2010 Nisan Anneleri

canım sen kaç kilo ile hamile kaldın kilo vermenin bebişe zararı yoksa sorun yok o zamaan
kızlar benim renklerden de miğdem bulanıyyo tuhaf ama gerçekk yeşil renkten miğdem kalkıyooo

çok ilginç canım ya.hiç duymamıştım daha önce böyle ranklerden midesi bulanan...benim kokudan çok midem bulanıyor....canım sabah yataktan kalkmadan baş ucuna beyaz leblebi bırak.mide bulantın başlamadan ye.gün içinde de karaker falan iyi gelir....

sağol canım.ihtiyacın varsa al.belleri lastikli değil ipli.ben en büyük bedenini aldım son ayıma kadar giyerim diye............canım poğaçaları öyle yedimki.....yaradı yavruma.......

bende eşimin halasından duymuştum renklerden miğdesi bulandığını hamiş değildim o zaman bende hadi canım o nasıl olur dedim hiç duymadığım için güldüm şimdi başıma geldi
habire tuzu yiyom şimdi biraz daha iyiyim çok şükür

budebecim benimde canım sıcak poğca ve simit çekiyodu eşim sabah alıcaktı ama işe gitti hemencik yarına yiyecem inşşş
sanada afiyet olsun yarasın bebişineee

canım ben aslında ev yapımı istiyordum.bana doktor işi yasakladığı için hiçbişey yapamıyorum.kayınvalidem annem hasta.ablam ve büyük yengem hamile.küçük gelinimizinde bebeği küçük.bizim aile çok komik kızlar herkes hamile...herkesin eli karnında......

ohh hamişler topluluğu canım rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin hepinizee bebişilerinizi bir avaz da alın kucağınızaaaa

hehe siz bayaa şenlikli haldesiniz hakkaten :)
bizim bebek bayaa göz bebeği olacak ya. hem bizim aileye hem de eşimin tarafına doğacak ilk torun olacak. hamile mamile de yok, ki iyi valla tüm ilgiyi ben kaptım.. gönlümce naz yapıyorum

annene ve kayınvalidene de geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşirler inşallah

belki duyduğun için etkilenmiş olabilirsin canım.iyi olmana sevindim.çok kötü mide bulantısı.ben nedense midem bulanırken çok korkarım.yanımda bana destek ararım

ben de kimin nesine gülsem, döner dolaşır gelir başıma :) kısmet işte :)

sen de dikkat et kendine valla.. içini kaldıran şeylerden uzak dur, bi de dediğin gibi tuzlu muzlu yiyip idare edicez artık..

12-13. haftaların sonunda bulantılar geçer diyorlar ama hamileliğin sonuna kadar böyle kalanlar da oluyormuş valla.. bakalım bizler nasıl olucaz..

Seninkide hem komik hem de kötü yaa:)) hastalara geçmiş olsun öncelikle... hamişlere gelince umarım 40ınız karışmaz:))

güzel anne adayları hepinize güzel günler dilerim ben dinleneyim az biraz kasıklarım ağırıyo görüşürüzzz

çooooooookkkkkkk şeniz canım.şimdi benimki tüp bebek olduğu için ilginin fazlası bende yinede.bebek varmı diye soranlara diyorumki ben hamileyim,ablam hamile,yengem hamile.....bir tak annem hamile değil diyorum : )çok sağol canım

yaşadın desene.hihoyyyt:sm_cool::sm_cool:

geçmiş olsun hamişlerede hayırlı doğumlar.

Seninkide hem komik hem de kötü yaa:)) hastalara geçmiş olsun öncelikle... hamişlere gelince umarım 40ınız karışmaz:))

canım yengem 20-25 güne kadar doğuruyor.Ama ablamla kırkımız karışacak.ablam mart sonu gibi doğum yapacak.benimki nisanın 15i......

ohh keyfini sür derimyerimseniben
Benim annem hevesleniyor bitek kayınvalidemin haberi bile yok daha sölesemde umursamıyacağı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…