara kolay gelsin evdekilere de iyi dinlenmeler
Günaydın canımm nasılsın bugün? :1hug:
Tüm anniş adaylarına günaydınlarrr hihoyyyt
kızlar bende nisan Annesiyim hihoyyyt Rabbim nasip ederse bende 14 nisanda bebişimi kucağıma almış olucam.darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah
Bende de oluyor ara ara kendilerine alıştırmaya çalıyor yaramazlarkaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar.
Bu sabah ağrılar içinde uyandım hem belim hem kasıklarım nasıl ağrıdılar nasıl ağrıdılar anlatamam.Bebişim annesine günaydın diyor böyle yapınca
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız? ben iyiyim benim doktorum dün bana folic asiti bırak dedi. daha önce elevite başla demişti onada başlama 5. aya kadar sana ilaç yok dedi. mide problemlerini gaz yanma onlar yapıyor rahatlarsın biraz dedi. görcez bakalım. gelişmeleri haber veririm size. birde elevit iştah açıyomuş ya galiba kilo almıyayım diye başlatmıyor.
canım beslenmene dikkat et.Bağışıklık sistemin zayıfladığında uçuk çok çıkar.Geçmiş olsun.günaydın kızlar....ben bu sabaha dudağımda kocaman bir baloncukla uyandım,nası oldum anlamadım annem tutdurdu sen gece kesin korktun ondan oldu oysa ben ne rüya gördüğümü bile hatırlamıyorum,hamilelikte olurmuş falan dedi..nese ben çok üzmek istemiyorum ne alakası var diyip,uçuk işte çıkacağı varmış ama çokkk acıyoooobenneyaptımki
kızlar bende nisan Annesiyim hihoyyyt Rabbim nasip ederse bende 14 nisanda bebişimi kucağıma almış olucam.darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız? ben iyiyim benim doktorum dün bana folic asiti bırak dedi. daha önce elevite başla demişti onada başlama 5. aya kadar sana ilaç yok dedi. mide problemlerini gaz yanma onlar yapıyor rahatlarsın biraz dedi. görcez bakalım. gelişmeleri haber veririm size. birde elevit iştah açıyomuş ya galiba kilo almıyayım diye başlatmıyor.
iyiyim güzelim... kızımın tatlı okul telaşesi başladı artık... kendimi fazla yormadan koşturmaya çalışıyorum... p.tesi kontrolüm var... meleğimi görücem allahın izniyle.. :Saruboceq: ona heyecanlanıyorum birde :)) kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canım? bebişin de iyidir inş. son gelişmeler :Saruboceq:
bualntı hakkında fikri olan yok mu kızlar tuzluşeyler yiyyom hepp belki sizilerin bildiği bir şeyler vardır
günaydın kızlar ara ara bende topiğe uğruyom 13. haftaya girdim bulantılarım azaldı ama yinede tam geçmedi sizce ne yapabilirim
bualntı hakkında fikri olan yok mu kızlar tuzluşeyler yiyyom hepp belki sizilerin bildiği bir şeyler vardır
Ben sadece 2 şey keşvettim Sabahları ELMA Akşamları Türk kahvesi,
bulantıyı iyi bastırıyor bi dene istersen :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?