2010 Nisan Anneleri

slm kızlar.canım çin takvimi ne bilmiyorum.benim 6 haftada kanamam oldu o hafta sivilcelendim hala yüzümde lekeler var sivilcelerin bide uçuk çıktı yüzümde kaynanam saolsuun soktu lafo soktu lafı.akşamına kaşındım sabahına uçukladım valla nasıl olacak bu kaynanalar bilemedim ben dünyanın en iyi insanı ol yinede lafını sokuyor.ben susuyorum bide 3. kiş var yanımızda.
aman neyse aceba diyorum kanamadanmı sivilcelendim ilk haftalarda cildim düzelmişti şimdi sivilceliyim karnımda büyüme yok 11. haftamızın içindeyiz ondanda bilemiyorum.
ama az önce bir arkadaşım geldi hamile erkek bebekte galiba karın çabuk büyüyormuş.2 kişiden duydum 4. haftada hamile gibi karın oldu dediler.
sizce mantıklımı kızlar.

ben kayınvalide olursam onları o kadar çok mutlu etcemki.......bir dediklerini iki etmicem.bana senin kızın olca diolar.erkekte olursa karın sivri olurmuş.benim karnım yassı.bide benim canım hep ekşi şeyler istiyor

ben kayınvalide olursam onları o kadar çok mutlu etcemki.......bir dediklerini iki etmicem.bana senin kızın olca diolar.erkekte olursa karın sivri olurmuş.benim karnım yassı.bide benim canım hep ekşi şeyler istiyor

canım karnın büyüdümü senin kaçıncı haftan bende hiç büyüme yokya.sadece suratımdan anlaşılıyor kireç gibi.

karnım büyüdü canım 1o.haftamdayım ben.benim kaçıncı haftamdı bilmiyorum ama çok sivilcelendin.çenem, sırtım,göğsümün üstü falan......derlerki çirkinleşince anne bebek kız olurmuş annenin güzelliğini alırmış.duydun mu*

ben duydum canım evet çirkinleşirsen sivilce olursa kız derler ama ben baştan beri hep erkek hissettim kendimde ama rüyamda altın bilezik kolye falan görmüştüm kız evladı diyodu çin takvimindede kız çıktı hayırlısı artık ne diyeyim farketmez kuzucuğum sağlıklı olsunda annesi yer onu yavrusunu oyyy kıyamam

Annesi yer onu diye yazmışsın okuyunca heyecanlandım birden zemuszemus

Anne olalım biran önce yaa

ozaman sevineyim ben bebeğim kendini göstermeye başladı
aynen şekerim bana diyorlar fazladır sen üzerine görmüşsündür diorlar yok diorum kan ve ultrasonda doğruluo ozaman ikizi patlatıyorlra peşine delikafadulden
bende bir ara sivilcelendim ama şimdi geçti yüzüm ne güzelleşti ne çirkinleşti aynı gibi geliyo bana... Göbeğimde yayvan gibi kızmı şimdi benimki:))

şekerim olabilir ben garanti demiorum da olabilirde. önceki haline göre mi yayvanlaştı alkisalkisalkis

ablamda benimki için çin takvimine bakmış erkek diyomuş sanırım.bende dedimki benimki tüp bebek nerden bileyim kız mı transfer ettiler erkek mi diye : )

evet şekerim aynen bu şekilde duydum ve gördüm çevremde. bizzat hamileliğimi öğrenmeden önce komşuma gitmiştim hamile resmen güzelleşmişdi dedim abla senin oğlun olacak. 1 hafta sonra dediler nerden bildin. oluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…