bana dr kahveyi hiç önermedi yaa.
bebek için çok zaralıymış ama ben 2 günde bir arkadaşlarla içiyorum sabahları.napiiimm yaaa yarım fincancık içiyom.
günaydın kızlar..
sabah diyetisyene gittim, yine kilo vermişim, toplamda 4.5 kilo oldu, hiçbir şey yiyemiyorum.. nasıl olacak bu böyle.. hele üçüncü ayım da dolduktan sonra, bebeğe zarar değil mi iştahsızlığım ?
mide bulantım da hala devam ediyor.. haftalardır bunu çekenlerinizi tebrik ediyorum valla, benimki üç beş gündür var, dünyam altüst oldu... neyse, kuzucuk büyüsün, iyi olsun da, varsın bulansın midem, çubuk kraker kürü ile idare ederim ben :)
Nescafe zararlı diye biliyorum Türk kahveside zararlı mı kii?Emin misiniz ya?
tek benim bebişsağolun kızlar tuzlu kraker yiyyom her zaman elimde tuzlu kraker ağacı çıkıcak miğdem de ne yapalım artık meleklerim iyi olsunda ben her şeye razıyyım benim bebekler ikiz kızlarr ya sizler
bende içiyorum arada kaçamakkaydirigubbakcemile3bana dr kahveyi hiç önermedi yaa.
bebek için çok zaralıymış ama ben 2 günde bir arkadaşlarla içiyorum sabahları.napiiimm yaaa yarım fincancık içiyom.
günaydın kızlar..
sabah diyetisyene gittim, yine kilo vermişim, toplamda 4.5 kilo oldu, hiçbir şey yiyemiyorum.. nasıl olacak bu böyle.. hele üçüncü ayım da dolduktan sonra, bebeğe zarar değil mi iştahsızlığım ?
mide bulantım da hala devam ediyor.. haftalardır bunu çekenlerinizi tebrik ediyorum valla, benimki üç beş gündür var, dünyam altüst oldu... neyse, kuzucuk büyüsün, iyi olsun da, varsın bulansın midem, çubuk kraker kürü ile idare ederim ben :)
Nescafe zararlı diye biliyorum Türk kahveside zararlı mı kii?Emin misiniz ya?
bulantıların ne zor olduğunu bilirim ben 3 aydrı çekiyom şimdi biraz iyiyim
kendini yemeye zorlasan canımm dr kilo vermek için ne dedi ben 13.haftamdayım 2 kilo aldım
[B]bulantı çok kötü cidden.
kussan kusamıyorsun.için dönüyoor dönüyoor halsizleşiyorsun.
hani sanki çıkarsam daha iyi olacakmışım ama olmuyor.aslında zorlasam oda olacak ama ben kusmaktan nefret ederim.sabahları 2 günde bir mecbur tutamıyorum.
kızlarr annişler birer birer uyanmaya başladı sanırım... topiğimize maşallahhhkalabalıklaştık şu an :))
İlk 3 ay bebiş vucudundaki depoyu kullanıyor ama bunda sonra gıda takviyesi şart canımDüzelirsin inşallah.
canım türk kahvesinde de kafein var zaten tavsiye edilmemesinin sebebi kafein. gebelikle ilgili sitelerde hangi içeceğin ne kadar kafein içerdiği yazıyor. yanlış hatırlamıyorsam türk kahvesinde nescafeden daha az kafein vardı:lepi:
Günaydın güzel nisan anneleri.daha yeni kalktım yataktan...dün akşam eşimden sıcak poğaça istemiştim.uyanıp kahvaltı yapıp yine uyudum.acayip aşeriyorum bazen ya.dün akşam eşime alcan dimi diye ocuk gibi etrafında dolandım.alıcam deyince ya dedim sabah olsa da yesem.eşim bazen maşallah diyor.resmen obur oldum ben ya......hımmmmmm bişey diycem dün lc wakikiden çok güzel eşofman altları aldım .ihtiyacınız varsa uğrayın derim.
Makarne gecesimi bayılırımmm..... Kesinlikle yapalımmzemuszemus:lepi::lepi: makarna gecesi yapalım kızlarrr ben normaldede makarna delisiyim valla aşerme denemez benimkine açgözlülük denir delikafadulden
Geçmiş olsun... benimde arada belim fena ağrıyor napalım katlanıcaz bebişler içinyerimsenibenGünaydın kızlar.
Bu sabah ağrılar içinde uyandım hem belim hem kasıklarım nasıl ağrıdılar nasıl ağrıdılar anlatamam.Bebişim annesine günaydın diyor böyle yapınca
Günaydın.. iyiyim bende...günaydınlar arkadaşlar nasılsınız? ben iyiyim benim doktorum dün bana folic asiti bırak dedi. daha önce elevite başla demişti onada başlama 5. aya kadar sana ilaç yok dedi. mide problemlerini gaz yanma onlar yapıyor rahatlarsın biraz dedi. görcez bakalım. gelişmeleri haber veririm size. birde elevit iştah açıyomuş ya galiba kilo almıyayım diye başlatmıyor.
Merhaba hoşgeldin meleğine sağlıcakla kavuşman dileğiyle...kızlar bende nisan Annesiyim hihoyyyt Rabbim nasip ederse bende 14 nisanda bebişimi kucağıma almış olucam.darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah
Bende ara ara kaçamaklar yapıyorum folic asit hiç sewmedim yaa.. 3 gün içiosam 2 gün içmiyorum ne yalan diim.. Kocişede içtim diorum napiyim...:umursamaz:itiraf ediyorum. 1 haftadır folic asit i bıraktım. gaz ve bulantımı arttırıyordu. 6 haftalıkken Doktor Progestan verdi içmedim içmediğimi söyleyince bişey demedi. Mide yanması için gaviscon verdi ilaçtan tiksindim içemedim:sinifsinif:. Tek folic asit e üzülüyorum ama neyseki onu da baya kullanmıştım.
ilaç kullanmayı pek sevmeyen biriyim galiba... Annemden alışkanlıl antibiyotik bile bize fazla içirmezdi çocukken. Ama şimdi çok şükür hiç ihtiyaç duymuyorum kışın 1 kere grip oluyorsam bile kendiliğinden geçiyor eşim 3 defa olur her seferinde antibiyotik içer... O da biraz abartır
Kötü bi süreç bişiy yapmayla geçmiyorki tuzlu şeyler yemeğe çalış bide ben sırtüstü uzanıyor sanki biraz duruluyor ama şöle yaparsan kesin geçer diyebileceğim bişiy yokkafamçokkarıştıgünaydın kızlar ara ara bende topiğe uğruyom 13. haftaya girdim bulantılarım azaldı ama yinede tam geçmedi sizce ne yapabilirim
ben her sabah türkkahvesi keyfi yapıyorum kızlar.. Hemde midemi tutuyor gibi geliyo bulantıya karşı.. çok sewiyorum neyapayımmkahve kafeinden dolayı zararlı. ama hiç vazgeçemiyenlere günde 1 fincana falan izin veriyorlar. bende çaydan vazgeçemedim :sinifsinif:
kızlarr annişler birer birer uyanmaya başladı sanırım... topiğimize maşallahhhkalabalıklaştık şu an :))
evet ben de türk kahvesi daha tercih edilebilir diye hatırlıyorum..
ama benim doktorum kahvenin hangi türlüsü olursa olsun haftada birden fazla içmemeni öneririm demişti.. zaten pek aram yok kahveyle, ben ağzıma bile sürmüyorum.
ama tuhaf olan, normalde asssla çay içmezdim.. bizim evde demlik misafirden misafire kullanılırdı. şimdi canım çay istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?