2010 Nisan Anneleri

ya ben gerçekten anlamıyorum bunu
anne ile eşin yeri o kadar ayrı ki, mukayese kabul eden insanlar değiliz yani.

benim annem de seninki gibidir ayrıca. sinir bozucu derecede tutar eşimin tarafını.. ne olsa hep o haklıdır, neye üzülsem boşunadır, neye söylensem haksızlık ediyorumdur.. varsa yoksa damadı.. aah ah, erkek olmak varmış kızlar :)

Son düzenleme:

kesinlikle canım katılıyorum ne varsa insanın yıne kendı ailesınde var yoksa dıgerlerı faydası olmadıgı gıbı zarar da aynı zamanda malesef klava:

iyi anlaşmanız ne güzel canım...
aynı evde oturuyorsanız ara sıra öyle tatsızlıkların olması da çok normal
anamızın evindeyken bile yeri geldiğinde onlarla bile tartışmıyor muyduk ?
kayınvalidelerle de olur arada sürtüşmeler, iş ki büyümesin, ailede huzur kaçmasın..

size de iki kere maşallah diyeyim :) aynı evde oturup sorunsuz bir düzen kurmak herkesin harcı değil.. nazar değmesin..

ben isterimde eşim istemez o 6 kardeş olduğu için en fazla 2 tane istiyo bakalım artık ne olur ama kzıımın kesinlikle bi kızkardeşi olmasını istiyorum eğer kızım olursa tabi:))

valla biz biri bile zor bulduk ama Allah ikinciyi verirse, kesin bir tane daha istiyorum..
üçüncü için ise emin değilim. onun için bayaa cengaver olmak gerekiyor, yaşım da genç daha, 40'a kadar yolu var, gözüm keserse, niye olmasın :)

günaydın kızlar geçmiş yazıları okumam ancak bitti oooo ne kaynantmışınız sabah sabah yaaa böyle kayınvalideler sevmezler gelinleri pek ama lafta söyletmezler dışarda haaa birisi bişey dese savunmayada geçerler ahh biz nasıl olcaz acep ne bilim yaaa ben evladım gibi severim gelinimi heralde çünkü düşünsenize oğlunuzla mutlu olduğunu bilmek bile insana huzur verir sevinciyle sevinirsiniz zaman gösterir gerçi ama rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah

allah gönlüne göre versin canım insallah dedıgın gıbı olur.:1hug:
hepimizin canım...

Birini hakedelimde hayırlısıyla gerisi gelir umarım:CüvCüv::CüvCüv:

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım öyle zaten ben hep derim benim kendi anneme tahammülüm yoktu ki diye ama saolsun çok şefkatli ve iyi niyetli kayınvalidem:kedi:

ay ay ay
kızlar benim arkadaşlarım aradı şimdi, baskına geliyorlar :)

acil çıkıyorum
hepinizi öpüyorum kocamaaan
minik yeğenlerimi de öperim, uyusunlar da büyüsünleer içerde :)

Günaydın canım hoşgeldin... Bende hep onu sölerim bi oğlum olsun nasıl kayınvalide olunur göstercem herkese... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyy oyy en koyu muhabbet baslamış kızlar,kayınvalideler...onlar bizi bizde onalrı konuşmadan duramayız nedense,ben sunu anladım kızlar eğer sen iyiysen,vericiysen ,suskunsan senden iyisi yok,ama değilsen kötüsün bizim içinde öledir dimi,şimdi bende iyiyim ama yarına allah kerim diyelim....

Günaydın canım hoşgeldin... Bende hep onu sölerim bi oğlum olsun nasıl kayınvalide olunur göstercem herkese... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canım inan emin ol bizler bilinçli birer kayınvalide oluruz çünkü bize yapılan hataları görüyoruz o yüzden canım

canım valla ben aslında pek konuşmam hakkında ama damarıma basarsa hiçte laf esirgemem ben eşimede diyorum bazen evlendik evleneli laf duydunmu annemden şunuda şöyle yapın demedi karışmaz yani ama sizinkiler neden karışır diye soruyorum ama artık tanıdı beni kolay kolay laf diyemiyorsengözlerimebaksanab sadece bir yere gidilcekse bizim hakkımızda karar veriyo gelirler diye o beni çileden çıkarıyo gelirmisiniz yok gelirler var deliriyorum valladelikafadulden ama bende gelemeyiz işimiz var diyorum orda bitiyo iş birazcıkta eşimden çekinir bizimkiler:lepi:

ay ay ay
kızlar benim arkadaşlarım aradı şimdi, baskına geliyorlar :)

acil çıkıyorum
hepinizi öpüyorum kocamaaan
minik yeğenlerimi de öperim, uyusunlar da büyüsünleer içerde :)

güle güle canım götürün bakalım pastaları poğaçaları ne yapalım bizde evdeyiz ama kesinlikle kahve içme canım bana doktorum üstüne basa basa kahveden uzak durmamı söyledi canım keyifli sohbetler:hulya:

benim annem eşim bana çok baktığı,çok ilgilendiği için çok seviniyor.çok koruyor eşimi aralarından su sızmıyor.inşallah hepte öyle olurlar.benim eşim annesine çok düşkün,anneside ona çok düşkünmüş.ama nedense ben göremedim bunu.tüp bebek yaptıracağımız zaman kayınvalidem hiç aramıyordu bizi aylarca.ilk onlara söylediğimizde hiç unutmam görümcem ne var ki bunda bende abimin tayini çıktı zannettim falan dedi sinir oldum anlayacağın.ilk tüp bebeğe mart gibi gitmeye karar verdik.bebeğimizin normal yollarla olmayacağını ekimde öğrenmiştik.kayınvalidem eşime oğlum hemen gitmeyin yaza doğru gidersiniz demezmi....açtım ağzımı yumdum gözümü...aslında hiç cevap vermem ona ama kafam attı.ben dedim aylardır bu evin içinde ağlıyorum bana dedim destek olmadığın varken şu zaman git bunu yap falan deme.gerçi o beni muhatap almıyo ya,direk oğluna söylüyor....ben o zamanlar ne yalansöyleyeceğim sadece hasta olduklarında gidiyordum yanlarına.bana dediki kaynanam hi gelmiyosun bize.düşünebiliyomusunuz kayoınvalidemler 1o dakika uzaklıkta bize 2 ayda bir geliyolardı.bende de değil problem eşime bile destek olmuyolardı.aahhh iim çok dolu kısar ama şimdi bebeğim var ya hiçbişey önemli değil.Allahım yavruma,bana ve eşime güç,kuvvet versin.memur maaşıyla 18 milyar borçlandık.ALLAHA şükür çok az bir borcumuz kaldı.bebeğim rızkıyla geldi.

selam kızlar. ben hep hamile arkadaşlarım cinsiyet öğrenmeden onları gözlerdim ve %80-90 orantıyla tuttururdum cinsiyetlerini. mesela erkekde gerçekten anne güzelleşiyor kızda da yüzü lekelenior değişiordu göbek sivriliğide hep tutardı mesela. hadi kendimizdeki belirtileri de yazalım ve tahminlerimizi tokuşturalım en son. benim hayatımın her döneminde göbeğim vardı balık etliydim. göbeğim hep geniş ve yayvandı. ama şimdilerde belli oluomu bilmiorum şimdi sivri bi göbeğim var şimdilik erkek gibi çin takviminde de erkek bakalım ne olacak tabiki her lafın başı sağlıklı ve hayırlı olsun.... sizlerde varmı belirtiler

bende bir ara sivilcelendim ama şimdi geçti yüzüm ne güzelleşti ne çirkinleşti aynı gibi geliyo bana... Göbeğimde yayvan gibi kızmı şimdi benimki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…