hımmm bizim nisan anneleri dertli kayınvalideden yana. valla kızlar ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum çok şükür iyi geçiniyoruz. eşimden üstün tutuyo beni hakkını yiyemem. ama birkere daha böyle anlatmıştım da nazar mı değdi ne olduysa bana alındı biraz problem yaşadık. şimdi de bebişe çok seviniyor ama ne bileyim bir gariplik var benim tanıdığım kadarıyla daha bir alakalı olur diyordum. ama sanki biraz geri duruyo. sanırım daha yeni diye hani son aylara saklıyo sanki hevesini. ya da ben ona biraz içlendim; hiçbir zaman çıkarmadığı problemi hamileliğimde çıkardı diye de bana öyle geliyo bilemiyorum.:umursamaz:[/QUOTE
çok şükür ben çok iyiyim kayınvalidemle. Onun ilgisi ve sevgisi çok. Çok şükür. Maşallah diyelim
maşallah
selam kızlar. ben hep hamile arkadaşlarım cinsiyet öğrenmeden onları gözlerdim ve %80-90 orantıyla tuttururdum cinsiyetlerini. mesela erkekde gerçekten anne güzelleşiyor kızda da yüzü lekelenior değişiordu göbek sivriliğide hep tutardı mesela. hadi kendimizdeki belirtileri de yazalım ve tahminlerimizi tokuşturalım en son. benim hayatımın her döneminde göbeğim vardı balık etliydim. göbeğim hep geniş ve yayvandı. ama şimdilerde belli oluomu bilmiorum şimdi sivri bi göbeğim var şimdilik erkek gibi çin takviminde de erkek bakalım ne olacak tabiki her lafın başı sağlıklı ve hayırlı olsun.... sizlerde varmı belirtiler
hımmm bizim nisan anneleri dertli kayınvalideden yana. valla kızlar ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum çok şükür iyi geçiniyoruz. eşimden üstün tutuyo beni hakkını yiyemem. ama birkere daha böyle anlatmıştım da nazar mı değdi ne olduysa bana alındı biraz problem yaşadık. şimdi de bebişe çok seviniyor ama ne bileyim bir gariplik var benim tanıdığım kadarıyla daha bir alakalı olur diyordum. ama sanki biraz geri duruyo. sanırım daha yeni diye hani son aylara saklıyo sanki hevesini. ya da ben ona biraz içlendim; hiçbir zaman çıkarmadığı problemi hamileliğimde çıkardı diye de bana öyle geliyo bilemiyorum.:umursamaz:[/QUOTE
çok şükür ben çok iyiyim kayınvalidemle. Onun ilgisi ve sevgisi çok. Çok şükür. Maşallah diyelim
maşallah canım nazar değmeesin.
maşallah
maşallah canım.ama şunu söyleyeyim pek güvenme kaynana.benden sana tavsiye.bir yüzü ipek bir yüzü köpek oluyor kaynanaların.kimse kusura bakmasın.bizde kaynana olunca öyle olucaz belki onuda bilemem ama.benim 3 yıllık tecrübem bunu gösteriyor.bir bakıyorum dünya iyisi bir bakıyorum sanki kumasıyım kıskançlıktan kuduruyor.yaptıklarını anlatsam sizinde dudaklarınız uçuklar.neyse bunada şükür kızlar.hele çalışıyorsanız ben gibi en iyi emanet edilecek kişi.ne olursa olsun Allah(c.c.)başımızdan eksik etmesin.arada oğulları var iyi olmak zorundalar bir noktada.
HAKSIZMIYIM...
ben kayınvalide olursam onları o kadar çok mutlu etcemki.......bir dediklerini iki etmicem.bana senin kızın olca diolar.erkekte olursa karın sivri olurmuş.benim karnım yassı.bide benim canım hep ekşi şeyler istiyor
maşallah maşallah allah bozmasın bizim sadece sat lar değil kaynanalar da aynı desene nazlıcımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
maşallah canım.ama şunu söyleyeyim pek güvenme kaynana.benden sana tavsiye.bir yüzü ipek bir yüzü köpek oluyor kaynanaların.kimse kusura bakmasın.bizde kaynana olunca öyle olucaz belki onuda bilemem ama.benim 3 yıllık tecrübem bunu gösteriyor.bir bakıyorum dünya iyisi bir bakıyorum sanki kumasıyım kıskançlıktan kuduruyor.yaptıklarını anlatsam sizinde dudaklarınız uçuklar.neyse bunada şükür kızlar.hele çalışıyorsanız ben gibi en iyi emanet edilecek kişi.ne olursa olsun Allah(c.c.)başımızdan eksik etmesin.arada oğulları var iyi olmak zorundalar bir noktada.
HAKSIZMIYIM...
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile5
karnım büyüdü canım 1o.haftamdayım ben.benim kaçıncı haftamdı bilmiyorum ama çok sivilcelendin.çenem, sırtım,göğsümün üstü falan......derlerki çirkinleşince anne bebek kız olurmuş annenin güzelliğini alırmış.duydun mu*
HAKSIZMIYIM...
vereliniortak
ben duydum canım evet çirkinleşirsen sivilce olursa kız derler ama ben baştan beri hep erkek hissettim kendimde ama rüyamda altın bilezik kolye falan görmüştüm kız evladı diyodu çin takvimindede kız çıktı hayırlısı artık ne diyeyim farketmez kuzucuğum sağlıklı olsunda annesi yer onu yavrusunu oyyy kıyamam
ozaman sevineyim ben bebeğim kendini göstermeye başladıgünaydın canım. Ben 1 kilo vermişim, göbişim eskiye nazaran çok çok az var ama belli olcak derecede değil... Bundan 1 ay önce gazdan ötürü sanki bebek gibi duruyodu ama şimdilerde geçti. Bakalım ne zaman kendini belli edecek ufaklık ve ben ne zaman kilo almaya başlıcam :CüvCüv:
ama merak etme canım, anneminde 2 aylıkken döbişi hemen belli olurmuş, olabiliyor yani. Bünyeden bünyeye değişiyor a.s.
aynen şekerim bana diyorlar fazladır sen üzerine görmüşsündür diorlar yok diorum kan ve ultrasonda doğruluo ozaman ikizi patlatıyorlra peşine delikafaduldenbenim karnımda çok şiş sanırım gaz.
2 kg almışım ayrıcada.4 ylık gibi karnım utanıyorum valla daha 2 aylık karnıma bak falan.
hiç bir kotum olmuyor.spor bol giydiğim pantolonlarda taaammm oturuyor üstüme.hamile kotlarımı çıkardım.giymeye başlayacam sanırım.
bende bir ara sivilcelendim ama şimdi geçti yüzüm ne güzelleşti ne çirkinleşti aynı gibi geliyo bana... Göbeğimde yayvan gibi kızmı şimdi benimki:))
ben duydum canım evet çirkinleşirsen sivilce olursa kız derler ama ben baştan beri hep erkek hissettim kendimde ama rüyamda altın bilezik kolye falan görmüştüm kız evladı diyodu çin takvimindede kız çıktı hayırlısı artık ne diyeyim farketmez kuzucuğum sağlıklı olsunda annesi yer onu yavrusunu oyyy kıyamam
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::1hug:Annesi yer onu diye yazmışsın okuyunca heyecanlandım birden zemuszemus
Anne olalım biran önce yaa
ablamda benimki için çin takvimine bakmış erkek diyomuş sanırım.bende dedimki benimki tüp bebek nerden bileyim kız mı transfer ettiler erkek mi diye : )
karnım büyüdü canım 1o.haftamdayım ben.benim kaçıncı haftamdı bilmiyorum ama çok sivilcelendin.çenem, sırtım,göğsümün üstü falan......derlerki çirkinleşince anne bebek kız olurmuş annenin güzelliğini alırmış.duydun mu*
ablamda benimki için çin takvimine bakmış erkek diyomuş sanırım.bende dedimki benimki tüp bebek nerden bileyim kız mı transfer ettiler erkek mi diye : )
çillenme sivilcelenme yada göbekde değişim yok mu şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?