kendi kızı yaşasa koşa koşa giderdi.neden bizleri sevmiyolar biliyomusun oğullarını paylaşmak istemiyorlar.benim annemde zamanı geldiğinde benden çok savunur eşimi.bazen taklıyorum anneme onun ailesi beni bu kadar savunmıuyor sende beni savun diyorum....
peki biri kız biri erkek oldu dıyelım ucuncuyu mu yapıcaksın oyleyse canım :hulya:
sıkma canını.bazen kayınvalideler ne dediğini bilmiyolar.ben de tüp bebek yaptırdım 2 defa ne maddi ne manevi yanımda oldular.ben artık şunu diyorum.Allah insana ne verirse kendinden versin.benim kendi ailem olmasa ben bu sıkıntıların altından asla kalkamazdım.Allahım yanımda bulunan herkesten razı olsun
hımmm bizim nisan anneleri dertli kayınvalideden yana. valla kızlar ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum çok şükür iyi geçiniyoruz. eşimden üstün tutuyo beni hakkını yiyemem. ama birkere daha böyle anlatmıştım da nazar mı değdi ne olduysa bana alındı biraz problem yaşadık. şimdi de bebişe çok seviniyor ama ne bileyim bir gariplik var benim tanıdığım kadarıyla daha bir alakalı olur diyordum. ama sanki biraz geri duruyo. sanırım daha yeni diye hani son aylara saklıyo sanki hevesini. ya da ben ona biraz içlendim; hiçbir zaman çıkarmadığı problemi hamileliğimde çıkardı diye de bana öyle geliyo bilemiyorum.:umursamaz:
ben isterimde eşim istemez o 6 kardeş olduğu için en fazla 2 tane istiyo bakalım artık ne olur ama kzıımın kesinlikle bi kızkardeşi olmasını istiyorum eğer kızım olursa tabi:))
ben isterimde eşim istemez o 6 kardeş olduğu için en fazla 2 tane istiyo bakalım artık ne olur ama kzıımın kesinlikle bi kızkardeşi olmasını istiyorum eğer kızım olursa tabi:))
hepimizin canım...allah gönlüne göre versin canım insallah dedıgın gıbı olur.:1hug:
valla biz biri bile zor bulduk ama Allah ikinciyi verirse, kesin bir tane daha istiyorum..
üçüncü için ise emin değilim. onun için bayaa cengaver olmak gerekiyor, yaşım da genç daha, 40'a kadar yolu var, gözüm keserse, niye olmasın :)
iyi anlaşmanız ne güzel canım...
aynı evde oturuyorsanız ara sıra öyle tatsızlıkların olması da çok normal
anamızın evindeyken bile yeri geldiğinde onlarla bile tartışmıyor muyduk ?
kayınvalidelerle de olur arada sürtüşmeler, iş ki büyümesin, ailede huzur kaçmasın..
size de iki kere maşallah diyeyim :) aynı evde oturup sorunsuz bir düzen kurmak herkesin harcı değil.. nazar değmesin..
günaydın kızlar geçmiş yazıları okumam ancak bitti oooo ne kaynantmışınız sabah sabah yaaa böyle kayınvalideler sevmezler gelinleri pek ama lafta söyletmezler dışarda haaa birisi bişey dese savunmayada geçerler ahh biz nasıl olcaz acep ne bilim yaaa ben evladım gibi severim gelinimi heralde çünkü düşünsenize oğlunuzla mutlu olduğunu bilmek bile insana huzur verir sevinciyle sevinirsiniz zaman gösterir gerçi ama rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
Keyifli sohbetler canım...ay ay ay
kızlar benim arkadaşlarım aradı şimdi, baskına geliyorlar :)
acil çıkıyorum
hepinizi öpüyorum kocamaaan
minik yeğenlerimi de öperim, uyusunlar da büyüsünleer içerde :)
saol canım inan emin ol bizler bilinçli birer kayınvalide oluruz çünkü bize yapılan hataları görüyoruz o yüzden canımGünaydın canım hoşgeldin... Bende hep onu sölerim bi oğlum olsun nasıl kayınvalide olunur göstercem herkese... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy oyy en koyu muhabbet baslamış kızlar,kayınvalideler...onlar bizi bizde onalrı konuşmadan duramayız nedense,ben sunu anladım kızlar eğer sen iyiysen,vericiysen ,suskunsan senden iyisi yok,ama değilsen kötüsün bizim içinde öledir dimi,şimdi bende iyiyim ama yarına allah kerim diyelim....
ay ay ay
kızlar benim arkadaşlarım aradı şimdi, baskına geliyorlar :)
acil çıkıyorum
hepinizi öpüyorum kocamaaan
minik yeğenlerimi de öperim, uyusunlar da büyüsünleer içerde :)
ya ben gerçekten anlamıyorum bunu
anne ile eşin yeri o kadar ayrı ki, mukayese kabul eden insanlar değiliz yani.
bi de benim eşim annesine öyle çok düşkün bi adam da değildir, kayınvalidem de çok bağlı değildir ona, ama yine de anlayamıyorum yani.
çok büyük bir tatsızlığımız sıkıntımız olmadı bizim ama, benden memnun olmadıklarını, yaranamadığımı, hayallerindeki gelin olmadığımı biliyorum yani...
benim annem de seninki gibidir ayrıca. sinir bozucu derecede tutar eşimin tarafını.. ne olsa hep o haklıdır, neye üzülsem boşunadır, neye söylensem haksızlık ediyorumdur.. varsa yoksa damadı.. aah ah, erkek olmak varmış kızlar :)
hımmm bizim nisan anneleri dertli kayınvalideden yana. valla kızlar ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum çok şükür iyi geçiniyoruz. eşimden üstün tutuyo beni hakkını yiyemem. ama birkere daha böyle anlatmıştım da nazar mı değdi ne olduysa bana alındı biraz problem yaşadık. şimdi de bebişe çok seviniyor ama ne bileyim bir gariplik var benim tanıdığım kadarıyla daha bir alakalı olur diyordum. ama sanki biraz geri duruyo. sanırım daha yeni diye hani son aylara saklıyo sanki hevesini. ya da ben ona biraz içlendim; hiçbir zaman çıkarmadığı problemi hamileliğimde çıkardı diye de bana öyle geliyo bilemiyorum.:umursamaz:[/QUOTE
çok şükür ben çok iyiyim kayınvalidemle. Onun ilgisi ve sevgisi çok. Çok şükür. Maşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?