slm kızlar nasılsınız
Merhaba, hoşgeldin...slm kızlar nasılsınız
canım yengem 20-25 güne kadar doğuruyor.Ama ablamla kırkımız karışacak.ablam mart sonu gibi doğum yapacak.benimki nisanın 15i......
kızlarr bulantı bulantı dedikk.. benimki geldii yinee akannehir accık uzanayım bende faydası oluyoo... okuldan gelince uğrarım yine.. o zamana kadar iyi bakın kendinizi ve minişlerinize.... öptüm...
çooooooookkkkkkk şeniz canım.şimdi benimki tüp bebek olduğu için ilginin fazlası bende yinede.bebek varmı diye soranlara diyorumki ben hamileyim,ablam hamile,yengem hamile.....bir tak annem hamile değil diyorum : )çok sağol canım
yaşadın desene.hihoyyyt:sm_cool::sm_cool:
ohh keyfini sür derimyerimseniben
Benim annem hevesleniyor bitek kayınvalidemin haberi bile yok daha sölesemde umursamıyacağı için...
hadi hayırlısı olsun... ikinizde birbirinizi teyze yapacaksınız ne güzel... Ben hayatımda sadece kızkardeşleri kıskanırım evin tek kzıyımda
Merhaba, hoşgeldin...
iyiyim ben sen nasılsın?
hadi hayırlısı olsun... ikinizde birbirinizi teyze yapacaksınız ne güzel... Ben hayatımda sadece kızkardeşleri kıskanırım evin tek kzıyımda
kayınvalidene niye söylemedin canım? erken diye mi düşünüyorsun ?
hiçbir zaman annelerimiz kadar heveslenmelerine, ilgilenmelerine imkan yok zaten ama, kendilerince seviniyor onlar da..
mademoiselle , ne doğru demişin.. ben de o kadar imreniyorum ki kardeşlere... ben tek çocuğum. ne hala olucam, ne teyze... çekirdeğin çekirdeği bir ailede büyüdüm, kuru başıma hissediyorum kendimi..
o yüzden, eğer anne baba sağlıklı ise, maddi durumları da bir şekilde birden fazla çocuğu idare edebilecek gibiyse; bir çocuğu kardeşsiz bırakmak, çocuğa yapılabilecek ennn büyük haksızlık diye düşünüyorum hep..
evet canım.ben 2.defa teyze olcam.kızkardeşin veya ablanın olması güzel.annenden bir kardeş iste olmazmı : )
bu arada niye kayınvaliden sevinmezki........gerçi onlardan çok ince düşünce beklemeyeceksin.......ne demişler ana gibi yar olmaz..........
Benim bundan önce 2,5 aylık bi bebeğim mol gebelik teşhisiyle alında 1 gün hastanede kaldım geçmiş olsuna gelmedi çok canım sıkıldı o zman ondan bikaç ay sonra beni gördüğündede boşverr bidaha yaparsın demezmi gıcık oldum... ve yemin ettim bidaha olursa demicem diye.. haketti yani... şimdi o benim karnımı görünce sorar hamilemisin diye bende ewet bitane daha yaptım dicem.. kötükedihüso
allahtan benim bir abim var tek değilim ama kız kardeşin yerini tutmuyorki.. istanbuldada değil üstelik sinopta işi gereği.. Bende allah nasip ederse kardeşsiz bırakmak istemem yawrumu...
Benim bundan önce 2,5 aylık bi bebeğim mol gebelik teşhisiyle alında 1 gün hastanede kaldım geçmiş olsuna gelmedi çok canım sıkıldı o zman ondan bikaç ay sonra beni gördüğündede boşverr bidaha yaparsın demezmi gıcık oldum... ve yemin ettim bidaha olursa demicem diye.. haketti yani... şimdi o benim karnımı görünce sorar hamilemisin diye bende ewet bitane daha yaptım dicem.. kötükedihüso
allahtan benim bir abim var tek değilim ama kız kardeşin yerini tutmuyorki.. istanbuldada değil üstelik sinopta işi gereği.. Bende allah nasip ederse kardeşsiz bırakmak istemem yawrumu...
bende iyilik canım.sen nasılsın bugün?
tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okuyuncacidden böyle mi yaptı
e müstahakmış o zaman böyle yapman hakkaten. doğurana kadar söylemesen yeridir..
ya niye kız anneleri damatlarını evlatları gibi severler ama erkek anneleri asla benimseyemezler gelinlerini.. yani o kadar enteresan bir durum ki bu...
niye evlat gibi sevmiyorlar ki bizi... düşünsene bu yaşadığın şeyi kendi kızı yaşasa, gitmez miydi başına, kalmaz mıydı hastanede yanında...
çok ayıp valla. sinir oldum.
Allah bu bebişi sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin de görsün o yenisi nasıl yapılıyormuş :)
a.shoşgeldin canım.teşekkürler.Sen nasılsın?
Merhaba, hoşgeldin...
iyiyim ben sen nasılsın?
hosbulduk canım bende ıyı olmaya calışıyom ıste kaydirigubbakcemile2
aynen böle dedi gerçekten ayıp etti tabi hemde çokkk..tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okuyuncacidden böyle mi yaptı
e müstahakmış o zaman böyle yapman hakkaten. doğurana kadar söylemesen yeridir..
ya niye kız anneleri damatlarını evlatları gibi severler ama erkek anneleri asla benimseyemezler gelinlerini.. yani o kadar enteresan bir durum ki bu...
niye evlat gibi sevmiyorlar ki bizi... düşünsene bu yaşadığın şeyi kendi kızı yaşasa, gitmez miydi başına, kalmaz mıydı hastanede yanında...
Allah bu bebişi sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin de görsün o yenisi nasıl yapılıyormuş :)
tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okuyuncacidden böyle mi yaptı
kendi kızı yaşasa koşa koşa giderdi.neden bizleri sevmiyolar biliyomusun oğullarını paylaşmak istemiyorlar.benim annemde zamanı geldiğinde benden çok savunur eşimi.bazen taklıyorum anneme onun ailesi beni bu kadar savunmıuyor sende beni savun diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?