ayrıca çin takvimine giremedim cinsel bilgi içeriyor diye site üniv. tarafından yasaklanmış.banada bakarmısınız.
çillenme sivilcelenme yada göbekde değişim yok mu şeker
arkadaşlar nette kısa bi araştırma yaptımm bu elevit bazı bünyelerde
kilo yapıyormuşş her günn kullanmayayım diyorumm süt içemiyorumm
dedim diye yazdı bu ilacı dr folic plus kesipp folic plusa devam etcem ya da
2-3 günde bir alıyım diyorumm eleviti sizcee napim ya???
bu arada benimm bebekimede kaynanacık bakıcakk napalımmm mecburrrr
başkasına güvenemem ama çok geziyorr bebeği nerelerden toplarımm bilmiomm
gezmem ozamn ona göre ayarlarımm diyor ama sanmam delikafadulden
3 yaşında kreşe vercemm dedimm şimdiden kendini ona göre ayarlasınn canımmm cık cık
selam kizla mansallah hiziniza yetisemiyorum :ecrin_bebek:
nasilsiniz bakim??
ben cok sükür migded bulantisi ve uyku haricindee iyiyim
gecede malesef hic uyumadim oglum rahatsiz 10 dakikaya bir uyandi
ama napalim onlarin cani sagolsunda biz uykusuz kalmaya ragziyiz
öpyüroum hepinizi
nasilsiniz bakim??
öpyüroum hepinizi
kızlar bu haftalarda batma falan oluyomu ben artık sırt üstü yatamıyorum yan yatıncada sanki batmalar oluyo sizdedeoluyomu
kızlar bu haftalarda batma falan oluyomu ben artık sırt üstü yatamıyorum yan yatıncada sanki batmalar oluyo sizdedeoluyomu
bana herkes daha bir güzelleştin diyor ama olmayan döbişim yayvanlaştı çok hafif olmasına rağmenn... nolcak şimdi benim kiiii
hoşgeldin canıma.s.
canım geçmiş olsun ufaklık iyidir inşallah bebişler çenemize vurdu sorma hiç hihoyyythihoyyyt
valla canım benim doktorum ilk ay eleviti kilo almaman lazım diye vermedi. geçen ay kontrolde yazdı 1 ay sonra başla dedi. dün son kontrolde bugüne kadar devam ettiğim folic plus ı bırak elevite de başlama 5. aya kadar sana ilaç yok dedi. hem kilo için hem de herşey yolunda gayet normal bir hamilelik hiçbirşeye ihtiyacın yok diyor. hamilesin sen hasta değil atla deve değil bu dedi adam bana yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mide ilacını bile zorla yazdırdım adamakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasilsiniz bakim??
öpyüroum hepinizi
merhabalar, evet canım bende de oluyor off yatakta 50 şekil değiştiriyorum bitürlürahat edemiyorum belim de ağrıyor üstelik
bana herkes daha bir güzelleştin diyor ama olmayan döbişim yayvanlaştı çok hafif olmasına rağmenn... nolcak şimdi benim kiiii
valla ablam hamile hem güzelleşti hem de karnı maşallah büyüdü erkenden hem de öne doğru çıktı sivrildi yanii ve de erkek.
seni bilemeyiz demek ki biraz daha zaman var
kız yoksa ikiz olmasınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?