canım sen kaç kilo ile hamile kaldın kilo vermenin bebişe zararı yoksa sorun yok o zamaan
kızlar benim renklerden de miğdem bulanıyyo tuhaf ama gerçekk yeşil renkten miğdem kalkıyooo
oh, poğaçalar yarasın bebişine :)
eşofmanları da güle güle kullan canım.. waikiki'yi ben de seviyorum, hem güzel hem de uygun fiyatlı şeyleri var... dolaptaki şeylerin üzerimize uymamaya başladığı şu günlerde, uğramakta fayda var :)
budebecim benimde canım sıcak poğca ve simit çekiyodu eşim sabah alıcaktı ama işe gitti hemencik yarına yiyecem inşşş
sanada afiyet olsun yarasın bebişineee
canım ben aslında ev yapımı istiyordum.bana doktor işi yasakladığı için hiçbişey yapamıyorum.kayınvalidem annem hasta.ablam ve büyük yengem hamile.küçük gelinimizinde bebeği küçük.bizim aile çok komik kızlar herkes hamile...herkesin eli karnında......
bende eşimin halasından duymuştum renklerden miğdesi bulandığını hamiş değildim o zaman bende hadi canım o nasıl olur dedim hiç duymadığım için güldüm şimdi başıma geldi
habire tuzu yiyom şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
bende eşimin halasından duymuştum renklerden miğdesi bulandığını hamiş değildim o zaman bende hadi canım o nasıl olur dedim hiç duymadığım için güldüm şimdi başıma geldi
habire tuzu yiyom şimdi biraz daha iyiyim çok şükür
canım ben aslında ev yapımı istiyordum.bana doktor işi yasakladığı için hiçbişey yapamıyorum.kayınvalidem annem hasta.ablam ve büyük yengem hamile.küçük gelinimizinde bebeği küçük.bizim aile çok komik kızlar herkes hamile...herkesin eli karnında......
hehe siz bayaa şenlikli haldesiniz hakkaten :)
bizim bebek bayaa göz bebeği olacak ya. hem bizim aileye hem de eşimin tarafına doğacak ilk torun olacak. hamile mamile de yok, ki iyi valla tüm ilgiyi ben kaptım.. gönlümce naz yapıyorum
annene ve kayınvalidene de geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşirler inşallah
bizim bebek bayaa göz bebeği olacak ya. hem bizim aileye hem de eşimin tarafına doğacak ilk torun olacak. hamile mamile de yok, ki iyi valla tüm ilgiyi ben kaptım.. gönlümce naz yapıyorum
annene ve kayınvalidene de geçmiş olsun canım.. tez zamanda iyileşirler inşallah
güzel anne adayları hepinize güzel günler dilerim ben dinleneyim az biraz kasıklarım ağırıyo görüşürüzzz
Seninkide hem komik hem de kötü yaa:)) hastalara geçmiş olsun öncelikle... hamişlere gelince umarım 40ınız karışmaz:))
geçmiş olsun hamişlerede hayırlı doğumlar.
slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?