2010 Nisan Anneleri

kahve kafeinden dolayı zararlı. ama hiç vazgeçemiyenlere günde 1 fincana falan izin veriyorlar. bende çaydan vazgeçemedim :sinifsinif:

çay kahve ve kola hiç sevmem ben normalde sadece kahvaltı da 1 bardak çay içerimm allaha şükür sigarada yokk

günaydın kızlar..

sabah diyetisyene gittim, yine kilo vermişim, toplamda 4.5 kilo oldu, hiçbir şey yiyemiyorum.. nasıl olacak bu böyle.. hele üçüncü ayım da dolduktan sonra, bebeğe zarar değil mi iştahsızlığım ?

mide bulantım da hala devam ediyor.. haftalardır bunu çekenlerinizi tebrik ediyorum valla, benimki üç beş gündür var, dünyam altüst oldu... neyse, kuzucuk büyüsün, iyi olsun da, varsın bulansın midem, çubuk kraker kürü ile idare ederim ben :)

bu arada ben dün yine mide bulantısından kendimi yataklara attım, o arada çoklu alıntıyı tarif edenleriniz olmuş.. çok çok teşekkür ederim :)

deneyeyim hemencecik :)

bulantıların ne zor olduğunu bilirim ben 3 aydrı çekiyom şimdi biraz iyiyim
kendini yemeye zorlasan canımm dr kilo vermek için ne dedi ben 13.haftamdayım 2 kilo aldım

[B]bulantı çok kötü cidden.
kussan kusamıyorsun.için dönüyoor dönüyoor halsizleşiyorsun.
hani sanki çıkarsam daha iyi olacakmışım ama olmuyor.aslında zorlasam oda olacak ama ben kusmaktan nefret ederim.sabahları 2 günde bir mecbur tutamıyorum.

kızlarr annişler birer birer uyanmaya başladı sanırım... topiğimize maşallahhh kalabalıklaştık şu an :))

sağolun kızlar tuzlu kraker yiyyom her zaman elimde tuzlu kraker ağacı çıkıcak miğdem de ne yapalım artık meleklerim iyi olsunda ben her şeye razıyyım benim bebekler ikiz kızlarr ya sizler
tek benim bebiş

bana dr kahveyi hiç önermedi yaa.
bebek için çok zaralıymış ama ben 2 günde bir arkadaşlarla içiyorum sabahları.napiiimm yaaa yarım fincancık içiyom.
bende içiyorum arada kaçamakkaydirigubbakcemile3

İlk 3 ay bebiş vucudundaki depoyu kullanıyor ama bunda sonra gıda takviyesi şart canımDüzelirsin inşallah.

Nescafe zararlı diye biliyorum Türk kahveside zararlı mı kii? Emin misiniz ya?

canım türk kahvesinde de kafein var zaten tavsiye edilmemesinin sebebi kafein. gebelikle ilgili sitelerde hangi içeceğin ne kadar kafein içerdiği yazıyor. yanlış hatırlamıyorsam türk kahvesinde nescafeden daha az kafein vardı:lepi:

kızlarr bulantı sorunu yaşayanlara rabbim kolaylık versin ve tez zamanda atlatmayı nasip etsinn.. benim 5-6 haftalarda oldu en şiddetlisi... sonra hafifledii.. ramazanda eşime sofra hazırlamak ölüm gibi gelsede gün içinde fazla bulantım olmuyo şuan... ama arada esiyo sanırım bütün gün banyodan çıkamıyorum :bbo: bu günlerde geçicek allahın izniyle... yeterki meleklerimiz iyi sağlıklı olsun da tek derdimiz bulantı olsun şakkıdı

bulantıların ne zor olduğunu bilirim ben 3 aydrı çekiyom şimdi biraz iyiyim
kendini yemeye zorlasan canımm dr kilo vermek için ne dedi ben 13.haftamdayım 2 kilo aldım

ben bayaa bi kilo fazlasıyla başladım hamileliğe, zaten o yüzden diyetisyene yönlendirdi doktorum.. "hamilelik boyunca en fazla 5 kilo alabilirsin" dedi. şimdi kilo veriyor oluşum da iyi bile geliyor ona :) bebek senden alır alacağını, sen olabildiğince dengeli beslen yeter diyor..

benim midemden yana hiç derdim olmazdı önceleri valla.. ne fena şeymiş bulantı, kusmak.. hele o dediğin iç dönmesi yok mu.. oyy bak yazınca bile kıyıldı gene içim...ben de kusmamaya zorluyorum kendimi ama tutulacak gibi değil ki bu bulantılar..

kızlarr annişler birer birer uyanmaya başladı sanırım... topiğimize maşallahhh kalabalıklaştık şu an :))

evet vallahi maşallah topiğimize.. üç beş saat takip etmesem sayfalar dolmuş oluyor.. nisan anneleri olarak pek aktifiz :) nisan gelene kadar kaç sayfa olacak burası çok merak ediyorum :)

İlk 3 ay bebiş vucudundaki depoyu kullanıyor ama bunda sonra gıda takviyesi şart canımDüzelirsin inşallah.

iki hafta kaldı 3 ayımın dolmasına, sonra böyle gidersem dediğin gibi takviye makviye bir şey verecek artık doktor di mi

:enbuyukkk:
ayyy kızlaaar
afferim bana yaa, çoklu alıntı yaptım eheh

emeği geçenleri öperim kocaman

Günaydın güzel nisan anneleri.daha yeni kalktım yataktan...dün akşam eşimden sıcak poğaça istemiştim.uyanıp kahvaltı yapıp yine uyudum.acayip aşeriyorum bazen ya.dün akşam eşime alcan dimi diye ocuk gibi etrafında dolandım.alıcam deyince ya dedim sabah olsa da yesem.eşim bazen maşallah diyor.resmen obur oldum ben ya......hımmmmmm bişey diycem dün lc wakikiden çok güzel eşofman altları aldım .ihtiyacınız varsa uğrayın derim.

evet ben de türk kahvesi daha tercih edilebilir diye hatırlıyorum..
ama benim doktorum kahvenin hangi türlüsü olursa olsun haftada birden fazla içmemeni öneririm demişti.. zaten pek aram yok kahveyle, ben ağzıma bile sürmüyorum.

ama tuhaf olan, normalde asssla çay içmezdim.. bizim evde demlik misafirden misafire kullanılırdı. şimdi canım çay istiyor :)

canım sen kaç kilo ile hamile kaldın kilo vermenin bebişe zararı yoksa sorun yok o zamaan
kızlar benim renklerden de miğdem bulanıyyo tuhaf ama gerçekk yeşil renkten miğdem kalkıyooo

oh, poğaçalar yarasın bebişine :)

eşofmanları da güle güle kullan canım.. waikiki'yi ben de seviyorum, hem güzel hem de uygun fiyatlı şeyleri var... dolaptaki şeylerin üzerimize uymamaya başladığı şu günlerde, uğramakta fayda var :)

Herkese günaydın kızlar...a.s.

:lepi::lepi: makarna gecesi yapalım kızlarrr ben normaldede makarna delisiyim valla aşerme denemez benimkine açgözlülük denir delikafadulden
Makarne gecesimi bayılırımmm..... Kesinlikle yapalımmzemuszemus
Günaydın kızlar.
Bu sabah ağrılar içinde uyandım hem belim hem kasıklarım nasıl ağrıdılar nasıl ağrıdılar anlatamam.Bebişim annesine günaydın diyor böyle yapınca
Geçmiş olsun... benimde arada belim fena ağrıyor napalım katlanıcaz bebişler içinyerimseniben
Günaydın.. iyiyim bende...
banada folic asit verdi ama içince çok ağırlaşıyorum halsizlik ve mide bulantısı yapıyor bende.. doktora içmesem olmazmı dedim kesinlikle içmelisin dedi.. Pff benimkide yanımdaydı duydu yaa şimdi sıkı takipte sabah akşam içtimmi diyip duruyor... Elevit i bilmiyorum bana vermedi.. Umarım mide şikayetlerin geçerde rahatlarsın birazda olsa..
kızlar bende nisan Annesiyim hihoyyyt Rabbim nasip ederse bende 14 nisanda bebişimi kucağıma almış olucam.darısı tüm isteyen kardeşlerime inşallah
Merhaba hoşgeldin meleğine sağlıcakla kavuşman dileğiyle...
Bende ara ara kaçamaklar yapıyorum folic asit hiç sewmedim yaa.. 3 gün içiosam 2 gün içmiyorum ne yalan diim.. Kocişede içtim diorum napiyim...:umursamaz:
günaydın kızlar ara ara bende topiğe uğruyom 13. haftaya girdim bulantılarım azaldı ama yinede tam geçmedi sizce ne yapabilirim
Kötü bi süreç bişiy yapmayla geçmiyorki tuzlu şeyler yemeğe çalış bide ben sırtüstü uzanıyor sanki biraz duruluyor ama şöle yaparsan kesin geçer diyebileceğim bişiy yokkafamçokkarıştı
kahve kafeinden dolayı zararlı. ama hiç vazgeçemiyenlere günde 1 fincana falan izin veriyorlar. bende çaydan vazgeçemedim :sinifsinif:
ben her sabah türkkahvesi keyfi yapıyorum kızlar.. Hemde midemi tutuyor gibi geliyo bulantıya karşı.. çok sewiyorum neyapayımm

Maşallah

canım bende senin bildiğin gibi biliyorum.aslında türk kahvesininde zararlı olduğunu,içilmek istenirse haftadan 1 den fazla imenin zararlı olduğunu ....doktorumda öyle demişti.ben aslında çayı çok severim ama artık bebek için onuda çok nadir içiyorum.sabah süt içerim kahvaltıda.öğlen 1 kase yoğurt....şu an 10+4m.şimdilik bu ihtiyacımı karşılıyor ama 12.haftadan sonra süt içmeyi arttırmak gerek diye biliyorum ben

budebecim benimde canım sıcak poğca ve simit çekiyodu eşim sabah alıcaktı ama işe gitti hemencik yarına yiyecem inşşş
sanada afiyet olsun yarasın bebişineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…